Thukididis Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Καλησπέρα σε ολους, οπως γνωρίζετε ψηφίστηκε προσφατα νεος νομος στη Βουλή για επιβολή προστίμου σε όσους κατεβάζουν ή παρακολουθούν παράνομο περιεχόμενο. Θα συνδεεται η IP του υπολογιστή με το ΑΦΜ του χρήστη και του ερχεται το προστιμο σπιτι η ερωτηση μου είναι: εχω ενα ΤV box το χρησιμοποιω για να βλεπω τα ματσακια ποδοσφαιρου ισχυει και για εδω ή μονο για οσους βλεπουν τους αγωνες απο τα διαφορα link που βρίσκουν στο ιντερνετ (magicgoals, sportlemon κλπ)?
Kostasspil Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Καλύτερα μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, να σταματήσουν οι βόλτες με το "Μαύρο Μαργαριτάρι" γιατί εφόσον ο νόμος είναι σε ισχύ εδώ κι ένα μήνα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να σκάσει ραβασάκι. Προσωπική μου άποψη ofc, δε μπορώ να πω στον οποιονδήποτε τι να κάνει
fastnq2 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Το θέμα δεν είναι αν θα έρχεται πρόστιμο. Για αυτό είμαστε σίγουροι, από όταν συνέδεσαν το αφμ με τα πάντα το ξέρουμε. Το θέμα είναι ως τι ορίζεται παράνομο περιεχόμενο, για παράδειγμα κάποιος που κάνει στριμ ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου στο τικ τοκ πως ακριβώς μπορεί να εντοπιστεί? Το λέω γιατί το συγκεκριμένο το χω πετύχει πολλές φορές. Επίσης εφόσον ΌΛΑ τα πειρατικά τουλάχιστον στην Ελλάδα χρησιμοποιούν εξωτερικούς players για τις ταινίες/σειρές που έχουν, θα τρως πρόστιμο αν μπεις πχ στο dailymotion που εκτός από πειρατικά έχει και κανονικά βίντεο σαν το youtube? Η θα "σταμπαρουν" κάθε βίντεο συγκεκριμένα που δείχνει κάτι που δεν θα πρεπε να είναι up στην πλατφόρμα? Και αν μπουν στην διαδικασία να το κάνουν όλο αυτό, γιατι πολύ απλά δεν κατεβάζουν τις συγκεκριμένες ταινιες/σειρές επικαλουμενοι τα πνευματικά δικαιώματα? Ρίχνω άδεια να βρω γεμάτα θυμίζει η φάση, το χουν ξανακάνει πολλάκις στο παρελθόν. Θεωρώ ότι τα μόνα που είναι αντικειμενικά κολασιμα είναι τα torrent που έτσι και αλλιώς χρησιμοποιούν λίγοι πλέον. Επίσης βρωμάει παρέμβαση nova/cosmote αυτή η "νομοθεσία-δράση" οπότε μονο στα αθλητικά θα ήμουν προσωπικά πολύ προσεκτικός. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Ένα άλλο κενό σημείο είναι το τι σημαίνει σύνδεση IP με αφμ, από την στιγμή που όλες σχεδόν οι IP είναι δυναμικές
basilis_k6 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Δηλαδη αν δωσω τον κωδικο του wifi στο γειτονα θα φαω εγω το προστιμο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις