Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις μου ηρθε το παρακατω φιλτρο νερου https://shop.waterfresh.gr/shop/systimata-filtransis-nerou/oikiaka-systimata-filtransis-nerou/filtra-nerou-ano-pagkou/eiger-anoxeidoti-moni-syskevi-filtrou-nerou-ano-pagkou-me-vrysaki-kai-filtro-5-stadion/?srsltid=AfmBOooa09-iEOcAd150c87_HfRMyZRj30JL_oA6ujXCBnXBBgsbaZK9

Εχει σημαδι απο χτυπημα, σκουρια στο εσωτερικο, και το κουτι και απο τις δυο πλευρες ηταν ανοικτο και σκισμενο. Ουτε μια ταινια δεν ειχε. Τι να κανω; Υποτιθεται το μαγαζι ειναι αξιοπιστο.

IMG_20250324_160622.jpg

IMG_20250324_160605.jpg

IMG_20250324_160331.jpg

IMG_20250324_160638.jpg

IMG_20250324_160654.jpg

• Confused 1
Δημοσ.

Επικοινώνησε με το κατάστημα. Πολύ πιθανό να βγάλεις άκρη αμέσως. Δε νομίζω να το αφήσουν έτσι.ισως έγινε κάποιο λάθος 

Δημοσ.
45 minutes ago, Neptu said:

Επικοινώνησε με το κατάστημα. Πολύ πιθανό να βγάλεις άκρη αμέσως. Δε νομίζω να το αφήσουν έτσι.ισως έγινε κάποιο λάθος 

Το εχω παρει μεσω skroutz. Με ποιον να επικοινωνησω;

• Confused 1
Δημοσ.
2 minutes ago, Witcher1st said:

με το καταστημα για αρχη και πιο γρηγορα.αν υπαρχει θεμα τοτε πας στο skroutz

Δημοσ.
2 minutes ago, poulinos said:

με το καταστημα για αρχη και πιο γρηγορα.αν υπαρχει θεμα τοτε πας στο skroutz

Θα στειλω, αν και απαντηση θα λαβω απο Τεταρτη λογικα. Για να δουμε.. Παντως φαινεται λες και ειναι χρησιμοποιημενο; Δεν δικαιολογειται να εχει σκουρια.

• Confused 1
Δημοσ.
59 minutes ago, Neptu said:

Επικοινώνησε με το κατάστημα. 

Οχι

13 minutes ago, Witcher1st said:

Ανοίγεις αίτημα επιστροφής στη παραγγελία σου, στη πλατφόρμα skroutz.

Να επισυνάψεις φωτογραφίες και απόδειξη. Γράψε αναλυτικά το πρόβλημα που υπάρχει.

Κλείνεις και ραντεβού να έρθει courier να παραλάβει ή να πας εσύ σε κατάστημα acs να παραδώσεις.

Αν το κατάστημα δε δεχτεί την επιστροφή μέσω του αιτήματος, τότε μεσολαβεί εκπρόσωπος του skroutz.

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, Witcher1st said:

Θα στειλω, αν και απαντηση θα λαβω απο Τεταρτη λογικα. Για να δουμε.. Παντως φαινεται λες και ειναι χρησιμοποιημενο; Δεν δικαιολογειται να εχει σκουρια.

εγω θα ξεκινουσα με το καταστημα για ενα λογο.μπορει να σου πει πχ φερτο και σου δινουμε αλλο κατευθειαν.οποτε δεν βρισκω λογο να το παω γυρω γυρω με το skroutz. εφοσον θες να παρεις αλλο και δεν θες χρηματα πισω που εκει παμε αλλου. αν μου ελεγαν τπτ παραξενο τοτε ναι με το skroutz. αλλα μπορει να εγινε το οποιοδηποτε λαθος και καποιοι ειναι επαγγελματιες και εχουν καλο after sales.

σιγουρα καπου το εχουν χτυπησει και εχει φαει ταλαιπωρια.τωρα η σκουρια μπορει να ειναι και απο κακη αποθηκευση μεχρι κακη κατασκευη

Επεξ/σία από poulinos
Δημοσ.
2 hours ago, poulinos said:

εγω θα ξεκινουσα με το καταστημα για ενα λογο.μπορει να σου πει πχ φερτο και σου δινουμε αλλο κατευθειαν.οποτε δεν βρισκω λογο να το παω γυρω γυρω με το skroutz. εφοσον θες να παρεις αλλο και δεν θες χρηματα πισω που εκει παμε αλλου. αν μου ελεγαν τπτ παραξενο τοτε ναι με το skroutz. αλλα μπορει να εγινε το οποιοδηποτε λαθος και καποιοι ειναι επαγγελματιες και εχουν καλο after sales.

Η αγορά έγινε απ'το καλάθι του Skroutz.

Ο συμφορουμήτης πλήρωσε το Skroutz ως μεσάζοντα, και το skroutz πληρώνει το κατάστημα.

Όταν υπάρχει πρόβλημα στη παραγγελία... ο πελάτης κάνεις τις διαδικασίες μέσω skroutz. Αυτοί είναι οι όροι.

1 hour ago, Witcher1st said:

Αρκετα γρηγορο δεν ειναι το skroutz plus; Μεσα σε 15 λεπτα;

Άμα έχεις φωτογραφίες από ελαττωματικό προϊόν δε μπορεί να υποστηρίξει το κατάστημα ότι έχεις εσύ άδικο. Οπότε δέχονται αμέσως την επιστροφή.

Φρόντισε να βγάλεις φωτογραφία ή φωτοτυπία την απόδειξη και βάλε την αυθεντική απόδειξη μέσα στη συσκευασία που θα επιστρέψεις. 

• Like 4
Δημοσ.
1 minute ago, ekrepali said:

Η αγορά έγινε απ'το καλάθι του Skroutz.

Ο συμφορουμήτης πλήρωσε το Skroutz ως μεσάζοντα, και το skroutz πληρώνει το κατάστημα.

Όταν υπάρχει πρόβλημα στη παραγγελία... ο πελάτης κάνεις τις διαδικασίες μέσω skroutz. Αυτοί είναι οι όροι.

προσωπικα αν μπορω να βγαλω ακρη κατευθειαν με το καταστημα δεν βαζω μεσαζοντες.αν δηλαδη παρω το καταστημα και μου πει οτι φερε το φιλτρο και παρε αλλο εφοσον βεβαια θελω αλλο και με βολευει τοτε θα το κανω.

πχ σε λαπτοπ που ειχε θεμα δεν εμπλεξα με καταστημα .πηγα αντιπροσωπεια κατευθειαν. κτλ κτλ.

προσωπικη αποψη και ασχετος αν ειναι skroutz ή δεν ξερω τι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, poulinos said:

προσωπικα αν μπορω να βγαλω ακρη κατευθειαν με το καταστημα δεν βαζω μεσαζοντες.αν δηλαδη παρω το καταστημα και μου πει οτι φερε το φιλτρο και παρε αλλο εφοσον βεβαια θελω αλλο και με βολευει τοτε θα το κανω.

Μα όταν κάνεις αίτημα επιστροφής στη πλατφόρμα, το κατάστημα βλέπει πρώτα το αίτημα και κάνει αποδοχή ή όχι. Και σε περίπτωση που θες επιστροφή χρημάτων... το Skroutz είναι αυτό που επιστρέφει τα χρήματα εφόσον η πληρωμή έχει γίνει στο epos της everypay του καλαθιού. Δε γίνεται να παρακάμψεις αυτή τη διαδικασία και να μη ρισκάρεις να μείνεις ξεκρέμαστος.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
17 minutes ago, poulinos said:

πχ σε λαπτοπ που ειχε θεμα δεν εμπλεξα με καταστημα .πηγα αντιπροσωπεια κατευθειαν. κτλ κτλ.

προσωπικη αποψη και ασχετος αν ειναι skroutz ή δεν ξερω τι

Το θεμα ειναι οτι το καταστημα εις γνωση του εστειλε αυτο το προίον σε αυτο το κουτι. Δεν υπαρχει περιπτωση να εγινε απο την μεταφορικη. Στην ουσια μου εστειλαν ενα χρησιμοποιημενο φιλτρο νερου, αξιας 99 ευρω.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που βλέπεις "το αίτημα εγκρίθηκε" έχει γίνει από το κατάστημα, γι' αυτό και η αμεσότητα.

Σε δική μου περίπτωση το "κατάστημα" (από αυτά που έχουν marketplace αποκλειστικά μέσω skroutz) σφύριζε αδιάφορα και δεν ενέκρινε το αίτημα με κουκουρούκου απαντήσεις σε ελληνικά δημοτικού. Με τα πολλά, ζήτησα την επέμβαση του skroutz για να βγει άκρη.

Συνεπώς αφού το κατάστημα ενέκρινε βλέποντας τις φωτογραφίες είσαι σε καλό δρόμο.

Επεξ/σία από iml
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Υποτιθεται το μαγαζι ειναι αξιοπιστο.

Το συγκεκριμένο κατάστημα μου είχε στείλει ανταλλακτικό φίλτρο χτυπημένο σε τρία σημεία.

Το είχα επιλέξει γιατί ήταν το ποιο οικονομικό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...