Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Απέκτησα ενα Acemagic AX17 και έχω πρόβλημα να συνδεθεί στο S25 Ultra ως hotspot σε 5Ghz συχνότητα.

Συνδέεται μόνο στα 2.4Ghz με αποτέλεσμα αρκετά μειωμένες ταχύτητες. 

Στο ρούτερ παρεπιπτόντως συνδέεται κανονικά στα 5Ghz.

Η συγκεκριμμένη κάρτα δυστυχώς είναι προβληματική και είναι γνωστό πρόβλημα.

guru3d

Εχω δοκιμάσει τόσο τους drivers απο την συγκεκριμμένη σελίδα, αλλά και διάφορες επιλογές τόσο στο κινητό όσο και στις ιδιότητες της κάρτας δικτύου.

Επειδή δεν βλέπω να βρίσκω λύση σκέφτομαι την αγορά μιας Intel AX211.

Επεξ/σία από madboy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφαίρεσα το καπάκι και έβγαλα φωτογραφία την ασύρματη κάρτα δικτυου.

Καλύπτεται απο ενα προστατευτικο και δεν προχώρησα στην αφαίρεση του.

Η συγκεκριμμένη κάρτα αφαιρείται και μπορώ να τοποθετήσω μια άλλη; 

1.jpg

3.jpg

Επεξ/σία από madboy
Δημοσ.

Δεν εχω δει μεχρι τωρα στην ζωη μου κολλημενη σε μητρικη wifi card. Αρα λογικα αλλαζει. Αν δεν βγαλεις το καπακι και δεν βγαλεις καλυτερη φωτο δεν θα ξερουμε στα σιγουρα.

• Like 2
Δημοσ.

Λεω να αφήσω αυτή την μικρή λεπτομέρεια σε εναν τεχνικό για σιγουριά. Οχι οτι είναι κατι το δύσκολο, αλλά καλύτερα να το αναλάβει κάποιος που γνωρίζει. 

Δημοσ.
Στις 26/3/2025 στις 12:17 ΠΜ, madboy είπε

Η συγκεκριμμένη κάρτα αφαιρείται και μπορώ να τοποθετήσω μια άλλη; 

Πιθανότατα είναι soldered οπότε όχι δεν αφαιρείται, αλλά και να την αφαιρέσεις δεν αντικαθίσταται, άφησε την όπως είναι και κάνε την δουλειά σου με μια usb, χωρις να μπορώ να έχω μια εικόνα της μητρικής, έαν αφαιρεθεί η soldered καρτα από επάνω έχεις καλές πιθανότητες να γίνει bricked το bios, και επίσης και τα 2,4ghz είναι μια χαρά για αυτό το λαπτοπ, στα 300€ έχουμε ακριβώς μηδέν απαιτήσεις, αλλιώς ένα refubished bussiness thinkpad, latitude κλπ 2018 και μετά είναι 100 φορές καλύτερη επιλογη απο κάθε άποψη

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, nazarene said:

Πιθανότατα είναι soldered οπότε όχι δεν αφαιρείται, αλλά και να την αφαιρέσεις δεν αντικαθίσταται, άφησε την όπως είναι και κάνε την δουλειά σου με μια usb, χωρις να μπορώ να έχω μια εικόνα της μητρικής, έαν αφαιρεθεί η soldered καρτα από επάνω έχεις καλές πιθανότητες να γίνει bricked το bios, και επίσης και τα 2,4ghz είναι μια χαρά για αυτό το λαπτοπ, στα 300€ έχουμε ακριβώς μηδέν απαιτήσεις, αλλιώς ένα refubished bussiness thinkpad, latitude κλπ 2018 και μετά είναι 100 φορές καλύτερη επιλογη απο κάθε άποψη

Τελικά δυστυχώς όντως είναι ενσωματωμένη πάνω στην μητρική. Η μόνη επιλογή είναι usb κάρτα δικτύου.

Το λάπτοπ σε αυτά τα χρήματα το λες και καλή ευκαιρία για 17.3". Τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα. Και μιλάω για καινούριο. Δεν ενδιαφέρομαι για μεταχειρισμένο.

Το μόνο κακό είναι η ασύρματη κάρτα του. Και οχι τα 2.4 Ghz δεν είναι αρκετά, τουλάχιστον για μένα. Αλλο το να σε περιορίζει maximum στα 40 Mbps και άλλο να πιάνει το μέγιστο που μπορεί να δώσει η συσκευη hotspot.

Δημοσ.
1 hour ago, madboy said:

Το λάπτοπ σε αυτά τα χρήματα το λες και καλή ευκαιρία για 17.3". Τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα. Και μιλάω για καινούριο.

Γιατι το λες καλη ευκαιρια ? Απο που προκυπτει ? Wifi καρτα κολλημενη στην μητρικη που οπως λες δεν λειτουργει οπως πρεπει. Μνημη μη αναβαθμισιμη απο ο,τι καταλαβαινω μιας και ειναι και αυτη κολλημενη στην μητρικη. Επεξεργαστης , new age celeron που ειναι λιγο χειροτερος απο i5 8ης γενιας που βρισκεις σε αξιολογα refurbished σοβαρων εταιριων. Εταιρια που δεν εχει σερβις στην Ελλαδα και αντε να βγαλεις ακρη αν χρειαστει επισκευη. Αντε να βγαλεις ακρη και αν χρειαστεις ανταλλακτικα.

Δηλαδη μιλαμε για ενα κινεζικο φορητο στα 300κατι ευρω , χωρις πολλες δυνατοτητες αναβαθμισης και after sales support. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, madboy είπε

ο λάπτοπ σε αυτά τα χρήματα το λες και καλή ευκαιρία για 17.3"

https://valid.x86.fr/bench/ui0rue Σε single core performance είναι σαν skylake του 2017, σε multi και οι 4 πυρήνες του είναι υποδεέστεροι οριακά του διπύρηνου 7100, από εκεί και πέρα σε ένα laptop το πρώτο όπου κοιτάμε είναι σασί και οθόνη, εδώ ότι μαγικά και να έκανε ο κινέζος τα hinges όπου πάσχουν τα περισσότερα consumer θα έιναι επιπέδου hp στην καλύτερη, ενας i5 8350 έχει σχεδόν 2 πλάσιες επιδόσεις σε multicore btw, εκτός όλων έχεις soldered μη αναβαθμίσιμο ssd όπου αν γίνει στραβή πάνε τα data ή η μητρική, σε κάθε περίπτωση είναι μια κακή αγορά και λαπτοπ με 300€ δεν υπάρχουν, ενα μεταχειρισμένο όπως αυτά όπου σου έγραψα με ΗD 620 και πάνω είναι χαοτικά ανώτερη και καλύτερη επιλογή και φυσικά θα ζήσουν πολυ περισσότερο από αυτό το 17αρι ας πουμε λαπτοπ

Δημοσ.
1 hour ago, mphxths said:

Γιατι το λες καλη ευκαιρια ? Απο που προκυπτει ? Wifi καρτα κολλημενη στην μητρικη που οπως λες δεν λειτουργει οπως πρεπει. Μνημη μη αναβαθμισιμη απο ο,τι καταλαβαινω μιας και ειναι και αυτη κολλημενη στην μητρικη. Επεξεργαστης , new age celeron που ειναι λιγο χειροτερος απο i5 8ης γενιας που βρισκεις σε αξιολογα refurbished σοβαρων εταιριων. Εταιρια που δεν εχει σερβις στην Ελλαδα και αντε να βγαλεις ακρη αν χρειαστει επισκευη. Αντε να βγαλεις ακρη και αν χρειαστεις ανταλλακτικα.

Δηλαδη μιλαμε για ενα κινεζικο φορητο στα 300κατι ευρω , χωρις πολλες δυνατοτητες αναβαθμισης και after sales support. 

Καλη αγορά για τους εξής λόγους. 

17αρα οθόνη ανάλυσης 1920*1080

16 Gb μνήμη

512 Gb Nvme Ssd

Επεξεργαστή υπεραρκετό για τις δικές μου ανάγκες χωρίς κολλήματα. Επεξεργασία ήχου-εικόνας δεν κάνω, παιχνίδια δεν παίζω, η χρήση του είναι για περιηγηση στο ιντερνετ, facebook, youtube  και ταινίες.

Δηλάδή η μνήμη θες να πείς οτι δεν φτάνει για ολα αυτά; Γιατι πάνω απο 50% δεν την έχω δεί να ανεβαίνει όλες αυτές τις μέρες.

Να αγοράσω εναν πιο καλό επεξεργαστή για ποιο λόγο ακριβώς; Θα ανοίγει το facebook ή το youtube πιο γρήγορα; Η για να λεω οτι είμαι ο πιο γρήγορος στα speedtests;

Οσον αφορά την κάρτα δικτυου, το πρόβλημα είναι μόνο όσον αφορά την σύνδεση σε hotspot συσκευες. Ισως είναι θέμα drivers ή όντως να έχει πρόβλημα.

Στην καθημερινότητα μου θα έχω πρόβλημα; Προφανώς και οχι. Αποσυνδέσεις δεν έχω. Απλά τις 3-5-10 φορές που θα θέλω να κατεβάσω μεγάλα αρχεία θα συνδέομαι στο ρουτερ που και κατα κύριο λόγο εκει συνδεόμαι πάντα. Οταν είμαι εκτός σπιτιου ή στο εξοχικό χρείαζομαι το κινητό ως hotspot.

Δυνατότητα αναβάθμισης για ποιο λόγο; Τι ακριβώς να αναβαθμίσω εφόσον αυτο το hardware με υπερκαλύπτει;

Το προηγούμενο λάπτοπ που ακόμα έχω και δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα στα 3 χρόνια, πάλι ήταν κινέζικο και αποδείχθηκε φουλ αξιόπιστο.

Αν μου βρείς καινουριο λάπτοπ με αυτά τα χαρακτηριστικά και σε αυτή την τιμή, τότε θα αποδεχθώ οτι έκανα κακή αγορά. Μέχρι τότε είμαι αρκετά ικανοποιημένος με αυτή την αγορά.

Είναι το πέμπτο λάπτοπ που αγοράζω. Τα 3 πρώτα ήταν Toshiba , Dell και Hp με τιμές μεταξύ 1200 και 1500 ευρώ. Και σε αυτά μετα απο λίγο καιρό κατέληγα να κάνω την ίδια χρήση που κάνω και τώρα στα λάπτοπ των 300 ευρω.

Για τέλος όσον αφορά την σύγκριση καινούριου με μεταχειρισμένου είναι σαν να μου συγκρίνεις ενα Opel Corsa καινούριο στα 20+ χιλιάδες ευρώ με ενα Astra J Opc δεκαετίας στα ιδια χρήματα.

Ποιο είναι καλύτερο απο τα 2; Για αρκετούς το Astra λόγω επιδόσεων. Θα τις χρειαστούν όλοι οι οδηγοί; Προφανώς και οχι. Και έτσι καταλήγουμε να βλέπουμε μόνο καινουρια Corsa στους δρόμους. 

:)

My 2 cents.

59 minutes ago, nazarene said:

https://valid.x86.fr/bench/ui0rue Σε single core performance είναι σαν skylake του 2017, σε multi και οι 4 πυρήνες του είναι υποδεέστεροι οριακά του διπύρηνου 7100, από εκεί και πέρα σε ένα laptop το πρώτο όπου κοιτάμε είναι σασί και οθόνη, εδώ ότι μαγικά και να έκανε ο κινέζος τα hinges όπου πάσχουν τα περισσότερα consumer θα έιναι επιπέδου hp στην καλύτερη, ενας i5 8350 έχει σχεδόν 2 πλάσιες επιδόσεις σε multicore btw, εκτός όλων έχεις soldered μη αναβαθμίσιμο ssd όπου αν γίνει στραβή πάνε τα data ή η μητρική, σε κάθε περίπτωση είναι μια κακή αγορά και λαπτοπ με 300€ δεν υπάρχουν, ενα μεταχειρισμένο όπως αυτά όπου σου έγραψα με ΗD 620 και πάνω είναι χαοτικά ανώτερη και καλύτερη επιλογή και φυσικά θα ζήσουν πολυ περισσότερο από αυτό το 17αρι ας πουμε λαπτοπ

Για τις επιδόσεις πιστευω θα σε καλύψει το σεντόνι που έγραψα πιο πάνω.

Με τους μεντεσέδες στο Bmax 3 χρόνια με άπειρα ανοιξε κλείσε κανένα πρόβλημα.

Για τον ssd πως έβγαλες διαπίστωση οτι είναι ενσωματομένος; Είδες κάτι που δεν πρόσεξα εγώ;

Γιατί αν ξεβιδώσεις την βίδα, τον αφαιρέσεις και εγκαταστήσεις τον καινούριο και βιδώσεις πάλι την βίδα ... guess what?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, madboy είπε

Γιατί αν ξεβιδώσεις την βίδα, τον αφαιρέσεις και εγκαταστήσεις τον καινούριο και βιδώσεις πάλι την βίδα ... guess what?

Από εδώ στα specs, expandable storage no, οπότε υπέθεσα ότι είναι soldered https://vi.aliexpress.com/item/1005008261641066.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.10.27f71802Xhsmwz&gatewayAdapt=glo2vnm#nav-specification

Στα υπόλοιπα δεν έχω να σου πω κάτι άλλο έκανες μια αγορά αφού είσαι ευχαριστημένος δεν έχουμε να πούμε κάτι και επίσης το παράδειγμα με τα αυτοκίνητα δεν έχει καμία γραμμικότητα με τους υπολογιστές σου έγραψα συγκριμένες κατηγορίες bussiness laptop και μου απαντάς με brand εταιρειών, οπότε δεν έχει κάποιο νόημα η συζήτηση αυτή  

Δημοσ.
1 minute ago, nazarene said:

Από εδώ στα specs, expandable storage no, οπότε υπέθεσα ότι είναι soldered https://vi.aliexpress.com/item/1005008261641066.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.10.27f71802Xhsmwz&gatewayAdapt=glo2vnm#nav-specification

Στα υπόλοιπα δεν έχω να σου πω κάτι άλλο έκανες μια αγορά αφού είσαι ευχαριστημένος δεν έχουμε να πούμε κάτι και επίσης το παράδειγμα με τα αυτοκίνητα δεν έχει καμία γραμμικότητα με τους υπολογιστές σου έγραψα συγκριμένες κατηγορίες bussiness laptop και μου απαντάς με brand εταιρειών, οπότε δεν έχει κάποιο νόημα η συζήτηση αυτή  

Σε άλλο πωλητή η περιγραφή έλεγε για Windows 11 Home και τελικά παρέλαβα με τα Pro.

Αρα μην δίνεις απόλυτη σημασία στην περιγραφή.

Και εγω απάντησα για τις προσωπικές απαιτήσεις που είχα και οτι με καλύπτει στο έπακρο το συγκεκριμμένο λάπτοπ.

Εσυ ανέφερες για multiscore, single core, speedtests και το μακρύ και το κοντό του για να πείς οτι αυτός είναι ενας υποδυεστερος επεξεργαστής.

Προφανώς μεσα στην τιμή περιλαμβάνεται αρκετό price cut όσο αφορά το hardware.

Do i really care? Not at all!!! :)

Δημοσ.

@madboy Μου θυμιζεις διαγωνιζομενους στο masterchef που οταν τους λενε οτι το φαγητο ειναι λυσσα η απαντηση ειναι "για εμενα , το αλατι ειναι σωστο". Δεν παει ετσι η δουλεια. Επειδη εσενα αυτο το φορητο σε καλυπτει , δεν παει να πει οτι ειναι "ευκαιρια" ,  ουτε καν value for money. Επισης επειδη εσενα σε υπερκαλυπτει απο θεμα specs , δεν παει να πει οτι σε ενα φορητο κοιταμε μονο τα specs και οχι το build quality , το after sales support , τις δυνατοτητες αναβαθμισης γιατι ξερωγω μιλαμε για φορητο , που δεν ειναι αναμενομενο να μπορει να αναβαθμιζεται στα παντα. Tα μηχανηματα χανουν αποδοση λογω εξελιξης της τεχνολογιας μεσα σε λιγους μηνες/χρονια...

13 minutes ago, madboy said:

Δυνατότητα αναβάθμισης για ποιο λόγο; Τι ακριβώς να αναβαθμίσω εφόσον αυτο το hardware με υπερκαλύπτει;

Ανοιξες θεμα για προβλημα στην ασυρματη καρτα , ανακαλυπτεις οτι δεν αναβαθμιζεται και ειλικρινα ρωτας τι ακριβως να αναβαθμισεις ? Εισαι σιγουρος οτι στο μελλον οι αναγκες σου θα παραμεινουν οι ιδιες ? Οτι δεν θα χρειαστεις περισσοτερο αποθηκευτικο χωρο ? Περισσοτερη ραμ ? Καλυτερη wifi καρτα ? Οτι η επεξεργαστικη σου ισχυ θα επαρκει μονο και μονο για να τρεχει τα windows ?

Εχω ενα refurbished , που εχω αναβαθμισει τα παντα , μονο οι μεντεσεδες μεινανε οι ιδιοι , και συνολικα ειναι πιο "υπεραρκετο" απο αυτη την κινεζια. Αλλα στο τελος της ημερας , περι ορεξεως. Τετοιες κινεζιες ειναι καλες και καλυπτουν βασικες αναγκες μεχρι ... να μην τις καλυπτουν :)

24 minutes ago, madboy said:

Είναι το πέμπτο λάπτοπ που αγοράζω. Τα 3 πρώτα ήταν Toshiba , Dell και Hp με τιμές μεταξύ 1200 και 1500 ευρώ. Και σε αυτά μετα απο λίγο καιρό κατέληγα να κάνω την ίδια χρήση που κάνω και τώρα στα λάπτοπ των 300 ευρω.

Αυτο σημαινει οτι δεν εκανες καλη επιλογη φορητων για τις αναγκες που ειχες. Δεν φταινε τα φορητα.

Δημοσ.
1 minute ago, mphxths said:

@madboy Μου θυμιζεις διαγωνιζομενους στο masterchef που οταν τους λενε οτι το φαγητο ειναι λυσσα η απαντηση ειναι "για εμενα , το αλατι ειναι σωστο". Δεν παει ετσι η δουλεια. Επειδη εσενα αυτο το φορητο σε καλυπτει , δεν παει να πει οτι ειναι "ευκαιρια" ,  ουτε καν value for money. Επισης επειδη εσενα σε υπερκαλυπτει απο θεμα specs , δεν παει να πει οτι σε ενα φορητο κοιταμε μονο τα specs και οχι το build quality , το after sales support , τις δυνατοτητες αναβαθμισης γιατι ξερωγω μιλαμε για φορητο , που δεν ειναι αναμενομενο να μπορει να αναβαθμιζεται στα παντα. Tα μηχανηματα χανουν αποδοση λογω εξελιξης της τεχνολογιας μεσα σε λιγους μηνες/χρονια...

Ανοιξες θεμα για προβλημα στην ασυρματη καρτα , ανακαλυπτεις οτι δεν αναβαθμιζεται και ειλικρινα ρωτας τι ακριβως να αναβαθμισεις ? Εισαι σιγουρος οτι στο μελλον οι αναγκες σου θα παραμεινουν οι ιδιες ? Οτι δεν θα χρειαστεις περισσοτερο αποθηκευτικο χωρο ? Περισσοτερη ραμ ? Καλυτερη wifi καρτα ? Οτι η επεξεργαστικη σου ισχυ θα επαρκει μονο και μονο για να τρεχει τα windows ?

Εχω ενα refurbished , που εχω αναβαθμισει τα παντα , μονο οι μεντεσεδες μεινανε οι ιδιοι , και συνολικα ειναι πιο "υπεραρκετο" απο αυτη την κινεζια. Αλλα στο τελος της ημερας , περι ορεξεως. Τετοιες κινεζιες ειναι καλες και καλυπτουν βασικες αναγκες μεχρι ... να μην τις καλυπτουν :)

Αρα δηλαδή το σκεπτικό σου όταν πρόκειται για μια αγορά που θες να κάνεις θα ρωτήσεις τον γείτονα, τον φούρναρη και τον περιπτερά και δεν θα κοιτάξεις τις δικές σου ανάγκες και επιθυμιες.

Μάλιστα το ακούσαμε και αυτό.

Οσον αφορά το after sale support ασε καλύτερα να μην πιάσουμε αυτό το θέμα, ειδικά σε ενα τεχνολογικό φόρουμ. Μιας και είσαι και εσυ καποιες δεκαετιες εδω μέσα, δεν νομιζω να χρειαζεται να αναλύσουμε και τι ισχύει ακόμα και σε μεγάλες εταιρειες.

Και σου εξηγώ και πάλι οτι δεν είναι deal breaker η ασυρματη κάρτα δικτύου. Αν θελω το λύνω; Ναι. Παιρνω μια usb κάρτα δικτυου και τέλος. Για να φαίνεται και πληρης και στα δικά σου μάτια.

Ναι είμαι 100% σίγουρος οτι θα με υπερκαλυψει για τα επόμενα 3 χρόνια το συγκεκριμμένο λάπτοπ. Σε όλα όσα ανέφερες.  Και στην τελική αν χαλάσει μετά απο κάποια χρόνια ή θέλω πιο συγχρονο μοντέλο; 300 ευρώ πλήρωσα. Δεν θα σκάσω οτι θα πέσει η μεταπωλητική του αξία.

Δημοσ.
1 minute ago, madboy said:

Αρα δηλαδή το σκεπτικό σου όταν πρόκειται για μια αγορά που θες να κάνεις θα ρωτήσεις τον γείτονα, τον φούρναρη και τον περιπτερά και δεν θα κοιτάξεις τις δικές σου ανάγκες και επιθυμιες.

Που εγραψα κατι τετοιο ? Προσωπικα , επειδη εχω επαφη με την τεχνολογια και επαφη με την τσεπη μου , ξερω τι θελω απο ενα μηχανημα και ξερω τι να κοιταξω σε ενα φορητο. Θα κοιταξω και μερικα reviews , και θα βγαλω συμπερασμα. Πουθενα δεν εγραψα και πουθενα δεν εννοησα οτι θα ρωτησεις καποιον για το τι μηχανημα θα αγορασεις και θα αγνοησεις τις αναγκες σου. Αλλα οπως εγραψα και πριν , ενα φορητο δεν ειναι απλα τα specs. Αν το καταλαβαινεις εχει καλως , αν οχι , δεν μπορω να βοηθησω παραπανω.

4 minutes ago, madboy said:

Οσον αφορά το after sale support ασε καλύτερα να μην πιάσουμε αυτό το θέμα, ειδικά σε ενα τεχνολογικό φόρουμ. Μιας και είσαι και εσυ καποιες δεκαετιες εδω μέσα, δεν νομιζω να χρειαζεται να αναλύσουμε και τι ισχύει ακόμα και σε μεγάλες εταιρειες.

Μαλλον δεν εχεις δει τεχνικο της Dell να σκαει στον χωρο σου και να σου αλλαζει μητρικη σε φορητο επι τοπου ... δωρεαν , εντος εγγυησης. Αυτα πληρωνεις στις μεγαλες εταιριες. Για αυτο η Acermagic σου πουλαει φορητο με τα specs που ειδες στα 300 ευρω ενω καποια σοβαρη εταιρια θα το κοστολογησει παραπανω.

6 minutes ago, madboy said:

Και σου εξηγώ και πάλι οτι δεν είναι deal breaker η ασυρματη κάρτα δικτύου. Αν θελω το λύνω; Ναι. Παιρνω μια usb κάρτα δικτυου και τέλος. Για να φαίνεται και πληρης και στα δικά σου μάτια.

Δεν ειναι deal braker , θα στηριχτεις στην ethernet καρτα που ... δεν υπαρχει :) Βαζεις usb καρτα , αν δεν φτανουν οι θυρες βαζεις και ενα usb hub , βαζεις και usb καρτα ηχου αν δεν σε καλυπτει η υφισταμενη , και τελικα το φορητο παυει να ειναι ... φορητο ;) 

8 minutes ago, madboy said:

Και στην τελική αν χαλάσει μετά απο κάποια χρόνια ή θέλω πιο συγχρονο μοντέλο; 300 ευρώ πλήρωσα.

Ε αφου το φυσας , τι συζηταμε ? :) 

Δημοσ.

Επειδή λόγω χρόνου δεν έχω την πολυτέλεια να κάνω σωστές παρενθέσεις σου απαντώ επιγραμματικά.

1) Αγοράστηκε με βάση τις αναγκες μου και μόνο. Δεν αγοράστηκε ούτε για bemchmarks, ουτε για το aftersale support.

2) Οντως δεν εχω δει. Σε αυτό έχεις δίκιο. Για τον απλό λόγο οτι μετα απο 3 ακριβά λάπτοπ, και ενα κινέζικο ποτέ δεν χρειάστηκε να αγγίξω ούτε μια βίδα. Bad things happens unfortunately.

Το ενα λάπτοπ μάλιστα ηταν και Dell. Ισως αν αγοράσω ξανά θα κάνω το τεστ για να σε επιβεβαιωσω.

3) 3 θύρες εχει. Την τουρμπίνα, την πολλαπλή εισαγωγής, την wastegate μπορω να κάνω κάποια πατέντα να τα βάλω σε μια. Και στην αλλη σκοπευω να βάλω την δεξάμενη για racing fuels. Εισαι και αστειακιας και δεν στο είχα.

4)Το φυσαω και τα ξοδευω εκει που γουστάρω. Οχι δεν χρειαζομαι gaming laptop με oled για να παιζω πασιεντζα.

😄

Υ.γ. Παω να παραλάβω το bluetooth ποντικι μου με τα 15 ευρω. Ελπιζω να μην χάνει στα fps.🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...