ougxar Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Οταν κανεις αιτηση εχει να τσεκαρεις να γινει αμεσα η φορητοτα αν δεν τον τσεκαρεις θα γινει μετα το περας των 14 ημερων,θελει προσοχη αυτο
andreasomagiras Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 1 ώρα πριν, alex999 είπε Έκανα σήμερα μετά κοπων και βασάνων την αίτηση φορητότητας και μου γράφει ότι θέλει 14 μέρες (?). Έκανα κάποια λάθος επιλογή η απλά αναφέρει by default αυτό; Το ίδιο έπαθα κι εγώ. Κάνεις ακύρωση (μπορεί να χρειαστεί να επιμένεις μερικές φορές), και μετά θα κάνεις ξανά την διαδικασία ενεργοποίησης sim προσέχεις την επιλογή άμεση φορητότητα. Το ίδιο έκανα κι εγώ την Παρασκευή. 1
akaloith Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου (επεξεργασμένο) ποτε γινεται αυτη η αιτηση φορητοτητας; εμενα στο site δεν εβγαλε κατι περι 14 ημερων αφου λαβεις τη sim γινεται αυτο;;; αφου λαβεις τη sim γενικα τι πρεπει να κανεις και ποιο το χρονοδιαγραμμα;;; Επεξ/σία 13 Απριλίου από akaloith
andreasomagiras Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 5 ώρες πριν, akaloith είπε αφου λαβεις τη sim γενικα τι πρεπει να κανεις και ποιο το χρονοδιαγραμμα;;; Μετά από την παραλαβή της κάρτας sim (προσπερνώ όλη την προηγούμενη διαδικασία), ξεκινάς την διαδικασία ενεργοποίησης της, εκεί πρέπει να προσέξεις γιατί σε κάποιο σημείο θα υπάρχει η επιλογή να τσεκάρεις (σε ένα κουτάκι) άμεση φορητότητα ή περίοδο υπαναχωπώρησης 14 ημερων. Αυτό! 1 1
ultrahd Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου (επεξεργασμένο) Παιδιά μια ερώτηση σε κάτι πάνω στη διαδικασία ενεργοποίησης για νέο νούμερο: Όταν πας μέσω του app να κάνεις την διαδικασία της online ενεργοποίησης σε νέο αριθμό (όχι φορητότητα αριθμού δηλαδή) σου ζητάει σε κάποιο σημείο στην αρχή της διαδικασίας να βάλεις κάποιον κωδικό που σου στέλνει εκείνη την ώρα στη νεα sim? Αυτό το ρωτάω για να δω αν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της online ενεργοποίησης της νέας sim με νέο νούμερο, χρειάζεται να είναι η νέα sim τοποθετημένη σε κινητό τηλέφωνο ή όχι. Μια ακόμα ερώτηση: Αφού ολοκληρώσεις τη διαδικασία της online ενεργοποίησης σε νέο νούμερο, πότε περίπου σου έρχεται email ότι η sim είναι έτοιμη προς χρήση?Ολοκληρώνεται η διαδικασία την ίδια μέρα? Επεξ/σία 13 Απριλίου από ultrahd
gkat2829 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 12 ώρες πριν, ultrahd είπε Παιδιά μια ερώτηση σε κάτι πάνω στη διαδικασία ενεργοποίησης για νέο νούμερο: Όταν πας μέσω του app να κάνεις την διαδικασία της online ενεργοποίησης σε νέο αριθμό (όχι φορητότητα αριθμού δηλαδή) σου ζητάει σε κάποιο σημείο στην αρχή της διαδικασίας να βάλεις κάποιον κωδικό που σου στέλνει εκείνη την ώρα στη νεα sim? Αυτό το ρωτάω για να δω αν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της online ενεργοποίησης της νέας sim με νέο νούμερο, χρειάζεται να είναι η νέα sim τοποθετημένη σε κινητό τηλέφωνο ή όχι. Μια ακόμα ερώτηση: Αφού ολοκληρώσεις τη διαδικασία της online ενεργοποίησης σε νέο νούμερο, πότε περίπου σου έρχεται email ότι η sim είναι έτοιμη προς χρήση?Ολοκληρώνεται η διαδικασία την ίδια μέρα? Καλημερα. Μπορεις καποιος να γραψει τις οδηγιες για την Ενεργοποιηση καινουργιας καρτας SIM (οχι για φορητοτητα) που την εχεις λαβει με COURIER. Την βαζεις μεσα σε ενα τηλεφωνο αφου βαλεις το PIN και ακολουθεις τις οδηγιες μεχρι να σου ερθει SMS? Σου ερχεται SMS ποτέ ή οχι? Εγω σκαναρω κανονικα λεει οτι θα λαβω SMS και δεν ερχεται ποτε. Επισης μετα βαζεις τα στοιχεια σου (ταυτοτητες, photo και τα υπολοιπα)?
motoboots Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 14 λεπτά πριν, gkat2829 είπε Καλημερα. Μπορεις καποιος να γραψει τις οδηγιες για την Ενεργοποιηση καινουργιας καρτας SIM (οχι για φορητοτητα) που την εχεις λαβει με COURIER. Την βαζεις μεσα σε ενα τηλεφωνο αφου βαλεις το PIN και ακολουθεις τις οδηγιες μεχρι να σου ερθει SMS? Σου ερχεται SMS ποτέ ή οχι? Εγω σκαναρω κανονικα λεει οτι θα λαβω SMS και δεν ερχεται ποτε. Επισης μετα βαζεις τα στοιχεια σου (ταυτοτητες, photo και τα υπολοιπα)? Πως να έρθει SMS σε κάρτα που είναι ανενεργή; 12. Όταν πάρω την κάρτα SIM του καρτοκινητού μου, θα μπορώ να τη χρησιμοποιήσω αμέσως; Όχι, θα χρειαστεί πρώτα να την ενεργοποιήσεις μέσα από το FROG app στην ενότητα «Ενεργοποίηση SIM». Όταν ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση θα ενημερωθείς με e-mail. Αν έχεις ζητήσει μεταφορά του αριθμού σου από άλλον πάροχο, θα πρέπει πρώτα να περιμένεις μέχρι να αποσυνδεθείς από το προηγούμενο δίκτυο και μετά να βάλεις στο κινητό σου την νέα κάρτα SIM. https://www.frogmobile.gr/el/faqs-frog-sim-card
George6633 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Η προσφορά αυτή για 9 μήνες ισχύει από την μέρα ενεργοποίησης του αριθμού (έως 21/4) ή από τη στιγμή που θα κάνεις την πρώτη ενεργοποίηση του πακέτου;Φαντάζομαι το πρώτο αλλά θα ήθελα να μου το επιβεβαιώσει κάποιος που δεν έβαλε αμέσως το πακέτο με τα απεριόριστα.
christo7s Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) On 07/04/2025 at 09:48, taslikos said: αν ενεργοποιήσεις ένα από τα επιτρεπτά πακέτα θα πάρεις αυτόματα απεριόριστα λεπτά και ίντερνετ. Ok. Τώρα το πρόσεξα...θέλει συγκεκριμένο πακέτο Επεξ/σία 15 Απριλίου από christo7s
akaloith Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου τι γινεται με το 5g και το wifi calling που θελουν "συμβατη" συσκευη για να ενεργοποιηθουν;;;; αλλος τροπος;
ultrahd Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 1 ώρα πριν, akaloith είπε τι γινεται με το 5g και το wifi calling που θελουν "συμβατη" συσκευη για να ενεργοποιηθουν;;;; αλλος τροπος; Αυτό είναι πολύ σημαντικό ερώτημα φίλε μου: Ο ένας τρόπος είναι η διαδικασία του να βάλεις τη sim σε κινητό που είναι στη λίστα με τα πιστοποιημένα από την cosmote 5G κινητά και να στείλεις αυτά τα μηνύματα . Εναλλακτικά,γνωρίζει κανείς αν μπορεί ο υπάλληλος από την εξυπηρέτηση(τεχνικό τμήμα ή ο,τι άλλο) ή ακόμα και ο υπάλληλος από κατάστημα cosmote,να σου ενεργοποιήσει κάπως "απομακρυσμένα" το 5G και το VOLTE ( wificalling)?
akaloith Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ultrahd είπε Αυτό είναι πολύ σημαντικό ερώτημα φίλε μου: Ο ένας τρόπος είναι η διαδικασία του να βάλεις τη sim σε κινητό που είναι στη λίστα με τα πιστοποιημένα από την cosmote 5G κινητά και να στείλεις αυτά τα μηνύματα . Εναλλακτικά,γνωρίζει κανείς αν μπορεί ο υπάλληλος από την εξυπηρέτηση(τεχνικό τμήμα ή ο,τι άλλο) ή ακόμα και ο υπάλληλος από κατάστημα cosmote,να σου ενεργοποιήσει κάπως "απομακρυσμένα" το 5G και το VOLTE ( wificalling)? με αλλαξαν 7 υπαλληλους και ουδεις μπορουσε.... η απαντηση; περιμενε να πιστοποιηθει.... ουτε καν βαλτη σε πιστοποιημενο (π)οτε..... εν τελη την εβαλα σε iphone 14 pro max και του αρεσε.... το δε σημα - ταχυτητα σπιτι μου δάφνη και σπιτι ενος φιλου νεασμυρνη;;; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ θα της δωσω κανα μηνα περιθωριο και με βλεπω να ξαναγυριζω vodafone..... τουλαχιστον εγινε γρηγορα η φορητοτητα 10/04 παραγγελια whatsapp 14/04 παραλαβη το πρωι & ενεργοποιηση 14/04 18:00 ολοκληρωση φορητοτητας Επεξ/σία 15 Απριλίου από akaloith
gkat2829 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Ρε παιδια ειχε κανεις προβλημα με την ενεργοποιηση του 5G σε καινουργια SIM? Πως καταφερνεις να μιλησεις με καποιον στην COSMOTE? Εχω στειλει στο 1333 απο πιστοποιημενο κινητο και δεν γινεται τιποτα.
ultrahd Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, gkat2829 είπε Ρε παιδια ειχε κανεις προβλημα με την ενεργοποιηση του 5G σε καινουργια SIM? Πως καταφερνεις να μιλησεις με καποιον στην COSMOTE? Εχω στειλει στο 1333 απο πιστοποιημενο κινητο και δεν γινεται τιποτα. Φίλε μου παρόμοιο θέμα αν είδες αναφέρω πιο πάνω! Κι εγώ απαντήσεις αναζητώ ακόμα! Σε ποιά μάρκα μοντέλο ακριβώς πιστοποιημένο 5G από την cosmote κινητό προσπαθείς? Σου απαντάει το μήνυμα ότι και καλά η συσκευή δεν είναι συμβατή? Κάτι τέτοιο λέει το sms που σου απαντάει νομίζω! Κι εγώ σε κινητό που είναι στη λίστα με τα πιστοποιημένα 5G από την cosmote κινητά,μου βγάζει πως δεν είναι και καλά συμβατό! Όταν μπει η sim σε άλλο συμβατό κινητό και σταλούν τα απαραίτητα sms από άλλο κινητό πιστοποιημένο 5G από την cosmote,μετά παίζει και στο δικό μου 5G και VOLTE μια χαρά! Πριν μπει η κάρτα sim αλλού,δεν αναγνωρίζει ούτε 5G ούτε VOLTE ! Μου βγάζει μόνο 4G και 4G+ ! Απ ότι φαίνεται σε πολλά κινητά της λίστας της cosmote συμβαίνει το ίδιο θέμα! Προσοχή εδώ για να μην μπλέξουμε: Αυτό που έχουν αναφέρει κάποιοι,ότι τους βγάζει μόνο Ε (EDGE δίκτυο) πρέπει να είναι άλλο πρόβλημα και δεν έχει σχέση με το 5G.Σε αυτούς που βγάζει μόνο Ε έχει αναφερθεί πως κατόπιν επικοινωνίας τους το διορθώνουν! Παλαιότερα είχα προσπαθήσει να αναφέρω το θέμα στο τεχνικό της cosmote,αλλά μέχρι στιγμής βλέπω ότι δεν έγινε τίποτα ακόμα!! Ούτε κι εγώ ξέρω πως θα καταφέρουμε να μιλήσουμε με τεχνικό από cosmote,γιατί αυτοί λειτουργούν στη λογική "θα σας καλέσουμε..."Καμμιά ιδέα? Επεξ/σία 15 Απριλίου από ultrahd
gkat2829 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Σε iphone 15 Pro max. Καταφερα να μιλησω με COMSOTE. Ζητησα εκπροσωπο στο 13888 και καταφερα να μιλησω. Μου ειπαν να στειλω την λεξη START στο 1333 και μου ενεργοποιησαν και το WIFI CALLING και το VOLTE. Ολα καλα δουλεψαν τα παντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα