Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ενα μικρό αμάξι και χαμηλό budget,  και ψάχνοντας τι θα μπορούσα να κάνω για να του δώσω παραπάνω χαρακτήρα, έπεσα πανω σε αυτό.  Είναι σχετικά φτηνη διαδικασία, χρειάζεται μονο ενα τροχάκι, και εμπειστεύομαι τα χέρια μου. Επισυνάπτω μερικά ακομα παραδείγματα. Θεωρείτε πως, αν δε φιμαριστεί το πλαστικό (όπως πχ στη δεύτερη εικόνα), κάτι τέτοιο είναι παράνομο; Δεν θα ήθελα να με σταματάει αστυνομία για ζωγραφιές.

hq720.jpg

i-made-these-engraved-tail-lights-for-nb-what-do-you-think-v0-qdjbu4b4swrd1.webp

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joebox είπε

Καλησπέρα. Έχω ενα μικρό αμάξι και χαμηλό budget,  και ψάχνοντας τι θα μπορούσα να κάνω για να του δώσω παραπάνω χαρακτήρα, έπεσα πανω σε αυτό.  Είναι σχετικά φτηνη διαδικασία, χρειάζεται μονο ενα τροχάκι, και εμπειστεύομαι τα χέρια μου. Επισυνάπτω μερικά ακομα παραδείγματα. Θεωρείτε πως, αν δε φιμαριστεί το πλαστικό (όπως πχ στη δεύτερη εικόνα), κάτι τέτοιο είναι παράνομο; Δεν θα ήθελα να με σταματάει αστυνομία για ζωγραφιές.

hq720.jpg

i-made-these-engraved-tail-lights-for-nb-what-do-you-think-v0-qdjbu4b4swrd1.webp

Τι το ωραίο έχει αυτό;

To ίδιο άσχημο  με το  

• Like 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Joebox είπε

Μου άρεσε στο φανάρι φίλε, τι να σου πω

Αφου εσένα σου αρέσει εμένα μου περισσευει. Αν δεν επηρεάζει την φωτεινότητα των φαναριών δεν νομίζω να εχεις πρόβλημα με τροχαία. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αφου εσένα σου αρέσει εμένα μου περισσευει. Αν δεν επηρεάζει την φωτεινότητα των φαναριών δεν νομίζω να εχεις πρόβλημα με τροχαία. 

Έγινε μπος, ευχαριστώ για το input.

Δημοσ.

Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα όπως λένε. 

Αμα εσένα σε αρέσει δεν νομίζω στους υπόλοιπους να πέφτει λόγος.

Για κάποιο λόγο μου θυμίζει έντονα την μόδα των 90's τα φρύδια στα φανάρια.

Ποτέ δεν κατάλαβα τι τους άρεσε. Μάλιστα σε συζήτηση με ένα συνάδελφο εκείνη την εποχή που είχε saxo, μου είπε ότι μοιάζει ποιό άγριο...

Οπως είπα, περι ορέξεως κολοκυθόπιτα...

• Moderators
Δημοσ.

Πριν αρχίσεις τα πειράματα στο φανάρι του αμαξιού βρες ένα χοντρό πλαστικό και κάνε μια δοκιμή να δεις ότι δεν είναι τόσο απλό όσο μπορεί να φαντάζεσαι

Επίσης δεν είναι μόνο το χάραγμα αλλά και το τρίψιμο γυάλισμα μετά

Εκτός αν έχεις τίποτα κινέζικα φανάρια επάνω μην το δοκιμάσεις θα κλαις τα λεφτά σου

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...