Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mbomb είπε

Θα το πω λίγο πιο αναλυτικά μήπως βοηθήσω κάποιον. 

Με τον κωδικό 049/050 στην φορολογική σας δήλωση δηλώνεται ο,τι ποσό δαπάνης θέλετε ελεύθερα. Όντως δεν περνάει αυτόματα στο αφορολόγητο αλλά είναι 100% ΟΚ να το δηλώσετε μόνοι σας. 

Δεν είναι, γιατί δεν δίνουν απόδειξη, επομένως δεν φαίνεται τι είναι αυτό που πλήρωσες 99 ευρώ και ότι εμπίπτει στις δαπάνες που μετράνε.

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, dtzgr είπε

Δεν είναι, γιατί δεν δίνουν απόδειξη, επομένως δεν φαίνεται τι είναι αυτό που πλήρωσες 99 ευρώ και ότι εμπίπτει στις δαπάνες που μετράνε.

Η συναλλαγή δηλώνεται κανονικά και υπάρχει απόδειξη, άλλο που δεν την στέλνουν, μην με ρωτήσεις γιατί. 🤣 Το ξέρω διότι εμένα εμφανίστηκε ο αριθμός που έδωσαν κανονικά στο mobilefees.gov.gr που πάει να πει πως δηλώνουν ΦΠΑ. Αλλά αυτός ακριβώς είναι ο λόγος ύπαρξης κωδικών 049/050, όλες οι συναλλαγές που δεν περνάνε αυτόματα στο σύστημα μπορούν να δηλωθούν εκεί. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν σταματήσανε αλλά εγώ τον Απρίλιο που έκανα το πακέτο αυτό με νέο αριθμό,μου στείλανε στο email κανονικά απόδειξη που έγραφε 99€ και όλα τα στοιχεία. 

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
20 ώρες πριν, dtzgr είπε

Ναι,το έκανα με μεταφορά από alpha προς eurobank (όπου είναι ο μονος λογαριασμος που δίνουν) και δεν μέτρησαν.

Ούτε απόδειξη έδωσαν. Μόνο ένα δελτίο αποστολής για τη sim.

Τεράστιος ερασιτεχνισμός.

Σε ευχαριστω, του ειπα να μεινει εκει που ειναι και σταματησαμε να ασχολουμαστε.

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, George6633 είπε

Δεν ξέρω αν σταματήσανε αλλά εγώ τον Απρίλιο που έκανα το πακέτο αυτό με νέο αριθμό,μου στείλανε στο email κανονικά απόδειξη που έγραφε 99€ και όλα τα στοιχεία. 

Σωστά. Όπως και κάθε πληρωμή σε αυτούς, η απόδειξη έρχεται αμέσως στο email που έχεις δηλώσει. 

Δημοσ.

Συγγνωμη παιδια  γιατι δεν καταλαβα,  ανηκει στο δικτυο της Q  ή της  Nova?
Ή  ειναι  το ιδιο δικτυο?    Με ενδιαφερει  να εχουμε σημα για  κλησεις.

Δημοσ.
Στις 3/6/2025 στις 10:36 ΜΜ, mbomb είπε

Έχω να πω πως η προσφορά ισχύει ακόμα για όσους είχαν απορία. 

φιλε μου ισχυει μηπως για φορητοτητα απο vodafone?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ringboy είπε

Συγγνωμη παιδια  γιατι δεν καταλαβα,  ανηκει στο δικτυο της Q  ή της  Nova?
Ή  ειναι  το ιδιο δικτυο?    Με ενδιαφερει  να εχουμε σημα για  κλησεις.

Στο δίκτυο της Nova ανήκει. 

Δημοσ.
Στις 21/6/2025 στις 10:47 ΜΜ, dtzgr είπε

Επειδή ήμουν σε περιοχή που η nova είχε εξαιρετική ταχύτητα (τώρα έχω cosmote) και επειδή θα χρειαστεί να ξαναπάω εκεί αν βάλω Q θα έχει την ίδια ταχύτητα ή μπορεί και όχι;

Δημοσ.
19 minutes ago, il_mak said:

Επειδή ήμουν σε περιοχή που η nova είχε εξαιρετική ταχύτητα (τώρα έχω cosmote) και επειδή θα χρειαστεί να ξαναπάω εκεί αν βάλω Q θα έχει την ίδια ταχύτητα ή μπορεί και όχι;

Η Q είναι Nova, δεν είναι κάτι διαφορετικό...

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Η Q είναι Nova, δεν είναι κάτι διαφορετικό...

Ωραία.Παντως η μετάβαση που έκανα για 1-2 ημέρες σε cosmote ήταν τραγική..

Στη nova έπιανα 120 και στην cosmote κάτω από 1(!!! -παλαιολιθικη εποχή) με ανώτερο τα 11 σε μπαλκόνι όμως.

Μιλάμε για κοντά στο κέντρο της Αθήνας τώρα..

• Thanks 1
Δημοσ.
18 hours ago, il_mak said:

Ωραία.Παντως η μετάβαση που έκανα για 1-2 ημέρες σε cosmote ήταν τραγική..

Στη nova έπιανα 120 και στην cosmote κάτω από 1(!!! -παλαιολιθικη εποχή) με ανώτερο τα 11 σε μπαλκόνι όμως.

Μιλάμε για κοντά στο κέντρο της Αθήνας τώρα..

Πρώτη φορά βλέπω περιοχή που η Cosmote να είναι χειρότερη από τις άλλες 2. Για σένα τότε η επιλογή είναι μονόδρομος :) 

• Like 2
Δημοσ.
22 ώρες πριν, darkmatinee είπε

Πρώτη φορά βλέπω περιοχή που η Cosmote να είναι χειρότερη από τις άλλες 2. Για σένα τότε η επιλογή είναι μονόδρομος :) 

Και στο Γαλατα Τροιζηνιαϛ το ιδιο συμβαινει, καλυτερο σημα 5g η Nova

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερωτηση ρε παιδιά

Μέσα από το σαιτ της q παρήγγειλα καρτα sim.

Σήμερα μου ήρθε free2go.

Είναι το ιδιο;; γιατί υπάρχουν 2 διαφορετικές εφαρμογές με διαφορετικά πακετα τιμολόγησης free2go και q

Τι γίνεται σε αυτή την περιπτωση; 

Επεξ/σία από sakisaudi

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...