mariosnik_ Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Δεδομένα: Διαμονή λίγων μηνών, από 1 ως 3 μήνες σε οίκημα εντός Αττικής που δεν θα έχει τηλεφωνική σύνδεση. Δεν παίζει wifi από γείτονα. Ζητούμενα: Να μπορώ να έχω internet όπως το wifi σε κινητό ή laptop. Δηλαδή να μην χρειάζεται να είμαι σε ένα κινητό με ανοιχτά τα δεδομένα μόνιμα. Υπάρχει κάποια λύση; Κάποτε θυμάμαι το cosmote wifi phone, αλλα πρέπει να έχει καταργηθει τώρα.
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 1 hour ago, mariosnik_ said: Δεδομένα: Διαμονή λίγων μηνών, από 1 ως 3 μήνες σε οίκημα εντός Αττικής που δεν θα έχει τηλεφωνική σύνδεση. Δεν παίζει wifi από γείτονα. Ζητούμενα: Να μπορώ να έχω internet όπως το wifi σε κινητό ή laptop. Δηλαδή να μην χρειάζεται να είμαι σε ένα κινητό με ανοιχτά τα δεδομένα μόνιμα. Υπάρχει κάποια λύση; Κάποτε θυμάμαι το cosmote wifi phone, αλλα πρέπει να έχει καταργηθει τώρα. 4g καρτα σε 4g router. υπαρχει και λυση usb stick στο λαπτοπ αλλα θα ειναι λιγο μπερδεμα να το κανεις ταυτοχρονα hotspot το λαπτοπ για να παρει και το κινητο. 1
mariosnik_ Δημοσ. 25 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου Ποια πακέτα θεωρειτε ότι είναι τα καλύτερα για κάρτες με 4g; Λογικά κάτι unlimited στα δεδομένα γιατί αν υπάρχει κόφτης δεν ξέρεις μπορεί να μπλοκάρει... .
gkat2829 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Προς ενημέρωση χωρίς να κάνω διαφήμιση μόνο η COSMOTE δεν έχει κόφτη. Έχεις 2-3 επιλογές WHATS UP με 13,5€ τον μήνα COSMOTE NEO με 33€ τον μήνα και FROG με 144€ τον χρόνο (δηλαδή 12€ τον μήνα). 1 1
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 12 hours ago, mariosnik_ said: Ποια πακέτα θεωρειτε ότι είναι τα καλύτερα για κάρτες με 4g; Λογικά κάτι unlimited στα δεδομένα γιατί αν υπάρχει κόφτης δεν ξέρεις μπορεί να μπλοκάρει... . καποιοι παροχοι σου δινουν απεριοριστα αλλα σου λενε οτι πχ μετα τα 300giga θα σε βαλουμε σε 8-10mbit ταχυτητα. το αν σε συμφερει ή οχι το ξερεις εσυ.μπορει να μην φτανεις ποτε τα 300giga αλλα μπορει και τα 300 giga να τα εχεις για πρωινο. οποτε προσεξε τι θα παρεις.
Giorgossath Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι και εγώ για το ίδιο θέμα!!! Υπάρχει σταθερό desktop ομως και όχι λάπτοπ. Και δυστυχώς δεν έχει ασύρματη κάρτα δικτύου... Επεξ/σία 25 Μαρτίου από Giorgossath
gkat2829 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Θα διαλέξεις να αγοράσεις router 4G ή 5G με έξοδο δικτύου λοιπόν. Εγώ θα προτείνω αυτά που έχω πάρει εγώ τα 2 (OLAX και ZTE 5002) χωρίς να κάνω διαφήμιση φυσικά. Σε αντίθετη περίπτωση θα πάρεις κάποιο πιο φθηνό χωρίς έξοδο δικτύου και θα αγοράσεις ένα USB WiFi adapter για το desktop σου. Λύσεις σε αυτήν την περίπτωση υπάρχουν αρκετές και επώνυμες πχ TP-LINK και no name.
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 2 hours ago, Giorgossath said: Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι και εγώ για το ίδιο θέμα!!! Υπάρχει σταθερό desktop ομως και όχι λάπτοπ. Και δυστυχώς δεν έχει ασύρματη κάρτα δικτύου... υπαρχουν παρα πολλα 4g,5g router με ethernet.μην σε ανησυχει.σε φτηνα πας πχ tp link.σε λιγο πιο ακριβα huawei ,zte. και σε πολυ πιο ακριβα fritz,mikrotik, teltonika
mariosnik_ Δημοσ. 26 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2 ώρες πριν, gkat2829 είπε Θα διαλέξεις να αγοράσεις router 4G ή 5G με έξοδο δικτύου λοιπόν. Εγώ θα προτείνω αυτά που έχω πάρει εγώ τα 2 (OLAX και ZTE 5002) χωρίς να κάνω διαφήμιση φυσικά. Σε αντίθετη περίπτωση θα πάρεις κάποιο πιο φθηνό χωρίς έξοδο δικτύου και θα αγοράσεις ένα USB WiFi adapter για το desktop σου. Λύσεις σε αυτήν την περίπτωση υπάρχουν αρκετές και επώνυμες πχ TP-LINK και no name. Ο υπολογιστής θα είναι laptop με wifi η κινητο, δεν θα έχω desktop.
gkat2829 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 7 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Ο υπολογιστής θα είναι laptop με wifi η κινητο, δεν θα έχω desktop. Τότε έχεις αρκετές φθηνές επιλογές αγοράς router για σύνδεση WIFI. Τα 5G ξεκινάνε από τα 100 - 120€. Τα 4G από τα 25 - 30€ Από, εκεί και μετά θα σου πρότεινα στην περιοχή που θα πας να δεις ποια εταιρία έχει το καλύτερο σήμα και να επιλέξεις ανάλογα. Απλώς όπως σου έγραψα και πιο πάνω αναλόγως και πόσα data θα καταναλώνεις τον μήνα ή μόνη εταιρία χωρίς κόφτη είναι η Cosmote. Από εκεί και μετά οι άλλες 2 έχουν συνήθως κόφτη στα 300GB και από εκεί και μετά η ταχύτητα πέφτει συνήθως στα 8. Αν σε καλύπτουν λοιπόν τα 300GB τον μήνα και μετά πτώση της ταχύτητας θα βρεις και φθηνότερα απο την COSMOTE αναλόγως βέβαια και αν πιάνουν στην περιοχή σου. 1
poulinos Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 12 hours ago, mariosnik_ said: Ο υπολογιστής θα είναι laptop με wifi η κινητο, δεν θα έχω desktop. αμα ειναι για λιγο καιρο τοτε ισως να μην αξιζει το 5g αφου ειναι πιο ακριβο το router, τωρα αν θα πας σε καποιο 4g stick ή σε 4g Router ωστε να δινεις και σε αλλες συσκευες το αποφασιζεις εσυ αναλογως τα χρηματα που θες να δωσεις οπως και τις αναγκες σου . το βασικο ειναι να δεις και τι ταχυτητες δινει ο καθε παροχος στην περιοχη σου ή και μεσα στο σπιτι σου. δεν εχει νοημα να πας πχ σε vodafone που ειναι πιο φτηνο και να μην πιανεις ουτε 10mbit. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα