elmario Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου πει την χρησιμότητα αυτών των κουμπιών;
kostas_anes Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Ανακύκλωση αέρα και air condition...; Έχεις ξαναχρησιμοποιήσει αμάξι; Αν όχι, μήπως θα ήταν καλό πρώτα να διαβάσεις κάποιο manual κτλ; 4
xsterg Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου πρεπει να κανεις πλακα! ειλικρινα δεν τα εχεις ξαναδει? για την ιστορια ειναι το κλιματιστικο και η ανακυκλωση του αερα. 1
elmario Δημοσ. 24 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Το αν έχω ή δεν έχω ξανά οδηγήσει δεν σας ενδιαφέρει. Δεν μπορείτε να δώσετε μια σαφή απάντηση χωρίς εξυπνάδες; Το κουμπί για την ανακύκλωση του αέρα δηλ αν δεν το ανοίγω ποτε τι ακριβώςθα γίνει; Το κουμπί με την χιονοστιβάδα φαντάζομαι το ανοίγω μόνο όταν το θέλω στο κρύο, ενώ για το ζεστό δεν χρειάζεται; Επεξ/σία 24 Μαρτίου από elmario 1 9
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου 15 λεπτά πριν, elmario είπε Το αν έχω ή δεν έχω ξανά οδηγήσει δεν σας ενδιαφέρει. Δεν μπορείτε να δώσετε μια σαφή απάντηση χωρίς εξυπνάδες; Το κουμπί για την ανακύκλωση του αέρα δηλ αν δεν το ανοίγω ποτε τι ακριβώςθα γίνει; Το κουμπί με την χιονοστιβάδα φαντάζομαι το ανοίγω μόνο όταν το θέλω στο κρύο, ενώ για το ζεστό δεν χρειάζεται; Η ερώτηση δείχνει ότι δεν έχεις ιδέα.Δεν ειναι κακό ,κακό το κάνεις εσύ που δεν κοιτάς καν το βιβλιαράκι του αυτοκινήτου σου. Το κουμπί της ανακύκλωσης το πατάς ώστε να μην έρχεται αέρας απο έξω,πχ λόγω καυσαερίων. Το άλλο κουμπί το πατάς όταν θες να ενεργοποιήσεις τον κλιματισμό.Και με ζεστό δουλευει και κάνει αφύγρανση. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις