tony_boy Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Μόνο εγώ νομίζω ότι αυτό είναι demo για την έκδοση HL3 που έρχεται φέτος;
MikeGR7 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Σιγα τα γραφικά... Μας εχουν πρηξει με ολα τα καινουργια παιχνιδια ταχα κορυφαια γραφικα και εγω ολο παπατζες βλεπω να βγαινουν.
nikos5800 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 6 ώρες πριν, MikeGR7 είπε Σιγα τα γραφικά... Μας εχουν πρηξει με ολα τα καινουργια παιχνιδια ταχα κορυφαια γραφικα και εγω ολο παπατζες βλεπω να βγαινουν. Αν δεν σου αρέσουν η δεν σε εντυπωσιάζουν αυτά τα γραφικά τότε και avengers επίπεδα γραφικά να βάλουν δεν θα εντυπωσιαστης 👍 άλλο να βλέπεις path tracing cutscenes όπως στις ταινίες και άλλο να παίζεις real time 1
BlitzKrieg Hellas Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Αν μας διαβάζετε εκει στη Valve, αφήστε τα remastered και φτιάξτε ένα αξιοπρεπές Half-Life 3 - Να πέσουν τα μπετά!! :p
Aris_ Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου μονο καλυτερη γεωμετρια tessellation να φυγουν τα πολυγωνα και 2κ textures και θα ηταν μια χαρα αντε και ενα reshade
p07apo Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου "αλλά αυτό προσθέτει καθυστέρηση εισόδου". Αυτό έλεγε και η πρώην μου για τα προκαταρκτικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα