thefou Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Καλησπέρα σε όλους. Παρακολουθώ χρόνια το site, αλλά πρώτη φορά ανοίγω θέμα. (το έχω ανοίξει και στο διπλανό site). Μετά από 10+ χρόνια αγόρασα νέο psu.https://www.skroutz.gr/s/56618123/Corsair-RM1000x-1000W-Mayro-Trofodotiko-Ypologisti-Full-Modular.html Προς αντικατάσταση ενός thermaltake 600w. Το θέμα μου είναι, ότι κάνουν παράσιτα τα ηχεία (logitech x530) και σχεδόν, δεν δουλεύει το ένα ηχείο. Το έλυσα και το ξανά σύνδεσα από την αρχή, τα ίδια... Δοκίμασα πάλι το παλιό psu και τα ηχεία δουλεύουν κανονικά!!! Έμεινα με το παλιό, γιατί τα ηχεία είναι μη λειτουργικά. Το επιστρέφω??? (i5 4590-GA H97 D3H-DDR3 8GB. Ξέρω είναι παλιό, είπα να κάνω την αρχή από psu. Στο internet βρήκα αυτό το θέμα: https://forum.corsair.com/forums/topic/187675-rm850x-shift-psu-causing-audio-jackhd-audio-controller-static/ Θα ήθελα την άποψη σας...
Aris_ Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου αν φταιει το τροφοδοτικο βγαζει ηλετρομαγνητικο θορυβο , δοκιμασε να το αλλαξεις αλλα αν δεν το αναπαραγουν στο μαγαζη .....?? βγαλε και ενα video με ηχο βαλτο και εδω να δουμε 5
thefou Δημοσ. 22 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου Δεν βγάζει κάποιο σταθερό θόρυβο, αλλά στο test μέσα από το menu της realtek, το ένα ηχείο θα παίξει δυνατά-φυσιολογικά, αλλά με παράσιτα και το άλλο χαμηλά, σχεδόν δεν ακούγεται. Όπως σε μουσική, κτλ. Δοκίμασα με παιχνίδι, απλά δεν παίζεται... Να μπω σε διαδικασία επιστροφής, είναι αυτό που γράφεις. Θα καταφέρουν να αναπαράγουν το πρόβλημα? εάν έχει? Το "πρόβλημα", μου φαίνεται ίδιο με αυτό που υπάρχει στο forum της corsair... Γράφει κάτι για ρεύματα (-12v??? δεν το υποστηρίζει) και ότι το psu είναι οκ και είναι θέμα μητρικής, λόγω παλαιότητας... Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
Λύση ZELOMOTH Δημοσ. 22 Μαρτίου Λύση Δημοσ. 22 Μαρτίου Μήπως το βγάζει στην κάρτα ήχου το θέμα κι οχι στα ηχεία; 1
thefou Δημοσ. 22 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου Πιθανόν. Εάν δοκίμαζα κάποια εσωτερική κάρτα ήχου pci, μια φθηνή θα μπορούσε να παρακάμψει το "πρόβλημα" της μητρικής??? Οποιαδήποτε ιδέα, ευπρόσδεκτη...
ZELOMOTH Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Καλό θα ταν να δοκίμαζες μια άλλη κάρτα. Εστω usb με 3 ευρω Και λεει και για παρεμβολές ενας στα σχόλια https://www.e-shop.gr/savio-ak-08-usb-sound-card-71-p-PER.771162 Επεξ/σία 22 Μαρτίου από ZELOMOTH 2
thefou Δημοσ. 22 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου Άλλη κάρτα ήχου έμεινε, για δοκιμή... Αν μπορέσω να βρω άλλον πύργο, να το δοκιμάσω και εκεί το psu... Πήγα για κάτι καλύτερο,μετά από τόσα χρόνια και θα με τρελάνει! Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. 2
thefou Δημοσ. 23 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου Καλησπέρα. Ένα update... 1. Δοκιμή το psu στο pc, αλλά με κάρτα ήχου από hyperx cloud 2. Τα ηχεία παίζουν κανονικά, αλλά σε αναμονή κάνουν κάτι σαν σφύριγμα... 2. Δοκιμή σε άλλο pc, με νεώτερο hardware. Τα ηχεία απευθείας στην μητρική, OK! Με την κάρτα ήχου από τα hyperx, OK! Με άλλα ηχεία με usb σύνδεση, OK! 3. Δοκιμή σε αρχαίο pc s775. Απευθείας στην μητρική, OK! Με την κάρτα ήχου, OK! Έχει δίκιο ο φίλος ZELOMOTH, σε προηγούμενο post. Μάλλον θέμα της μητρικής, κάρτα ήχου, ασυμβατότητα, κτλ. Έπεσα στην περίπτωση... Μπορείτε να μου προτείνετε, κάποια κάρτα ήχου η αν υπάρχει κάποια άλλη λύση...
Aris_ Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Παλιά η onkyo έβγαζε pci κάρτες για αυτό το λόγο ψάξε να δεις αν βρεις στο ebay ή αλλου μετα πήγαν όλοι σε usb thunderbolt κάρτες και άλλαξαν τα πράγματα 2
thefou Δημοσ. 24 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 10 ώρες πριν, Aris_ είπε Παλιά η onkyo έβγαζε pci κάρτες για αυτό το λόγο ψάξε να δεις αν βρεις στο ebay ή αλλου μετα πήγαν όλοι σε usb thunderbolt κάρτες και άλλαξαν τα πράγματα Καλημέρα. κάποια πρόταση? Από αυτές που υπάρχουν στο skroutz, αξίζει κάποια? 1
Joethegod80 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Καλημέρα, αν ψάχνεις εσωτερική κάρτα, εγώ έχω αυτή Creative Sound Blaster Audigy Fx V2 Εσωτερική PCI Express Κάρτα Ήχου 5.1 | Skroutz.gr εδώ και πολλά χρόνια, μαζί με τα X-540 της logitech και έχουν ταιριάξει μια χαρά. Κάποια φτηνή λύση που είχα δοκιμάσει Zola Εξωτερική USB Κάρτα Ήχου 7.1 ZE1AK13QWS03E | Skroutz.gr (που το είχα πάρει γύρω στα 8 € από Κίνα και όχι αυτό που βλέπω στο Σκρουτζ, κανείς μη δώσει 20€ γι αυτό το πράμα) ποτέ δε δούλεψε ικανοποιητικά, έκανε επανασυνδέσεις κλπ Για άλλες κάρτες εξωτερικές, καλύτερα να μιλήσει κάποιος φίλος που έχει, δεν έχω δοκιμάσει άλλη 1
andreas1gr Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Στις 22/3/2025 στις 7:50 ΜΜ, thefou είπε (το έχω ανοίξει και στο διπλανό site) Ποιο είναι το διπλανού site; 1
ZELOMOTH Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Στις 26/3/2025 στις 3:49 ΜΜ, thefou είπε Σε ευχαριστώ. Απο εδω αγγελίες θα βρεις άνετα να κάνεις την δουλειά σου 1
thefou Δημοσ. 29 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου Καλησπέρα σε όλους. Τελικά αγόρασα την κάρτα https://www.skroutz.gr/s/31544357/Creative-Sound-Blaster-Audigy-Fx-V2-Esoteriki-PCI-Express-Karta-Ιchou-5-1.html που είχε προτείνει και φίλος Joethegod80 σε προηγούμενο post. Την σύνδεσα και όλα καλά... Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν, να είστε καλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα