pavloa Δημοσ. 2 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 55 λεπτά πριν, TopCLR είπε Σε χρονισμούς (επιδόσεις) δεν έχουν διαφορά οι μνήμες που παραθέτεις. Απλά οι Ripjaws V έχουν την ψήκτρα (οι Aegis έχουν ένα αυτοκόλλητο). Παλιότερα διάβασα πως κάποιες Aegis είχαν θέματα μετά από λίγο καιρό λειτουργίας. Θέλω να πιστεύω πως αυτό ήταν συμβάν σε κάποια παρτίδα* και στην τελική υπάρχει lifetime εγγύηση που σε καλύπτει. * Έχω βάλει τις G. Skill Aegis 3200Mhz σε δύο-τρία συστήματα κοντινών μου ανθρώπων (στο ένα μάλιστα έβαλα δύο μονές να λειτουργήσουν σαν ζευγάρι) και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. οκ ευχαριστώ.. Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο και αν είναι να κάνω την παραγγελία, ο επεξεργαστής 4300g έρχεται με ψύκτρα ή όχι? Αλλού διαβάζω οτι έχει και αλλού διαβάζω ότι δεν έχει.
TopCLR Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Στους AMD επεξεργαστές η έκδοση "BOX" έχει ψήκτρα ενώ η έκδοση "tray" δεν έχει (τουλάχιστον σε αυτούς τους φθηνούς, οι 5700X, 7600X παράδειγμα δεν έχουν). Έχω αγοράσει Ryzen 5 4600G ΒΟΧ από το e-shop, ο οποίος είχε κανονικά ψήκτρα. Αν ακόμα έχεις αμφιβολίες, κάνε τους μια ερώτηση για διευκρίνηση αν υπάρχει ψήκτρα στην συσκευασία.
pavloa Δημοσ. 2 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 57 λεπτά πριν, TopCLR είπε Στους AMD επεξεργαστές η έκδοση "BOX" έχει ψήκτρα ενώ η έκδοση "tray" δεν έχει (τουλάχιστον σε αυτούς τους φθηνούς, οι 5700X, 7600X παράδειγμα δεν έχουν). Έχω αγοράσει Ryzen 5 4600G ΒΟΧ από το e-shop, ο οποίος είχε κανονικά ψήκτρα. Αν ακόμα έχεις αμφιβολίες, κάνε τους μια ερώτηση για διευκρίνηση αν υπάρχει ψήκτρα στην συσκευασία. Πήρα τηλ στο eshop και μου είπε ότι έρχεται χωρίς ψήκτρα. Οπότε η μόνη επιλογή είναι ο 3400g.
TopCLR Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 1 ώρα πριν, pavloa είπε έρχεται χωρίς ψήκτρα https://www.e-shop.gr/arctic-cooling-alpine-23-cpu-cooler-acalp00035a-p-PER.587746
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα