GodzillaCover Δημοσ. 4 Ιουλίου Δημοσ. 4 Ιουλίου 1 hour ago, panatha1369 said: παιδια απο Nova συμβολαιο αν το γυρισω σε q μπορω να παρω τη προσφορα?? Μόνο αν πας σε COSMOTE ή Vodafone πρώτα 1
JOHN ONLY Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Καλησπέρα! Έχω μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. Έχει συγγενικό μου πρόσωπο ένα νούμερο cu το οποίο έχει μπει στην άκρη 7-8 μήνες λόγω του ότι έπρεπε να πάρουμε νέο νούμερο για μια άλλη προσφορά και πλέον χρησιμοποιεί εκείνο ( πάλι cu). Αν κάνω αίτηση στο παλιό νούμερο να μεταφερθεί στην προσφορά του θέματος ΧΩΡΙΣ να βάλω τα χρήματα θα γίνει η μετατροπή σε q ή θα είναι σαν να μην έγινε τίποτα μέχρι να μπουν τα λεφτά; Αν γίνεται q χωρίς να βάλω χρήματα ευνοούμαι με την έννοια ότι θα έχω δύο εταιρείες μόλις έρθει η black friday και να πάρω προσφορά για ήδη υπάρχον νούμερο.
GodzillaCover Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 1 hour ago, JOHN ONLY said: Καλησπέρα! Έχω μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος. Έχει συγγενικό μου πρόσωπο ένα νούμερο cu το οποίο έχει μπει στην άκρη 7-8 μήνες λόγω του ότι έπρεπε να πάρουμε νέο νούμερο για μια άλλη προσφορά και πλέον χρησιμοποιεί εκείνο ( πάλι cu). Αν κάνω αίτηση στο παλιό νούμερο να μεταφερθεί στην προσφορά του θέματος ΧΩΡΙΣ να βάλω τα χρήματα θα γίνει η μετατροπή σε q ή θα είναι σαν να μην έγινε τίποτα μέχρι να μπουν τα λεφτά; Αν γίνεται q χωρίς να βάλω χρήματα ευνοούμαι με την έννοια ότι θα έχω δύο εταιρείες μόλις έρθει η black friday και να πάρω προσφορά για ήδη υπάρχον νούμερο. Δεν κατάλαβα να σου πω την αλήθεια. Θες να μετατρέψεις με την προσφορά χωρίς να εκμεταλλευτείς την προσφορά? Ναι, μπορείς. Απλά μέχρι να καταθέσεις τα 99€, δε θα έχεις μονάδες. Γιατι όμως θες να το κάνεις αυτό? 1
JOHN ONLY Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Θα προσπαθήσω να τα περιγράψω. Η μητέρα μου είχε χρόνια ένα νούμερο cu και θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την προσφορά του cu με 75 ευρώ αν θυμάμαι καλά απεριόριστη ομιλία στην Black Friday. Αναγκαστικά όμως πήραμε νέο νούμερο και το παλιό μπήκε στην άκρη. Σε λίγο θα χαθεί και δεν έχει νόημα να πετάξουμε 13 ευρώ για διατήρηση. Οπότε αν το μεταφέρω δωρεάν στην q θα έχει 12 μήνες ζωής και όταν λήξει η προσφορά από το νούμερο που χρησιμοποιεί τώρα θα ξανακάνω φορητότητα (ή θα γίνει κατάθεση 99 ευρώ) για να μπούμε σε νέα προσφορά χωρίς να παίρνουμε νέο νούμερο κάθε χρόνο.
sifario1 Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Μια ερώτηση να κάνω μετά από τον χρόνο τι γίνεται υπάρχει περίπτωση να ανανεώσουμε με διαφορετικό πόσο ξανά για ένα χρόνο?
George6633 Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 52 λεπτά πριν, sifario1 είπε Μια ερώτηση να κάνω μετά από τον χρόνο τι γίνεται υπάρχει περίπτωση να ανανεώσουμε με διαφορετικό πόσο ξανά για ένα χρόνο? Κανείς δεν ξέρει... Λένε ότι θα βγει ξανά με μεγαλύτερη τιμή και αυτό φαίνεται το πιο λογικό αλλά μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε Οσον αφορά το ερώτημα του @JOHN ONLY πρόσφατα έκανα αίτηση φορητοτητας και μου ζήτησαν πρώτα τα 99€ για να προχωρήσει η διαδικασία 1
AggiDouv Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Στις 4/7/2025 στις 11:17 ΜΜ, GodzillaCover είπε Μόνο αν πας σε COSMOTE ή Vodafone πρώτα Αυτό έκανα εγώ.... Έμεινα χωρίς κινητό βέβαια μέχρι να ξανακάνω φορητότητα, αλλά μπήκε το πακέτο και ειμαι φουλ ικανοποιημένη!
Symbad Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου Καλησπέρα σε όλους! Ισχύει ακόμα η προσφορά; Προσπάθησα πριν λίγο να καλέσω, με έβαλε σε αναμονή και μετά από περίπου 6 λεπτά έκλεισε η γραμμή. Μήπως το τηλεφωνικό κέντρο κλείνει κάποια στιγμή το απόγευμα και δεν τους πρόλαβα; Αύριο Σάββατο θα λειτουργήσει ή από Δευτέρα πάλι; Ευχαριστώ!
kage Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Χλωμο να ειναι τηλ κεντρο.. στειλε ινφο γ vip q στο [email protected] Εξωτερικος συνεργατης τους ειναι στην επαρχία. Υπογραφεις κ μια υπευθυνη δηλωση οτι δεν εχεις αλλη σιμ ή προσφορα wind ή q Η αντιπροταση απο την φορητοτητα σε συνδεση ηταν πολυ καλη με μερικα ευρω πανω.. ______ Οσοι παιρνετε ασιατικα κινητα/ρουτερ τυπου xiaomi realme honor huawei poco oppo κτλ πρεπει να ειναι οι εκδοσεις π υποστηριζουν την band β20/800mhz Επεξ/σία 11 Ιουλίου από kage
ParafronGR Δημοσ. 11 Ιουλίου Δημοσ. 11 Ιουλίου 6 ώρες πριν, Symbad είπε Καλησπέρα σε όλους! Ισχύει ακόμα η προσφορά; Προσπάθησα πριν λίγο να καλέσω, με έβαλε σε αναμονή και μετά από περίπου 6 λεπτά έκλεισε η γραμμή. Μήπως το τηλεφωνικό κέντρο κλείνει κάποια στιγμή το απόγευμα και δεν τους πρόλαβα; Αύριο Σάββατο θα λειτουργήσει ή από Δευτέρα πάλι; Ευχαριστώ! Αν δεν έχει αλλάξει κάτι λόγω καλοκαιριού, λειτουργούν και Κυριακές. Στη δική μου περίπτωση, τους είχα καλέσει Κυριακή πρωί (κατά τις 10), μου έστειλαν το email με τα δικαιολογητικά, τους απάντησα και Δευτέρα πρωί είχαν στείλει τη SIM με κούριερ. Στις 9/7/2025 στις 10:43 ΜΜ, JOHN ONLY είπε Θα προσπαθήσω να τα περιγράψω. Η μητέρα μου είχε χρόνια ένα νούμερο cu και θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την προσφορά του cu με 75 ευρώ αν θυμάμαι καλά απεριόριστη ομιλία στην Black Friday. Αναγκαστικά όμως πήραμε νέο νούμερο και το παλιό μπήκε στην άκρη. Σε λίγο θα χαθεί και δεν έχει νόημα να πετάξουμε 13 ευρώ για διατήρηση. Οπότε αν το μεταφέρω δωρεάν στην q θα έχει 12 μήνες ζωής και όταν λήξει η προσφορά από το νούμερο που χρησιμοποιεί τώρα θα ξανακάνω φορητότητα (ή θα γίνει κατάθεση 99 ευρώ) για να μπούμε σε νέα προσφορά χωρίς να παίρνουμε νέο νούμερο κάθε χρόνο. Αν κατάλαβα καλά, επειδή το νούμερο θα λήξει λόγω του 12μηνου και δεν γίνεται χρήση, θες να κάνεις φορητότητα στην Q για να μην χαθεί και να ανανεωθεί για άλλους 12 μήνες εκεί. Αν κατάλαβα σωστά, η απάντηση είναι όχι, καθώς στην προσφορά της Q πρώτα κάνεις την κατάθεση και τους στέλνεις με μέιλ το καταθετήριο και μετά προχωρούν σε αίτηση φορητότητας προς την Q/NOVA. Η μόνη σου λύση αν σε ενδιαφέρει απλά να κρατήσεις το νούμερο είναι να πληρώσεις 3€ και να το μεταφέρεις στην COSMOTE. 1
rudigarcia222 Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Καλησπέρα να ρωτήσω, 1)εγώ έχω μία κάρτα wind όχι συμβόλαιο απλά καρτοκινητο. Αυτό υποθέτω επειδή υπάγεται στην ίδια εταιρεία δεν μπορώ να το κάνω πάνω στη προσφορά σωστά.? 2)εχω καί ένας δεύτερο Vodafone αριθμό που έχει μπει σε φράγη καθώς δεμ ανανέωσα εδώ και 6 μήνες περίπου. Αν το επαναενεργοππιησω εκεί γίνεται?
scarface5323 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:11 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:11 μμ (επεξεργασμένο) ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος για αλλαγή στην προσφορά, απο συμβόλαιο κινητής Nova? ευχαριστώ Επεξ/σία Τετάρτη στις 04:12 μμ από scarface5323
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα