Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν το θέμα έχει ως εξής: Μετά από χρόνια άλλαξα κινητό και από android 8 πήγα στο android 11 

Βάζω λοιπόν εξοικονόμηση ενέργειας και βλέπω ότι το dark mode μπαίνει με το ζόρι. ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ!

Πως στο καλό μπορώ να έχω ενεργή την εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά με light mode όπως είχα τόσα χρόνια; 

Επεξ/σία από 1nsom-n1k
Δημοσ.

Η λογική είναι ότι τα περισσότερα κινητά πλέον βγαίνουν με OLED, όπου το μαύρο θέμα όντως εξοικονομεί μπαταρία. Δυστυχώς δεν υπάρχει ξεχωριστή ρύθμιση για αυτό, πάει πακέτο με την εξοικονόμηση ενέργειας. Ο μόνος τρόπος για να αλλάξει είναι το πείραγμα του προφίλ του χρήστη, πράγμα το οποίο χρειάζεται root. Απλός τρόπος δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Απορώ ποιος ηλίθιος σκέφτηκε να μην αλλάζει, αλλά ακόμη περισσότερο απορώ πως μετά από τόσο καιρό δεν βρέθηκε κάποιος να ακούσει τις διαμαρτυρίες του κόσμου (φαντάζομαι δεν θα είμαι ο μόνος) και να πει εκεί στην Google να δώσουμε στην επόμενη έκδοση μια επιλογή στους χρήστες βρε αδερφέ... Έλεος... 😠

Το κινητό μου είναι sony, γνωρίζεις μήπως αν κάποια άλλη εταιρία που να μην έχει τόσο στοκ android σαν τα sony, δίνει επιλογή για αλλαγή σε light mode κατά την εξοικονόμηση; 

Τα xiaomi μήπως; Εν ανάγκη τα Huawei; Κι ας μην έχουν καθόλου google services... 

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Μισώ το dark mode. Πώς το ξεφορτώνομαι όταν έχω ενεργή εξοικονόμηση μπαταρίας;
Δημοσ.

Σε oled οθόνες επιβάλλεται να είναι σε dark mode για προστασία από burn in, άσε που το σκούρο θέμα είναι πολύ πιο ωραίο.

Μια λύση στο πρόβλημα σου είναι να μην χρησιμοποιείς εξοικονόμηση ενέργειας που ούτως ή άλλως άχρηστη είναι μόνο προβλήματα δημιουργεί 

• Like 1
Δημοσ.

Το αν είναι ωραίο το dark ή όχι είναι υποκειμενικό θέμα. Εγώ το βρίσκω άθλιο το ui με dark mode. 

Με το stamina πάντοτε ενεργό στο Sony υπάρχει σημαντική διαφορά σε σχέση με το να μην το έχεις. Τουλάχιστον έτσι ήταν στο παλιότερο Sony μου που είχε και lcd γιατί ετούτο με την oled δεν έκανα ακόμα εκτεταμένες δοκιμές. Βασικά είναι το πρώτο που πήρα με oled γιατί γενικά δεν μου αρέσει να "πετάγεται" το χρώμα, κι όχι λόγω burn in. Προτιμώ lcd. 

Δεν βλέπω κάποια λύση... Ανάθεμα την google που τόσα χρόνια δεν δίνει μια επιλογή στον χρήστη...

• Λύση
Δημοσ.

Άλλες εταιρείες όπως Xiaomi, Realme με ποιο πειραγμένο skin, έχουν επιλογή mode στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Εταιρείες με σχεδόν stock Android όπως Sony, Motorola κτλ, δεν σου δίνουν επιλογή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...