Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος τι παίζει με το reddit?  Εδώ και πόσους μήνες όταν μπαίνω στο προφίλ μου, βγάζει ένα κόκκινο πλαισιο που γράφει we had a server error. Δεν μπορώ να δημοσιεύσω τίποτα. Έχω στείλει μήνυμα στους διαχειριστές αλλά δεν έχω πάρει απάντηση.  Από όσο το έψαξα και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα. 

Ξέρετε τι φταίει και αν μπορώ να κάνω κάτι? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1ns0mn1a είπε

Ευχαριστώ θα δοκιμάσω να δω αν μπαίνει.  Αλλά εγώ είχα κάνει λογαριασμό από το κανονικό reddit και για έναν χρόνο περίπου ήταν μια χαρά..  τώρα τι το έχουν κάνει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, 1ns0mn1a είπε

Μπήκα στον λογαριασμό μου αλλά δεν εμφανίζει το ονομα μου.

To όνομα στο προφιλ το βγάζει έτσι: Virtual-Service9 και όχι αυτό που είχα βάλει εγώ.

Δεν μπορώ να δημοσιεύσω τίποτα.  

Δοκίμασα να φτιάξω νέο λογαριασμό με άλλο mail αλλά και εκεί γίνετε το ίδιο.

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είσαι σίγουρος πως ο λογαριασμός σου δεν έχει γίνει suspended ή shadow banned για κάποιο λόγο;

Αν πας ΕΔΩ σου επιτρέπει να κάνεις appeal; 

Αν ναι προφανώς έχεις φάει ban ή έχουν παγώσει το λογαριασμό σου για κάποιο λόγο. Αν σου γράφει πως δεν μπορείς να υποβάλεις appeal τότε κάτι άλλο γίνεται οπότε περιμένεις απάντηση. 

Δες αν μπορείς να επικοινωνήσεις και με τον moderator που είναι υπεύθυνος για το r/help, από ότι βλέπω αναφέρουν και κάποιοι άλλοι χρήστες παρόμοιο μήνυμα.  

Επεξ/σία από shodan
Δημοσ.
1 ώρα πριν, shodan είπε

Είσαι σίγουρος πως ο λογαριασμός σου δεν έχει γίνει suspended ή shadow banned για κάποιο λόγο;

Αν πας ΕΔΩ σου επιτρέπει να κάνεις appeal; 

Αν ναι προφανώς έχεις φάει ban ή έχουν παγώσει το λογαριασμό σου για κάποιο λόγο. Αν σου γράφει πως δεν μπορείς να υποβάλεις appeal τότε κάτι άλλο γίνεται οπότε περιμένεις απάντηση. 

Δες αν μπορείς να επικοινωνήσεις και με τον moderator που είναι υπεύθυνος για το r/help, από ότι βλέπω αναφέρουν και κάποιοι άλλοι χρήστες παρόμοιο μήνυμα.  

Ναι μου επιτρέπει να κάνω appeal. Έστειλα μήνυμα και στον moderator, τώρα περιμένω να δω τι θα γίνει.  

Το θέμα είναι ότι πήγα να ανοίξω νέο λογαριασμό με άλλο Μάιλ και εκεί το ίδιο πρόβλημα έχω. Βγάζει το ίδιο μήνυμα . Βάζω ένα όνομα και αυτό το αλλάζει μόνο του σαν αυτό που έβαλα παραπάνω. 

Δημοσ.

Κοίτα αν σου επιτρέπει να κάνεις appeal τότε μάλλον σε έχουν μπλοκάρει/μπανάρει. Οπότε είναι και λογικό να μην σε αφήνει από το ίδιο δίκτυο/pc να κάνεις νέο λογαριασμό καθώς έχουν πλέον στοιχεία IP/Browser/cookies κλπ.

Περίμενε απάντηση και βλέπεις.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, pavloa είπε

Ναι μου επιτρέπει να κάνω appeal. Έστειλα μήνυμα και στον moderator, τώρα περιμένω να δω τι θα γίνει.  

Το θέμα είναι ότι πήγα να ανοίξω νέο λογαριασμό με άλλο Μάιλ και εκεί το ίδιο πρόβλημα έχω. Βγάζει το ίδιο μήνυμα . Βάζω ένα όνομα και αυτό το αλλάζει μόνο του σαν αυτό που έβαλα παραπάνω. 

Μήπως μπαίνεις με κανένα περίεργο vpn; Έχεις custom dns ή του παρόχου σου. Από browser κινητού μπαίνεις; Από το app στο κινητό;

Τον νέο λογαριασμό το έκανες από τον ίδιο browser; Δοκίμασες από άλλον ή γενικά από άλλο υπολογιστή ή από το κινητό;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, micos000 είπε

Μήπως μπαίνεις με κανένα περίεργο vpn; Έχεις custom dns ή του παρόχου σου. Από browser κινητού μπαίνεις; Από το app στο κινητό;

Τον νέο λογαριασμό το έκανες από τον ίδιο browser; Δοκίμασες από άλλον ή γενικά από άλλο υπολογιστή ή από το κινητό;

Δεν εχω πειράξει τίποτα στο ρουτερ.  Έχω δοκιμάσει με chrome, Mozilla και edget. Έχω δοκιμάσει από 3 διαφορετικά pc, στο σπίτι μου, στο σπίτι των γονιών μου και στην κουνιάδα μου..ακόμη και από το κινητό με mb αλλά παντού γίνετε το ίδιο. Το app δεν το έχω κατεβάσει. 

Τον νέο λογαριασμό τον έφτιαξα από το pc των γονιών μου μέσω chrome.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/3/2025 στις 9:00 ΠΜ, shodan είπε

Κοίτα αν σου επιτρέπει να κάνεις appeal τότε μάλλον σε έχουν μπλοκάρει/μπανάρει. Οπότε είναι και λογικό να μην σε αφήνει από το ίδιο δίκτυο/pc να κάνεις νέο λογαριασμό καθώς έχουν πλέον στοιχεία IP/Browser/cookies κλπ.

Περίμενε απάντηση και βλέπεις.

Και από το κινητό της γυναίκας μου που μπήκα μέσω mb για να κάνω νεο λογαριασμό πάλι δεν με αφήνει. Από το κινητό της ποτέ δεν έχω μπει στο reddit. 

Τι στο καλό έχουν κάνει? 

Επεξ/σία από pavloa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...