cosmic73 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Καλησπέρα προσπάθησα να κάνω χτες μια αγορά αλλά δεν μπορώ να λάβω ούτε SMS επιβεβαίωσης ούτε κλήση στο κινητό.Ειμαι με nova κινητό.Δεκα χρόνια δεν είχα ποτέ πρόβλημα.Αλλος κανείς με παρόμοιο πρόβλημα?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Μαρτίου Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, cosmic73 είπε Καλησπέρα προσπάθησα να κάνω χτες μια αγορά αλλά δεν μπορώ να λάβω ούτε SMS επιβεβαίωσης ούτε κλήση στο κινητό.Ειμαι με nova κινητό.Δεκα χρόνια δεν είχα ποτέ πρόβλημα.Αλλος κανείς με παρόμοιο πρόβλημα? Και η πρώτη σου σκέψη ήταν να ανοίξεις θέμα στο insomnia και όχι να προσπαθήσεις να μιλήσεις με το support της paypal 3
cosmic73 Δημοσ. 21 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου Αν γνωρίζεις πως μπορώ να το κάνω αυτό πολύ ευχαρίστως να ακούσω.Δεν υπάρχουν εκπρόσωποι και αν δεν μπορείς να λάβεις SMS η όλη κατάσταση είναι dead end
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Μαρτίου Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου https://www.paypal.com/gr/cshelp/contact-us
cosmic73 Δημοσ. 21 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου Το customer support της paypal ειναι ανυπαρκτο Μιλαω με nova και μου λενε οτι δεν βλεπουν εισερχομενα μυνηματα απο paypal στο νουμερο μου....... Ρωταω εδω μηπως εχει τυχει σε καποιον αλλο παρομοια περιπτωση.
geobalc Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 4 ώρες πριν, cosmic73 είπε Αν γνωρίζεις πως μπορώ να το κάνω αυτό πολύ ευχαρίστως να ακούσω.Δεν υπάρχουν εκπρόσωποι και αν δεν μπορείς να λάβεις SMS η όλη κατάσταση είναι dead end το paypal συχνά αν έχεις ζητήσει πολλούς επαναλαμβανόμενοςυ κωδικούς δεν σε αφήνει για κάποιο διάστημα να ζητήσεις νέο και δεν έρχονται, αντιλαβανόμενο ύποπτη δραστηριότητα στο λογαριασμό. Άστο 2-3 ημέρες και προσπάθησε ξανά, ενώ φυσικά παράλληλα επικοινώνησε και με το support.
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, cosmic73 είπε Το customer support της paypal ειναι ανυπαρκτο Μιλαω με nova και μου λενε οτι δεν βλεπουν εισερχομενα μυνηματα απο paypal στο νουμερο μου....... Ρωταω εδω μηπως εχει τυχει σε καποιον αλλο παρομοια περιπτωση. Δεν έχεις την εφαρμογή;
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Μαρτίου Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου Την εχω πατησει ετσι με το PP καποιες φορες και μαλιστα χωρις να κανω πολλες αποπειρες. Μετα απλα "ξεκολλαει" μονο του. Ο,τι κι αν σημαινει αυτο. 2
cosmic73 Δημοσ. 21 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου φιλε μου δεν υπαρχει support ειναι μονο bots τα οποια σου στελνουν στο τελος sms το οποιο δεν μπορω να λαβω. Η κινητη μου λεει οτι δεν γευγουν μηνυματα απο το paypal προς το κινητο μου. 11 λεπτά πριν, stormrain είπε Την εχω πατησει ετσι με το PP καποιες φορες και μαλιστα χωρις να κανω πολλες αποπειρες. Μετα απλα "ξεκολλαει" μονο του. Ο,τι κι αν σημαινει αυτο. Εννοεις φιλε μου οτι σου εστελνε verification sms το οποιο δεν λάμβανες ποτε.
Sarandis Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Είχα τα ίδια πριν κάνα χρόνο, πήρα τηλέφωνο, μου ξήλωσαν το sms authentication (που πλέον δε μπορεί να ξαναμπεί) και το έβαλα σε google authenticator τελικά. 1
cosmic73 Δημοσ. 22 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 18 ώρες πριν, Sarandis είπε Είχα τα ίδια πριν κάνα χρόνο, πήρα τηλέφωνο, μου ξήλωσαν το sms authentication (που πλέον δε μπορεί να ξαναμπεί) και το έβαλα σε google authenticator τελικά. φιλε μου που πηρες τηλεφωνο (σε ποιο νουμερο) δεν μπορω να βρω ακρη.
Sarandis Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 1 ώρα πριν, cosmic73 είπε φιλε μου που πηρες τηλεφωνο (σε ποιο νουμερο) δεν μπορω να βρω ακρη. 2103002172, το βρήκα απο εδώ https://www.paypal.com/gr/cshelp/contact-us/call-us?entryPoint=contact-us 2
cosmic73 Δημοσ. 22 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου Σε ευχαριστω πολυ θυμασαι αν μιλησες με εκπροσωπο ή με bot?
Sarandis Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Με άνθρωπο μίλησα, αρκεί να μιλάς βασικά αγγλικά και θα σε φτιάξουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα