Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος κανένα κατάστημα για κράνη που να είναι οικονομικά αλλά να αντέχουν σε τυχόν προσκρούσεις. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. 

Δημοσ.

Δεν έχω προτάσεις αλλά αν σε ένα πράγμα δεν πρέπει να τσιγκουνευτείς είναι το κράνος.

• Like 6
Δημοσ.

Τώρα θα δεις το σχόλιο και θα πεις “τι μου λέει τώρα ο μλκας”.

Όμως, αν πραγματικά δεν έχεις λεφτά για κράνος, σε εμένα βγήκε καλό το κράνος από τα Lidl. Για να πωλείται στα Lidl, πρέπει να έχει κάποιες προδιαγραφές ασφαλείας, κάτι που δεν εξασφαλίζεις απαραίτητα αν πας σε ένα τυχαίο κατάστημα. Και όντως, από όσο έψαξα, στα τεστ ασφαλείας σκοράρει ελαφρώς χειρότερα από πιο ακριβά κράνη.

Χανεις πολύ βέβαια πολύ σε άνεση. Είναι και θορυβώδες. Αλλά την δουλειά του την κάνει. Μια φορά με είχε σώσει.

• Like 1
Δημοσ.

Παρε ενα mt. Μια χαρα για τα λεφτα τους. Τα εχω ο τζορτζοπουλος αν θυμαμαι καλα. 

Ολα τα μαγαζια εχουν και οικονομικα κρανη.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, maraleka είπε

Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος κανένα κατάστημα για κράνη που να είναι οικονομικά αλλά να αντέχουν σε τυχόν προσκρούσεις. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. 

Πήγαινε Πέτρου Ράλλη 1, Ταύρος Αττικής 177 78 

Δημοσ.

Πάρε ένα pilot snake με πιστοποίηση ασφαλείας 22.06 (90-100€) ή κάποιο mt stinger 2 με 10€ περίπου λιγότερα με την ίδια πιστοποίηση. Αυτό που πρέπει να κοιτάξεις είναι να είναι 100% το σωστό νούμερο και το κατάλληλο σχήμα για το κεφάλι σου. Δεν είναι όλα τα κεφάλια στρογγυλά ούτε όλα τα κεφάλια ωοειδή. Κάποιο κράνος μπορεί να σου κάνει, κάποιο κράνος μπορεί όχι. Καλύτερα ένα κράνος των 100 ευρώ που είναι σωστό για το κεφάλι σου παρά ένα των 200 δύο νούμερα μεγαλύτερο.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...