Ducatista Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Τρεξε οσο πιο μακριά μπορείς! Κοίτα αν εισαι τυπος που δεν σε ενοχλεί η φασαρία η αρκετά μικρός πήγαινε άλλωστε σε 14 15 χρόνια θα ηρεμήσουν όλα (μαλλον) αλλιώς μακριά εγω στα 42 μου είμαι γεροπαραξενος πλέον και δεν μπορώ να μείνω με αλλους κοντά! 5
Georgebek2 Δημοσ. 24 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου Ενταξει πληρης απογοητευση οι εμπειριες σας συμφορουμιτες, κατι αναμενομενο... κανεις ρε παιδια με οικογενεια απο πανω κ ευχαριστες εμπειριες ουτε ενας για δειγμα ε;; 2
Neptu Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 5 ώρες πριν, Georgebek2 είπε Μπα σε αυτο θα παω... Κανας αλλος εμπειρια με παιδια απο πανω;; 😛 αφού έχεις αποφασίσει τι θα κάνεις, γιατί ρωτάς; Αφού ό,τι και να σου πούνε έχεις πάρει την απόφαση σου. Άσε που η ερώτηση δεν έχει νόημα. Υπάρχουν παιδιά που δεν ακούγονται και υπάρχουν παιδιά που ξεσηκώνουν ολόκληρο το τετράγωνο. Άντε και να σου πει κάποιος ότι είχε γείτονες με παιδιά και δε μπορούσε να κοιμηθεί, θα εμφανιστεί ένας άλλος και θα πει ότι είχε παιδιά και ήταν αθόρυβα. Που καταλήγουμε; Για εμένα μόνο μονοκατοικία. Μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα. Χίλιες φορές να μένω σε μισογκρεμισμένη μονοκατοικία με την αυλή της και τους χώρους της παρά με πολυτελές διαμέρισμα και να έχω τον κάθε προβληματικό πάνω, κάτω, δεξιά αριστερά, δίπλα, απέναντι....Να μαλώνω για το parking, για τα κοινόχρηστα, για τη φασαρία, για το ότι τινάζουν στο μπαλκόνι μου, για το ότι τινάζω στο μπαλκόνι τους, για το ότι έχουν σκύλο που γαβγίζει, παιδιά που τρέχουν .... Να συνεχίσω; 6 1 3
Georgebek2 Δημοσ. 24 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 11 minutes ago, Neptu said: αφού έχεις αποφασίσει τι θα κάνεις, γιατί ρωτάς; Αφού ό,τι και να σου πούνε έχεις πάρει την απόφαση σου. Άσε που η ερώτηση δεν έχει νόημα. Υπάρχουν παιδιά που δεν ακούγονται και υπάρχουν παιδιά που ξεσηκώνουν ολόκληρο το τετράγωνο. Άντε και να σου πει κάποιος ότι είχε γείτονες με παιδιά και δε μπορούσε να κοιμηθεί, θα εμφανιστεί ένας άλλος και θα πει ότι είχε παιδιά και ήταν αθόρυβα. Που καταλήγουμε; Για εμένα μόνο μονοκατοικία. Μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα. Χίλιες φορές να μένω σε μισογκρεμισμένη μονοκατοικία με την αυλή της και τους χώρους της παρά με πολυτελές διαμέρισμα και να έχω τον κάθε προβληματικό πάνω, κάτω, δεξιά αριστερά, δίπλα, απέναντι....Να μαλώνω για το parking, για τα κοινόχρηστα, για τη φασαρία, για το ότι τινάζουν στο μπαλκόνι μου, για το ότι τινάζω στο μπαλκόνι τους, για το ότι έχουν σκύλο που γαβγίζει, παιδιά που τρέχουν .... Να συνεχίσω; Ενταξει δεν εχω καταληξει 100%, μαζευω ακομη λιθαρακια κ βλεπουμε... Βασικα αν ηταν οι μισοι να λενε πως εχει θορυβο και αλλοι μισοι οχι θα ηταν καλα τα πραγματα! Αλλα οπως βλεπω το αθορυβο δε παιζει!! Γιατι οσο κ αθορυβα να ειναι θα εχεις 1002 θορυβους απο 4μελη οικογενεια ποσο μαλλον με μικρα παιδια. Πολυ δυσκολα τα πραγματα! (το χτισιμο εννοειται το καλυτερο, δυστυχως δεν εχω τον χρονο και ολα τα μεταχειρισμενα που βρισκω ή ειναι χαλια ή σε υπερβολικες τιμες! Διαμερισματα υπαρχουν πολυ περισσοτερες επιλογες...)
costas_ Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Αθόρυβο είναι μόνο το μοναστήρι. Κατά τα άλλα συμβιβάζεσαι και κάνεις και τις παραχωρήσεις σου. Βέβαια όλοι θα θέλαμε να είχαμε τα διπλά χρήματα και να αγοράζαμε μονοκατοικία- ησυχαστήριο .. αλλά δεν υπάρχουν. Εαν το διαμέρισμα είναι ok και θέλεις να το αγοράσεις/κατοικήσεις καλό θα ήταν εαν γίνεται να κάνεις πρώτα μια δοκιμή. Να κάνεις δηλαδή κάποιες πολύωρες επισκέψεις σε ώρες που σίγουρα όλοι είναι δραστήριοι. Εαν η κατάσταση είναι από φυσιολογική μέχρι υποφερτή προχώρα, εαν ακούσεις να γίνεται της τρελής ... ξανασκέψου το 4 1
dsi44 Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου αυτο το το σπιτι ειναι καμμενο για 12 χρονια μεχρι να μεγαλωσουν. Η καλυτερη λυση ειναι να πας σε οροφοδιαμερισμα και φυσικα ρετιρε.Θα ειναι σα να ζεις σε μονοκατοικια. 2 1 1
kage Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Αντε κ ειναι οροφοδιαμερισμα κ γεμισεις το ταβανι με rockwool ή υαλομβακα+γυψοσανιδα..θα χασεις 5 10cm..ειναι ψηλοταβανο? Ρωτα τιμες κ δες αξιζει?50 100ε το τμ? υπαρχει κανεις π το εχει κανει κ σωθηκε? Επεξ/σία 24 Μαρτίου από kage 1
Georgebek2 Δημοσ. 24 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου Το αστειο ειναι πως η πολυκατοικια ειναι σε τρομερα ησυχη περιοχη! 1 minute ago, kage said: Αντε κ ειναι οροφοδιαμερισμα κ γεμισεις το ταβανι με rockwool ή υαλομβακα+γυψοσανιδα..θα χασεις 5 10cm..ειναι ψηλοταβανο? Ρωτα τιμες κ δες αξιζει?υπαρχει κανεις π το εχει κανει? Δε ξερω αν τοχει κανει καποιος αλλα κ παλι εγω μονο για ταβανι ισως το εκανα. Και το ταβανι μονο δε νομιζω να σωζει την κατασταση...
mariosnik_ Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Vstromrider είπε γυρω στα 10 χρονια ποδοβολητα. Αν ειναι αγορια, μετα θα εχεις προβλημα με φραγμους στην αποχετευση απο τα μωρομαντηλα. Τα προβληματα θα περασουν οταν θα φυγουν για σπουδες στα 18 περιπου. Αυτό με τα πεταμένα μωρομαντηλα στις αποχετευσεις, καρκίνωμα πραγματικό. 53 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε Ενταξει πληρης απογοητευση οι εμπειριες σας συμφορουμιτες, κατι αναμενομενο... κανεις ρε παιδια με οικογενεια απο πανω κ ευχαριστες εμπειριες ουτε ενας για δειγμα ε;; Δεν υπάρχει στάνταρ απάντηση. Για αυτό είπα πριν ότι δεν αποτελεί κριτήριο για να επιλέξεις, ούτε για να μην επιλέξεις. Γνωρίζω σπίτι με 5 παιδιά που δεν ακουγόταν κιχ, σε άλλα σπίτια με 1 παιδί γίνεται του κουτρουλη ο γάμος.... Αλλού μένει ζευγάρι χωρίς παιδί και έχουν τσακωμούς, κουνάνε έπιπλα, βάζουν δυνατά μουσική κοκ. 9 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε Το αστειο ειναι πως η πολυκατοικια ειναι σε τρομερα ησυχη περιοχη! Δε ξερω αν τοχει κανει καποιος αλλα κ παλι εγω μονο για ταβανι ισως το εκανα. Και το ταβανι μονο δε νομιζω να σωζει την κατασταση... Καλά αυτά με τις τρομερά ήσυχες περιοχές.... Τα έχουμε φάει με το κουτάλι. Το 90 έφευγε σοριδων κόσμος από κέντρο Αθήνας για ΒΠ δήθεν λόγω νέφους, φασαρίας,.έλλειψης πρασίνου, χώροι για τα παιδιά κτλ. Τα παιδιά λοιπόν έπαιζαν στις πυλωτες στους κήπους και τα πεζοδρόμια και έτρωγαν κραξιμο και καντήλια από γείτονες επειδή ενοχλούσαν, υπήρχαν διαπληκτισμοι, σε διάφορες πολυκατοικιες. Τώρα εδώ και χρόνια τα πάντα είναι χτισμένα εκεί γύρω, ενώ άμα πας και πεις κάτι για το παιδί που παίζει έξω τρως εσύ καντήλια από τους γονείς, σου λένε πήρα σπίτι με κήπο ακριβώς για να παίζει το παιδί έξω. Επεξ/σία 24 Μαρτίου από mariosnik_ 2
lyda94 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Αν δεν θες φασαρίες, η μόνη λύση είναι μονοκατοικία και σε απόσταση κιόλας! Διαφορετικά, ότι και να γίνει, όπου και να πας, θα έχεις φασαρία! Αν δεν είναι παιδιά, θα είναι ο 80αρης παππούς που αποφάσισε 7 η ώρα το πρωί να βάλει τέρμα τηλεόραση, θα είναι ο φοιτητής που κάνει πάρτι στις 2 το βράδυ, θα είναι ο σκύλος του γείτονα, θα είναι το ζευγάρι στον 3ο που τσακώνεται κλπ κλπ κλπ. Αν το σπίτι, κατά τα άλλα, είναι οκ και σας κάνει, προχώρα. Και στο κάτω κάτω, αν κάνουν, όντως, τόση πολλή φασαρία, τουκ τουκ στην πορτούλα, ναι, γεια σας, παρακαλώ λίγη ησυχία! 6
animor Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Στη δική μου πολυκατοικία δεν υπάρχουν μωρά παρά μόνο ένα νήπιο. Τη φασαρία την κάνουν οι γονείς του που όλη μέρα ουρλιάζουν και χοροπηδάνε παίζοντας μαζί του, το ίδιο δεν ακούγεται. Σε κάποιους ορόφους υπάρχουν σκυλιά που γαβγίζουν όλη μέρα, ευτυχώς μακριά μου, και δεν τα ακούω, σε άλλον υπάρχει ένας που καλεί συνέχεια κόσμο και κάνει πάρτυ, δεν είναι καν φοιτητής ή νέος, σε άλλον μια γριά περπατάει συνέχεια με τσόκαρα και μαλώνει όλη μέρα με τον άντρα της. Σίγουρα τα παιδιά θα ενοχλούν, αν κι εγώ δεν θυμάμαι να μεγαλώσαμε ουρλιάζοντας και χοροπηδώντας στο σπίτι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχεις ησυχία αν βρεις κάτι χωρίς παιδιά τριγύρω. 3 1 3
kage Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Η αληθεια ειναι οτι σε καποια πραστια της αττικης.. βρισκεις μονοκατοικιες..απο βαρη κ δυτικα εως λαυριο ή στα βόρεια ,προποδες παρνηθας εως ανατολικη παραλια... Αλλιως γ τις αλλες μονοκατοικιες θες 7ψηφια ποσα π χλωμο να αναφερονται σ αυτα Επεξ/σία 25 Μαρτίου από kage 2
csontheline Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Χτύπα τους την πόρτα και πες τους να κάνουν θόρυβο. Ή κοίτα για οροφοδιαμερίσματα ή για μεγάλα διαμερίσματα (μαξ 2/όροφο). Να τα βάζετε με τους εργολάβους που κάνουν σκατομονώσεις. 1
kage Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Δεν ειναι θεμα εργολαβων ..ειναι θεμα νοκ γοκ π εθεσε προυποθεσεις στατικοτητας αλλα αφησε να ακουγονται απο τα καζανακια εως τα τακουνια Επεξ/σία 25 Μαρτίου από kage 2
Grfoxz Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Αν ψάχνεις διαμέρισμα καλό είναι να μάθεις να ζεις με αυτό γιατί θα το έχεις. Και όχι μόνο από τους από πάνω. Αλλά και από τους πιο πάνω αλλά και από τους από κάτω ή τους δίπλα. Πρόσφατα έβαζε κάθε μέρα ένας από τους από πάνω μου ηλεκτρική σκούπα μεσημεριατικα γκαμπα γκουμπα ( με την βούρτσα μαζεμενη όπως για τα χάλια, αλλά στο πλακάκι). Τους έψαξα όλους και τελικά ήταν ο από κάτω μου αλλά δεν ξέρω πως ακουγόταν από πάνω μέσα από κραδασμούς. Μπορεί τα παιδιά να είναι ήσυχα αλλά η 60αρα γειτόνισσα να τινάζει σκουπίζει βάζει πλυντήριο οπότε της καπνίσει. Κάτι θα σε ενοχλήσει. Είτε το δέχεσαι είτε πας σε μονοκατοικία 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις