nikos5800 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Να πουμε την αληθεια θολουρα ειχε το πρωτο dlss 1 το οποιο κρατησε μονο κανα μηνα? Επειτα το dlss 2 το πηγε σε αλλο επιπεδο και μετα την 2.5.1 εκδοση εξαφανιστηκε και το ghosting. Η εκδοση 3 και η εκδοση 4 απλα προσπερασαν το native+TAA χιλιομετρα για μενα. Κρατησαν το μηδενικο shimmering και εδωσαν την αναλογη ευκρινεια που χρειαζεται και οπου χρειαζεται. Το ΤΑΑ εδιωχνε τελειως τα jaggies αλλα θολωνε τα παντα αυτα εχουν φυγει με το dlss 3 και μετα. Δεν υπαρχει το native πια ανηκει στο παρελθον. Ναι για το dlss3 συμφωνώ εν μέρη 👍 το dlss3 είχε θέματα ευκρίνειας σε σύγκριση με αυτά που βλέπουμε στο dlss4 και fsr4 όπου πλέον είναι καλύτερα από το native, Για το fsr3 εκεί το χάος,μακριά και αγαπημένοι 😜 1
comfuzio Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 5 hours ago, kurkosdr said: Τώρα όσον αφορά την είδηση, η πρώτη μου ερώτηση είναι: Πως απενεργοποιείται; Απλά δεν το κάνεις εγκατάσταση αν δεν το θες, δεν έρχεται προεγκατεστημένο. Αν το ανοίξεις πάντως μετά το καλείς με ALT + G keys ή ALT + V αν θες να το πεις φωνητικά.
torgar Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 7 ώρες πριν, nfsmw_gr είπε Παρότι δεν είμαι τόσο της Nvidia, η 3060 12gb ήταν ίσως η καλύτερη αγορά κάρτας γραφικών που έχω κάνει εβερ, 300 ευρώ την πήρα πάνω κατω όταν πρώτο βγήκε, μέχρι πριν κάνα τρίμηνο την είχα και πήγα σε 7800 ΧΤ, και ανάλογα τι παίζει και τι απαιτήσεις εχει ο καθένας ακόμα παίζει μια χαρά η 3060. Μετα από εκεί το χάος στο midrange. Πέρα από αυτο στο θέμα τωρα, ωραίο tool, αν δουλεύει όπως νομίζουμε θα είναι σούπερ χρήσιμο, και αρκετά πιο εύκολο από το να ψάχνουμε για κάθε game optimization guide online καθε φορά. ρε φιλε ακριβως τα ιδια και εγω😎 1
demolutioner Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Αυτό που λέει ότι σκαναρει το pc και σου φτιάχνει τα settings για καλύτερο gaming performance, σου κάνει όλες τις ρυθμίσεις δλδ? Σε control panel τις gpu και ότι άλλο είναι γενικά στο pc? Και πώς θεωρεί το καλύτερο gaming experience ? Κάποιος μπορεί να θέλει την καλύτερη εικόνα που μπορεί να δώσει το pc του πάνω στο παιχνίδι, η άλλος να μην θέλει τα καλύτερα γραφικά αλλά να τρέχει ομαλά χωρίς κανένα πρόβλημα, εγώ πάλι θα ήθελα να μου το ρυθμίσει ας πούμε στα πιο δυνατά γραφικά που μπορώ να έχω με άπειρο ελάχιστα προβλήματα. Αυτό δεν ξέρω πώς εννοούν ρυθμίζει και τι ακριβώς ρυθμίσεις κάνει? Απλες η σε βάθος να αλλάζει τα πάντα σε ρυθμίσεις όπου χρειαστεί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα