atheatos Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Στις 25/3/2025 στις 12:01 ΜΜ, daforte90 είπε Καλημέρα σε όλους. Ειπα να το ποστάρω εδώ μήπως πέσει κάποια ιδέα ή προτροπή προς ειδικό συνεργείο ώστε να βρεθεί λύση στο θέμα. Εχω το παραπάνω αυτοκίνητο , πολύ προσεγμένο γενικά. Ξαφνικά πριν 3-4 μήνες άρχισε να ακούγεται ένας περίεργος ήχος σαν σφύριγμα είτε από αέρα είτε από ρεύμα ,υπό πολύ συγκεκριμένες συνθήκες ακριβως πάνω από το τιμόνι .Δηλαδή όταν είμαι σε ευθεία πορεία , με ταχύτητα 80-100χλμ , στροφές 2-2,5k στροφες .Έχω παρατηρήσει τα παραπάνω γιατί με βασανίζει πάνω από 4 μήνες όλο αυτό. Εχω βγάλει και πολλά βίντεο. Εχω πάει σε 3 συνεργεία όπου κανένας δεν βρήκε κάτι αλλά επίσης θέλουν να το δουν ενω συμβαίνει κάτι μη πρακτικό γιατί δεν το κάνει πάντα . Οποτε δεν μπορώ να πάω να τους πάρω από τα σπίτια τους πχ στις 12 το βράδυ για να το δουν 😂. Με τα βίντεο μου δεν καταλαβαίνουν τι φταίει. Εχετε κάποια σκέψη ; Μου μένει επίσκεψη στην αντιπροσωπεία ώστε να γίνει έλεγχος μήπως και…. Το αμαξι σου αν δεν κάνω λάθος έχει turbo. Όπως το περιγράφεις ο ήχος προέρχεται μάλλον από εκεί. Βέβαια παίζει να είναι και κάτι στο καντράν , κάποιο γραναζάκι στο κοντέρ ή στο στροφόμετρο.
daforte90 Δημοσ. 28 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 22 ώρες πριν, meletis_m είπε Στη Λεωφόρο Ευελπίδων Κορωπί είναι μαγαζί μόνο vw group πράγματα Pothos Parts . Καντού ερώτηση όλο και θα ξέρει εκεί στη περιοχή . Δεν χάνω κάτι να περάσω από εκεί. Ευχαριστώ για την πληροφορία. 9 ώρες πριν, atheatos είπε Το αμαξι σου αν δεν κάνω λάθος έχει turbo. Όπως το περιγράφεις ο ήχος προέρχεται μάλλον από εκεί. Βέβαια παίζει να είναι και κάτι στο καντράν , κάποιο γραναζάκι στο κοντέρ ή στο στροφόμετρο. Ναι έχει turbo. Αν δεν είναι βέβαια αυτό που είναι πιο σοβαρό , απλά περιμένω ότι είναι να χαλάσει- να χαλάσει και να το δουν οι μηχανικοί . Από ότι καταλαβαίνω προληπτικά δεν γίνονται πολλά πράγματα στο αμάξι εκτός αν είναι πασιφανή. Ευχαριστώ και πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα