Legga Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Καλησπέρα σε όλους, ενδιαφερομαι για αγορα ενος εκτυπωτη που θα δουλευει στο σπιτι μου. Σκοπος ειναι να εκτυπωνο εγγραφα για το κατάστημα μου(καφέ κ φαγητό) , και χρειάζομαι καλή αναλυση στις εκτυπωσεις, ιδανικά κατι με χαμηλο κόστος μελανιων. Να σημειωσω οτι ειμαι τελειως αρχαριος, δεν εχω ιδεα απο εκτυπωτες μελανια κλπ..οποτε θελω τα φώτα σας. θα με ενδιεφερε να εχει επισης σκαναρισμα. κυριως θα εκτυπωνω ταμπελακια σε διαφορα μεγεθη, α4-α5 καθως και μεγεθος πιστωτικης καρτας τα οποια θα περναω πλαστικοποιηση και θα τα χρησιμοποιω στο μαγαζι μου, κυριως για σκοπους οργάνωσεις χώρου, αποθήκης και προιόντων. Μπατζετ 100-130 ευρώ μαξ. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
georgeole Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Να υποθέσω ότι χρειάζεσαι και χρώμα, σωστά; Δεν μας είπες βέβαια τον μ.ο. που θα τυπώνεις το μήνα, αλλά ειδικά αν δεν τον αφήνεις για καιρό αχρησιμοποίητο, καλή λύση είναι ένα πολυμηχάνημα ink tank, πχ ο Epson EcoTank L3271 ή κάποιο αντίστοιχο. Οι απλοί inkjet είναι μεν εντός προϋπολογισμού, θα πέφτεις όμως θύμα ληστείας από τα original μελάνια κάθε λίγο και λιγάκι. Ξέρω, υπερβαίνουμε το μπάτζετ, όμως τη διαφορά θα την πάρεις πίσω πολλαπλάσια από το κόστος μελανιών. Είναι το δυνατό τους σημείο: Original μελάνια, γύρω στα 25€ - 30€ η τετράδα, και αποδίδουν 3.000+ σελίδες το κάθε χρώμα. Αν του φέρεσαι «με το σεις και με το σας» και τυπώνεις τουλάχιστον μια σελίδα κάθε εβδομάδα με όλα τα χρώματα, θα γεράσεις μαζί του (ή αυτό θα γεράσει μαζί σου - διαλέγεις και παίρνεις😀). ΥΓ Υπάρχει βέβαια (για να τα λέμε όλα) και η λύση να πάρεις inkjet εντός μπάτζετ, το οποίο θα δέχεται οικονομικά συμβατά μελάνια, αλλά... θα πρέπει να διαλέξεις μηχάνημα που τα συμβατά δεν θα έχουν ορατή διαφορά από τα original. Με άλλα λόγια, πιάσ' τ' αυγό και κούρεφτο! Ειδικά αν υπολογίσουμε ότι σε ενδιαφέρει η εμφάνιση (ποιότητα-->πλαστικοποίηση-->πελάτης), κατά την ταπεινή μου άποψη δεν αξίζει τον κόπο και τη φασαρία...
gatos74 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου HP Smart Tank 580 Mε το cashback 50 ευρώ που έχει είσαι εντός budget. 2
georgeole Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 57 λεπτά πριν, gatos74 είπε HP Smart Tank 580 Mε το cashback 50 ευρώ που έχει είσαι εντός budget. Αν μάλιστα έχει και 3ετή εγγύηση, ποιος λέει όχι; 2
Legga Δημοσ. 27 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα λεβεντες!!! Αρα παω αποτι καταλαβαινω εδω: HP Smart Tank 580 Στα 150 ευρω καινουριος. Επεξ/σία 27 Μαρτίου από Legga
georgeole Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 36 λεπτά πριν, Legga είπε Καλησπέρα λεβεντες!!! Αρα παω αποτι καταλαβαινω εδω: HP Smart Tank 580 Στα 150 ευρω καινουριος. ΑΚΡΙΒΩΣ!!!
lector Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Πριν παρεις hp smart tank φροντισε απλα να ξεκαθαρισεις (ιδανικα γραπτως) τι παιζει με την εγγυηση και την υποστηριξη... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα