Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 25/3/2025 στις 12:01 ΜΜ, daforte90 είπε

Καλημέρα σε όλους.

Ειπα να το ποστάρω εδώ μήπως πέσει κάποια ιδέα ή προτροπή προς ειδικό συνεργείο ώστε να βρεθεί λύση στο θέμα.

Εχω το παραπάνω αυτοκίνητο , πολύ προσεγμένο γενικά. Ξαφνικά πριν 3-4 μήνες άρχισε να ακούγεται ένας περίεργος ήχος σαν σφύριγμα είτε από αέρα είτε από ρεύμα ,υπό πολύ συγκεκριμένες συνθήκες ακριβως πάνω από το τιμόνι .Δηλαδή όταν είμαι σε ευθεία πορεία , με ταχύτητα 80-100χλμ , στροφές 2-2,5k στροφες .Έχω παρατηρήσει τα παραπάνω γιατί με βασανίζει πάνω από 4 μήνες όλο αυτό. Εχω βγάλει και πολλά  βίντεο.

Εχω πάει σε 3 συνεργεία όπου κανένας δεν βρήκε κάτι αλλά επίσης θέλουν να το δουν ενω συμβαίνει κάτι μη πρακτικό γιατί δεν το κάνει πάντα . Οποτε δεν μπορώ να πάω να τους πάρω από τα σπίτια τους πχ στις 12 το βράδυ για να το δουν 😂. Με τα βίντεο μου δεν καταλαβαίνουν τι φταίει.

Εχετε κάποια σκέψη ; 

Μου μένει επίσκεψη στην αντιπροσωπεία ώστε να γίνει έλεγχος μήπως και….

Το αμαξι σου αν δεν κάνω λάθος έχει turbo. Όπως το περιγράφεις ο ήχος προέρχεται μάλλον από εκεί.

Βέβαια παίζει να είναι και κάτι στο καντράν , κάποιο γραναζάκι στο κοντέρ ή στο στροφόμετρο.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, meletis_m είπε

Στη Λεωφόρο Ευελπίδων Κορωπί είναι μαγαζί μόνο vw group πράγματα Pothos Parts . Καντού ερώτηση όλο και θα ξέρει εκεί στη περιοχή . 

Δεν χάνω κάτι να περάσω από εκεί. Ευχαριστώ για την πληροφορία.

9 ώρες πριν, atheatos είπε

Το αμαξι σου αν δεν κάνω λάθος έχει turbo. Όπως το περιγράφεις ο ήχος προέρχεται μάλλον από εκεί.

Βέβαια παίζει να είναι και κάτι στο καντράν , κάποιο γραναζάκι στο κοντέρ ή στο στροφόμετρο.

Ναι έχει turbo. Αν δεν είναι βέβαια αυτό που είναι πιο σοβαρό  , απλά περιμένω ότι είναι να χαλάσει- να χαλάσει και να το δουν οι μηχανικοί . Από ότι καταλαβαίνω προληπτικά δεν γίνονται πολλά πράγματα στο αμάξι εκτός αν είναι πασιφανή. Ευχαριστώ και πάλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...