Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alexaras1991 είπε

Υπάρχουν indie διαμαντάκια ανάλογα με τα γούστα σου / genres αρκεί να το ψάξεις λίγο. Απλά δεν έχουν το μάρκετινγκ των μεγαλύτερων εταιρειών.

Σωστός

Δημοσ.

Χαίρομαι που πάει καλά, το μόνο που με χαλάει προσωπικά είναι ότι πρέπει να είμαστε signed in στο PSN και γενικά με σύνδεση στο internet αλλιώς τα trophies δεν κάνουν synced.

Το θεωρώ απαράδεκτο σε single player τίτλο να σε υποχρεώνουν να είσαι online γενικά.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, stryder είπε

Χαίρομαι που πάει καλά, το μόνο που με χαλάει προσωπικά είναι ότι πρέπει να είμαστε signed in στο PSN και γενικά με σύνδεση στο internet αλλιώς τα trophies δεν κάνουν synced.

Το θεωρώ απαράδεκτο σε single player τίτλο να σε υποχρεώνουν να είσαι online γενικά.

Νομίζω ότι κάπου εκεί χάνεται και το νόημα…

Γιατι να σε νοιάζουν τα trophies; Θα πληρωθείς γι αυτά; Θα λάβεις κάποιου είδους αναγνώριση που θα ανεβάσει το κοινωνικό σου status ή απλά κάποιοι μας έχουν βάλει στη διαδικασία να τα μαζεύουμε για κάποιο ανούσιο λόγο;

Ειχα ps4 pro για 3 χρόνια και τώρα έχω  Xbox. Δεν προλαβαίνω να παίξω, αλλά το έχω για να χαζεύω ΟΤΑΝ ξεκλέψω λίγο χρόνο. Στο ps4 pro είχα χρόνο, γιατί δεν είχα παιδιά. ΠΟΤΕ δεν κοίταξα trophies. Τα θεώρησα εξαρχής πολύ ανούσια εφεύρεση. Αυτό με κάνει να απορώ το πώς πέτυχαν τόσο. Θεωρώ ότι είναι κάτι σαν τα like: ταΐζουν τον εγωισμό μας. 
Τωρα βλέπω ότι χρησιμοποιούνται σαν μέσο άσκησης πίεσης… 

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tlykog είπε

Νομίζω ότι κάπου εκεί χάνεται και το νόημα…

Γιατι να σε νοιάζουν τα trophies; Θα πληρωθείς γι αυτά; Θα λάβεις κάποιου είδους αναγνώριση που θα ανεβάσει το κοινωνικό σου status ή απλά κάποιοι μας έχουν βάλει στη διαδικασία να τα μαζεύουμε για κάποιο ανούσιο λόγο;

Ειχα ps4 pro για 3 χρόνια και τώρα έχω  Xbox. Δεν προλαβαίνω να παίξω, αλλά το έχω για να χαζεύω ΟΤΑΝ ξεκλέψω λίγο χρόνο. Στο ps4 pro είχα χρόνο, γιατί δεν είχα παιδιά. ΠΟΤΕ δεν κοίταξα trophies. Τα θεώρησα εξαρχής πολύ ανούσια εφεύρεση. Αυτό με κάνει να απορώ το πώς πέτυχαν τόσο. Θεωρώ ότι είναι κάτι σαν τα like: ταΐζουν τον εγωισμό μας. 
Τωρα βλέπω ότι χρησιμοποιούνται σαν μέσο άσκησης πίεσης… 

Γενικά έχουν γεμίσει σαβούρα όλα τα παιχνίδια και έχουν χάσει το νόημα και δεν κοιτάνε τα βασικά. Θες να τα πεις battlepass, trophies, collectables, side missions τα οποία είναι αδιάφορα;

Cristina missions AC Brotherhood για παράδειγμα. Που χαθήκανε αυτά ρε φίλε και πλέον μπαίνουμε στα games και παίζουμε κυνήγι χαμένου θησαυρού ψάχνοντας παπύρους δεξιά και αριστερά;

Θα μου πεις παίξει μόνο το main. . . Το ακούω αλλά βγάλει δεν βγάζει την ώρα συν ότι πολλές φορές σε αναγκάζει το game για να ξεκλειδώσεις κάποιο όπλο ή μία πανοπλία κτλ να μαζέψεις 100 συνταγές της Μαριγώς που τις πήρε ο αέρας και έχουν διασκορπιστεί σε όλο τον χάρτη. Ούτε η Ντόρα η εξερευνήτρια τέτοια φαντασία.

• Haha 1
Δημοσ.

Άρα η ubisoft μας λέει ότι σε 3 μέρες πουλήθηκαν 2 εκατομμύρια.

Το steam λέει ότι έχει πουλήσει 1 εκατομμύριο από αυτά.

Damage control περισσότερο από dragon age.

>250 εκατομμύρια κόστος παραγωγής.

Τι ωραία που θα ήταν να υπήρχε ένας τύπου Gabe στα meetings που κάνουν τα στελέχη, να ακουγόταν μια διαφορετική άποψη πέρα από το να λένε όλοι ναι.

Λυπηρά πολλές χαμένες ευκαιρίες τα τελευταία χρόνια. 

Θα είχαμε αριστουργήματα.

Screenshot_20250325_081159_Brave.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...