Geokats21 Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Σκέφτομαι να αγοράσω μεταχειρισμένο με 50 κάτι Χιλ χιλιόμετρα..έχει κάποιος εμπειρία αν συνεχίζει να είναι αξιόπιστο όπως τα παλιά τα Kaze R ? Και γενικά που πονάνε αυτά;
Black Demis Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου αυτο το παπι πουλούσε μεχρι 2004 2005 απο εκει και μετα περρισοτερα κομματια ηταν made in vietnam και γενικά πούλησε λιγο.... σε καθε περίπτωση 11 χρονών παπακι και με αρκετα χιλομετρα παρτο αν ειναι μαμα και προφανώς αρκετα χαμηλη τημη.... αλλιος δεν αξιζει πας σε κατι σύγχρονο καινουργιο αν πονάνε καπου? δεν ειχε κατι standar αν δεν γινοταν σωστή συντήρηση η το ειχε καγκουρας σε αυτα τα χιλομετρα ανετα μπορει να ειναι και χάρος αν το ειχαν για απλή χρήση χωρις βιασμό... και ολες της εργασιες στην ωρα τους μπορει και να ειναι σε πολη καλη κατάσταση γιατι πρακτικα σε αυτα τα χιλομετρα σχεδον ολα θα εχουν αλλαχθεί
Geokats21 Δημοσ. 22 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου Το θέμα είναι ότι δεν θα μπορώ να μάθω αν το έσκιζε ή όχι π.χ αυτός μου είπε ότι το είχε ο πατέρας του και μετα το πήρε αυτός και δεν ξέρω από θέμα ανταλλακτικά αν υπάρχουν πολλά γιατί δεν νομίζω να έχουν πωληθεί και πολλά..η τιμή θεωρώ είναι αρκετά καλή στα 600 ευρώ απλά θέλει ένα φτερό μπροστινό,ένα φανάρι πίσω και το βολάν
Black Demis Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου για 600 ευρω δεν αποτελει θεμα..... δινεις αλλα τοσα και τα αλλαζεις ολα...... τωρα αν αξιζει κατι τοσο αρχαιο ολα αυτα αλλο αυτο.... εγω δεν θα εδινα για κατι τόσο παλιό ουτε ενα ευρω προσωπικά καθαρ ακαι μονο λογο ταλαιπωρίας..... αυτο βεβαια δικια μου άποψη ειναι δεν παει να πει οτι ειναι σωστη
Geokats21 Δημοσ. 23 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου Αυτό είναι μοντέλο του 2014.. γενικά για αυτό μπορώ να βρώ εύκολα πλαστικά; Και μηχανικά ανταλλακτικά; Γιατί δεν νομίζω να έχουν πωληθεί και πολλά στην Ελλάδα
Black Demis Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 5 minutes ago, Geokats21 said: Αυτό είναι μοντέλο του 2014.. γενικά για αυτό μπορώ να βρώ εύκολα πλαστικά; Και μηχανικά ανταλλακτικά; Γιατί δεν νομίζω να έχουν πωληθεί και πολλά στην Ελλάδα πλαστικα δεν νωμιζω εκτος και αν ψαξεις ebay καποιο set μηχανηκα μερη θα βρεις Σχεδον δεν πουληθηκαν οχι.... για αυτο ειπα αν θες σαν μεσο μετακινησης παπι πας σε κατι καινουργιο να το σκησεις και τελος τωρα να θες να το καγκουρεψεις παρτο και οτι μπορεις να το κανεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα