Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ο ξαδερφος μου εκανε ανανεωση το συμβολαιο του στην cosmote σε  50 mbps  και πιανει μονο 20 mbps κατι που δεν ειδε διαφορα σε σχεση με το παλιο πακετο που ειχε 24 αρα  ακομα εχει τα κοληματα του  τι μπορει να κανει ?ειναι φυσιολογικο για 50 αρα ?γραμμη να πιανει μονο 20 ?thanks

Δημοσ.

Αναφέρεσαι στη ταχύτητα με την οποία κλειδώνει το router ή σε κάποια δοκιμή τύπου speedtest? Δοκιμάζει μέσω wifi ή με ενσύρματη σύνδεση υπολογιστή με το router?

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Nikos11c είπε

Καλησπερα παιδια ο ξαδερφος μου εκανε ανανεωση το συμβολαιο του στην cosmote σε  50 mbps  και πιανει μονο 20 mbps κατι που δεν ειδε διαφορα σε σχεση με το παλιο πακετο που ειχε 24 αρα  ακομα εχει τα κοληματα του  τι μπορει να κανει ?ειναι φυσιολογικο για 50 αρα ?γραμμη να πιανει μονο 20 ?thanks

Μπορεις να μας δειξεις τα στατιστικα της γραμμης?

Δημοσ.

Καλησπερα σας μου ειπε οτι το δοκιμασε σε καποιες εφαρμογες τυπου speed test και μια αλλη που δεν την ξερω γενικα ειδε κοληματα οπως σε παιχνιδια που του ειχαν πει οτι θα εχει καλυτερη αποδοση με 50mbps η σε ταινιες εξαλλου με 24 αρα επιανε 12 και τωρα που εβαλε 50 mbps πιανει 20 θεωρει οτι ανεβηκε πολυ λιγο

εσεις οσοι εχετε cosmote 50 mbps το double play προγραμα ποσο πιανετε?

παντως το speedtest το εκανε και απο το κινητο του με την εφαρμογη και απο το σταθερο του υπολογιστη με ethernet και του βγαζε 20 mbps  

τα στατιστικα της γραμμης(πως το βρισκεις αυτο) και οτι αλλο θελετε πως να του πω να  μου τα στειλει φωτογραφια ωστε να τα ανεβασω εδω

σας ευχαριστω

Δημοσ.

θα μπει στο router και θα δει ποσο συγχρονιζει

On 22/03/2025 at 12:32, Nikos11c said:

Καλησπερα σας μου ειπε οτι το δοκιμασε σε καποιες εφαρμογες τυπου speed test και μια αλλη που δεν την ξερω γενικα ειδε κοληματα οπως σε παιχνιδια που του ειχαν πει οτι θα εχει καλυτερη αποδοση με 50mbps η σε ταινιες εξαλλου με 24 αρα επιανε 12 και τωρα που εβαλε 50 mbps πιανει 20 θεωρει οτι ανεβηκε πολυ λιγο

εσεις οσοι εχετε cosmote 50 mbps το double play προγραμα ποσο πιανετε?

παντως το speedtest το εκανε και απο το κινητο του με την εφαρμογη και απο το σταθερο του υπολογιστη με ethernet και του βγαζε 20 mbps  

τα στατιστικα της γραμμης(πως το βρισκεις αυτο) και οτι αλλο θελετε πως να του πω να  μου τα στειλει φωτογραφια ωστε να τα ανεβασω εδω

σας ευχαριστω

επισης σωστη καλωδιωση για vdsl

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

μαλλον το κατεβασαν το pdf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...