xtrmsnpr Δημοσ. 21 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου Στις 17/4/2025 στις 11:43 ΜΜ, just getting started είπε Το ότι δεν διαφήμισαν βελτιώσεις στον χειρισμό, άκρως ανησυχητικό. Μιας και γω φοβάμαι μη φάω κάνα ban από τις beta της ΕΑ, γιαυτό και δεν έγραψα τίποτα εδώ. Παρά στο "κρυφό" φόρουμ της ΕΑ μόνο. Νομίζω αυτός εδώ ο τυπάς που φαίνεται πολύ insider της φάσης τα εξηγεί ωραία. 1
djcat Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 27/3/2025 στις 10:02 ΠΜ, xrist0s92 είπε Επειδή είσαι στην τσίτα συνέχεια; ανάλογα τι ρυθμίσεις θα βάλεις στο παιχνίδι για το πόσο κοντά στην "πραγματικότητα" θα είναι. Επεξ/σία 26 Απριλίου από djcat
aetos1988 Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Αρκετά βαρύ για F1 game; https://www.guru3d.com/story/f1-25-pc-specs-guide-minimum-recommended-and-ultra-max-hardware/
just getting started Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Είναι το πρώτο με path tracing, και το πρώτο που δεν βγαίνει στις παλιές κονσόλες. Αναμενόμενο οπότε θεωρώ να έχει πιο υψηλές απαιτήσεις. Το θέμα είναι τι θα γίνει με το handling, γιατί το προηγούμενο ήταν απαράδεκτο, ειδικά μετά το αρκετά τίμιο 23. Και οι διαθέσιμες πληροφορίες είναι ελάχιστες, ενώ βγαίνει σε δύο εβδομάδες.
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου (επεξεργασμένο) είναι μακέτο τούτο το έργο; Επεξ/σία 1 Ιουνίου από xtrmsnpr 3
nikos5800 Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου 10 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε είναι μακέτο τούτο το έργο; Real life όσο δεν πάει, απίστευτο που έχουμε φτάσει στα γραφικά!!
aetos1988 Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου Θέλω να δω εάν βελτίωσαν το σύστημα χειρισμού σε σχέση με το περσυνό! Στα γραφικά πάντως έκαναν άλματα!
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 6 ώρες πριν, aetos1988 είπε Θέλω να δω εάν βελτίωσαν το σύστημα χειρισμού σε σχέση με το περσυνό! Η απάντηση είναι ναι. Κατά ΠΟΛΥ! Δες τα βιδεα πιο πάνω που χω ποσταρει, το κουβεντιάζουν. 88% θετικές κιόλας, αν όλα αυτά ισχύουν φέτος επιτέλους έχουμε ένα πάρα πολύ καλό f1 παιχνίδι, σε συνδυασμό ότι πωλείται πιο φτηνά από πέρσι! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα