Joebox Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Καλησπέρα. Έχω ενα μικρό αμάξι και χαμηλό budget, και ψάχνοντας τι θα μπορούσα να κάνω για να του δώσω παραπάνω χαρακτήρα, έπεσα πανω σε αυτό. Είναι σχετικά φτηνη διαδικασία, χρειάζεται μονο ενα τροχάκι, και εμπειστεύομαι τα χέρια μου. Επισυνάπτω μερικά ακομα παραδείγματα. Θεωρείτε πως, αν δε φιμαριστεί το πλαστικό (όπως πχ στη δεύτερη εικόνα), κάτι τέτοιο είναι παράνομο; Δεν θα ήθελα να με σταματάει αστυνομία για ζωγραφιές.
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, Joebox είπε Καλησπέρα. Έχω ενα μικρό αμάξι και χαμηλό budget, και ψάχνοντας τι θα μπορούσα να κάνω για να του δώσω παραπάνω χαρακτήρα, έπεσα πανω σε αυτό. Είναι σχετικά φτηνη διαδικασία, χρειάζεται μονο ενα τροχάκι, και εμπειστεύομαι τα χέρια μου. Επισυνάπτω μερικά ακομα παραδείγματα. Θεωρείτε πως, αν δε φιμαριστεί το πλαστικό (όπως πχ στη δεύτερη εικόνα), κάτι τέτοιο είναι παράνομο; Δεν θα ήθελα να με σταματάει αστυνομία για ζωγραφιές. Τι το ωραίο έχει αυτό; To ίδιο άσχημο με το 4
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, Joebox είπε Μου άρεσε στο φανάρι φίλε, τι να σου πω Αφου εσένα σου αρέσει εμένα μου περισσευει. Αν δεν επηρεάζει την φωτεινότητα των φαναριών δεν νομίζω να εχεις πρόβλημα με τροχαία. 1
Joebox Δημοσ. 25 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αφου εσένα σου αρέσει εμένα μου περισσευει. Αν δεν επηρεάζει την φωτεινότητα των φαναριών δεν νομίζω να εχεις πρόβλημα με τροχαία. Έγινε μπος, ευχαριστώ για το input.
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, Joebox είπε Έγινε μπος, ευχαριστώ για το input. τι αμάξι έχεις;
kostas_anes Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Ελπίζω να έχεις φτηνά φανάρια. Κατά τ' άλλα go for it αν σου αρέσει εσένα 🤷♀️ 1
Joebox Δημοσ. 25 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε τι αμάξι έχεις; Ένα mazda 2, λίγο πάνω από δεκαετίας.
piiii Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα όπως λένε. Αμα εσένα σε αρέσει δεν νομίζω στους υπόλοιπους να πέφτει λόγος. Για κάποιο λόγο μου θυμίζει έντονα την μόδα των 90's τα φρύδια στα φανάρια. Ποτέ δεν κατάλαβα τι τους άρεσε. Μάλιστα σε συζήτηση με ένα συνάδελφο εκείνη την εποχή που είχε saxo, μου είπε ότι μοιάζει ποιό άγριο... Οπως είπα, περι ορέξεως κολοκυθόπιτα...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Μαρτίου Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου Πριν αρχίσεις τα πειράματα στο φανάρι του αμαξιού βρες ένα χοντρό πλαστικό και κάνε μια δοκιμή να δεις ότι δεν είναι τόσο απλό όσο μπορεί να φαντάζεσαι Επίσης δεν είναι μόνο το χάραγμα αλλά και το τρίψιμο γυάλισμα μετά Εκτός αν έχεις τίποτα κινέζικα φανάρια επάνω μην το δοκιμάσεις θα κλαις τα λεφτά σου 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα