takisffff Δημοσ. 23 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου Είσαι σίγουρος? Στο Pc έχω indel και δεν θέλω με τίποτα να το διακινδυνεύσω.
micos000 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Ναι, είμαι σίγουρος. Πρώτα θα αποσυμπιέσει τα πακέτα και μετά θα σταματήσει και θα βγάλει ένα παράθυρο για να επιλέξεις ποια στοιχεία θέλεις να εγκατασταθούν. Επίσης, και να θέλεις δεν μπορείς να περάσεις αυτούς τους drivers σε διαφορετική πλατφόρμα (intel) μέσω του setup.
Kthulhou Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Πάμε στα βασικά. μέσα στο uefi/bios τον βλέπεις τον δίσκο? τον διαβάζει? Αν όχι, ίσως έχει θέμα hardware αλλιώς κατεβάζεις αυτό : https://download.lenovo.com/consumer/mobiles/m2lc030fpny7m4f0.exe το τρέχεις, επιλέγεις EXTRACT ONLY και αφού αποσυμπιεστούν, όλον τον φάκελο τον κάνεις copy/paste στο στικάκι εγκατάστασης λογικά είναι μέσα στο PCI folder αυτό που ψάχνεις, αλλιώς ψάξε τους. οι drivers είναι κ για win10 k win11 https://psref.lenovo.com/Product/Lenovo/Lenovo_V15_G4_AMN?tab=spec Επεξ/σία 24 Μαρτίου από Kthulhou
Aris_ Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Σκοπός μας είναι να πάρεις τα αρχεία σε ένα stick και να δώσεις στο σύστημα να ψάξει μπας και βρει αυτό που χρειάζεται
micos000 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Να το ξαναπώ; Θα το ξαναπώ! 14 ώρες πριν, micos000 είπε ΓΙατί δε βάζεις 11άρια; 14 ώρες πριν, takisffff είπε Εχω κλειδάκι για 10 13 ώρες πριν, micos000 είπε Βάζεις κανονικά τα 11 με το κλειδί των 10. Απλά να στήσεις την ίδια έκδοση με αυτήν που έχεις το κλειδί.
takisffff Δημοσ. 24 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου Παιδιά σας ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις σας. Σόρυ που δεν απάντησα αλλά ήμουν εκτός όλη μέρα. Κατέβασα αυτά που μου είπατε, όπλισα το στικάκι και πάω να το φτιάξω. Οσον αφορά τα win11 που μου λες φίλε micos. Δεν ήξερα πως γίνεται με το ίδιο κλειδάκι να τα ενεργοποιήσω. Οταν μου το έγραψες χτες το βράδυ δεν ήμουν σε θέση να τα κατεβάσω. Θα κάνω άλλη μία προσπάθεια σήμερα με τους driverd που μου προτείνατε και αν δεν, τότε θα κάτσω να φτιάξω ένα στικάκι με 11. Απλά θέλω να καταλάβω. Αν φορτώσω τα 11 γιατί θα δουλέψει? Εχουν τα 11 τους driverds που λείπουν και δεν τα έχουν τα 10?
Koopas Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 56 λεπτά πριν, takisffff είπε Εχουν τα 11 τους driverds που λείπουν και δεν τα έχουν τα 10? 99,99%, ναι. Αυτό ισχύει σε κάθε νεότερη έκδοση λειτουργικού συστήματος. Δοκίμασε με τα 11 καλύτερα, μπορείς να φτιάξεις ένα USB boot στικάκι, από αυτό το link της Microsoft. https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows11
Kthulhou Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 2 ώρες πριν, takisffff είπε Εχουν τα 11 τους driverds που λείπουν και δεν τα έχουν τα 10? πιστεύω πως τους "rapid storage" ή αντίστοιχους AMD οδηγούς, δεν θα τους έχουν ούτε τα win11 2 ώρες πριν, takisffff είπε Δεν ήξερα πως γίνεται με το ίδιο κλειδάκι να τα ενεργοποιήσω ότι κλειδί έχεις, PRO ή HOME, το ίδιο 11αρι θα εγκαταστήσεις, αλλιώς το κλειδί ΔΕΝ θα λειτουργήσει
tsiasdim Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Χρησιμοποίησε παλιότερη έκδοση του Rufus για τη διαμόρφωση του usb. Τα ίδια μου έκανε η v4.6 το έκανα με την v2.18 κι όλα εντάξει. Το laptop ήταν thinkpad t460s.
takisffff Δημοσ. 25 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου Χρόνια πολλά παιδιά για τη μέρα. Χτές έβαλα όλους τους driver που μου προτείνατε. Σε κάποιους φακέλους ξεκινάει να ψάχνει αλλά τελικά δεν βρίσκει τίποτα. Αύριο θα δοκιμάσω και 11άρια και αν δεν γίνει τίποτα θα πάει στο Μάστορα. Όπως και να έχει θα ενημερώσω
takisffff Δημοσ. 26 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου Καλημέρα παίδες. Τελικά ξενύχτησα αλλά τα κατάφερα. Οπως σας έγραψα κανένας απ τους drivers δεν δούλεψε ότι κι άν έκανα. Οπότε φόρμαρα ένα στικάκι με 11αρια χρησιμοποιώντας το rufus 2.18 όπως μου προτάθηκε. Δεν ξεκινούσε καν η διαδικασία αν και έβλεπε το στικάκι. Το rufus όμως το έκανε ntfs αναγκαστικά γιατί υπήρχε αρχείο με πάνω από 4gb. Ρωτώντας πριν μέρες το deepsik μου είχε πει πως για uefi πρέπει να είναι φορμαρισμένο σε fat32. Το θυμήθηκα και το ξαναφόρμαρα με την εφαρμογή των windows που το φτιάχνει σε fat32. Δοκίμασα και λειτούργησε. Ομως στο 45% περίπου η διαδικασία ακυρώθηκε. Μου ήρθε να το σπάσω. Το ξαναβάζω πάλι τα ίδια. Ξαναφορμάρω το στικάκι μήπως κάτι δεν πήγε καλά κατά την δημιουργία και τελικά αυτό ήταν. Δούλεψε. Κάποια στιγμή μου ζήτησε ethernet γιατί το wifi δεν δούλευε. Αυτό ήταν ποτέ ξανά lenovo. Αι σιχτίρ. Συνοψίζοντας, για να δουλέψει ήθελε: Στικάκι usb2 και όχι 3. Διαμόρφωση fat32 με το εργαλείο των windows και όχι ntfs με το rufus. Windows 11 αποκλειστικά. Και αν θυμάμαι καλά απενεργοποίηση του Secure Boot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα