Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, fotismantzoros είπε

Να υποθέσω ότι με φορητότητα από frog δεν γίνεται, έτσι;

Γίνεται φορητότητα σε άλλο δίκτυο και μετά επιστροφή 

• Απαντ. 285
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από 3 νούμερα εξαφανίστηκαν όλα, λεπτά, δεδομένα, και 3,50 ευρώ που ήταν σε κάθε νούμερο.

Συνέβη και σε κανένα άλλο;

Το περίεργο είναι ότι μόνο μια, από τις 3, έχει ίντερνετ..

Σε όλα βγάζει Δοκίμασε πάλι σε λίγο...

Και ως δια μαγείας ξανα επανήλθαν αλλά για αρκετές ώρες δεν είχαμε ίντερνετ.

Screenshot_2025-04-10-12-32-41-49_cec522efa506f2575e149459381250c7.jpg

Screenshot_2025-04-10-13-27-56-07_cec522efa506f2575e149459381250c7.jpg.d097203c600e5697ba7c36c5c406cdc4.jpg

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/4/2025 στις 3:21 ΜΜ, soul_d είπε

Μπορείς να μου βρεις την προσφορά με τα απεριόριστα στο επίσημο site σε παρακαλώ;

https://nova.gr/kiniti-tilefonia/simvolaia-kinitis/programmata-kinitis#package=4

στο προγραμμα με τα απεριοριστα πατας το βελακι και μιλαει για 300gb εντος τιμολογιακου κυκλου

Spoiler

image.jpeg

Επεξ/σία από Donalhioy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 ώρες πριν, Donalhioy είπε

https://nova.gr/kiniti-tilefonia/simvolaia-kinitis/programmata-kinitis#package=4

στο προγραμμα με τα απεριοριστα πατας το βελακι και μιλαει για 300gb εντος τιμολογιακου κυκλου

Απόκρυψη περιεχομένων

image.jpeg

Εγώ αναφέρομαι όμως στο πρόγραμμα της συγκεκριμένης προσφοράς. 

Screenshot_2025-04-07-17-11-03-06_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Screenshot_2025-04-07-17-10-50-06_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

Επεξ/σία από soul_d
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

frog με 144/χρονο ή whatsapp με 13/μηνα και γιατι;;;;; ή αλλος παροχος;
με δελεαζει το whatsup διοτι δε σε "δεσμευει" για 1 χρονο και τη κοπανας οταν θες
ποια ακριβως η διαδικασια; θελει ανανεωση καθε μηνα με 13 ευρω και αγορα πακετου DATA MONTH με 8,5 ευρω; και τα υπολοιπα μενουν στη καρτα;;
γινεται ολο αυτο αυτοματοποιημενα;;;

Επεξ/σία από akaloith
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, akaloith είπε

frog με 144/χρονο ή whatsapp με 13/μηνα και γιατι;;;;; ή αλλος παροχος;
με δελεαζει το whatsup διοτι δε σε "δεσμευει" για 1 χρονο και τη κοπανας οταν θες
ποια ακριβως η διαδικασια; θελει ανανεωση καθε μηνα με 13 ευρω και αγορα πακετου DATA MONTH με 8,5 ευρω; και τα υπολοιπα μενουν στη καρτα;;
γινεται ολο αυτο αυτοματοποιημενα;;;

Αν και έχω αρκετά χρόνια να πάω σε κάρτα τον βασικό μου αριθμό,θα σου απαντήσω με όσα ξέρω και ότι λάθος κάνω να με διορθώσουν τα υπόλοιπα παιδιά.

Πρώτο και κυριότερο είναι το σήμα που έχεις στην περιοχή σου.Απεριόριστα δίνουν και οι 3 αυτή την εποχή είτε επίσημα (μέσω site WU και CU) είτε ανεπίσημα (μέσω συνεργάτη αλλα με εντολή της Nova F2G). 

Από κει και πέρα με το Frog κερδίζεις την ηρεμία σου,από την στιγμή που αν δεν κάνω λάθος δεν βάζεις και κάρτα,που σημαίνει πως ότι αλλαγή και να γίνει (πχ 15αρα κάρτα,κατάργηση του Data Month 8.5€ έστω και αν μιλάμε για ελάχιστες η όχι πιθανότητες) δεν σε επηρεάζει.Αντίστοιχη προσφορά με το Frog έχει και η Q με 99€ αλλά είναι μόνο για νέους αριθμούς και νομίζω ότι μετά τα 300GB αν τα φτάσεις στο μήνα,σου ρίχνει την ταχύτητα στα 8mbps.Η Cosmote νομίζω (διορθώστε με παρακαλώ) είναι η μόνη που δεν έχει κόφτη στις ταχύτητες του ίντερνετ και έχει ένα νούμερο πρακτικά άπιαστο.

Από την άλλη υπάρχει η δέσμευση η οποία κατ εμέ δεν είναι κάτι τρελό,εγώ στη θέση θα το προτιμούσα μιας και έχω συνηθίσει με τα συμβόλαια αλλά είναι το τι θες εσύ.Το κακό είναι ότι έχει υπάρξει και εποχή που ήταν ακόμα φθηνότερο από τα 144€ αλλά αυτό παίζει τώρα.

Τέλος τουλάχιστον για το Whats up αφού γίνει η ενεργοποίηση μέσω app,βάζεις την κάρτα,αν είσαι κάτω των 30 νομίζω μπαίνει ατόφιο το ποσό και όπως και να χει ενεργοποιείς το πακέτο με 8.5€ και αυτόματα γίνονται απεριόριστα όλα και τα ρέστα σου μένουν,κάτι που σημαίνει ότι κάποιους μήνες δεν θα χρειαστεί να βάζεις κάρτα και θα το ενεργοποιείς με τα ρέστα που μένουν (εκτός αν θες να κρατάς τα Token κλπ).Αν έχω κάνει κάτι λάθος ζητώ συγνώμη... Οτι άλλο χρειαστείς πολύ ευχαρίστως. 

Επεξ/σία από George6633
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) δεν ειναι υποχρεωτικη η ανανεωση καθε μηνα;;; ποτε ληγει το χρημα; στο 2μηνο;
2) αρκει να εχεις λεφτα καθε μηνα να αγοραζεις το 8,5ευρω; πχ βαζω 17+φπα καθε διμηνο;;;
3) γινεται ολη αυτη η διαδικασια ΑΥΤΟΜΑΤΑ μεσω του app; να τραβαει λεφτα απο καρτα να ανανεωνει και να αγοραζει πακετο;
4) ερχεται η σιμ γρηγορα ή θα φτασουμε 21 του μηνος χωρις ενεργοποιηση;

5) στη frog το 144ευρω φαινεται πουθενα ή παει περιπατο; η καρτα εχει παντα μηδεν;

Επεξ/σία από akaloith
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, akaloith είπε

1) δεν ειναι υποχρεωτικη η ανανεωση καθε μηνα;;; ποτε ληγει το χρημα; στο 2μηνο;
2) αρκει να εχεις λεφτα καθε μηνα να αγοραζεις το 8,5ευρω; πχ βαζω 17+φπα καθε διμηνο;;;
3) γινεται ολη αυτη η διαδικασια ΑΥΤΟΜΑΤΑ μεσω του app; να τραβαει λεφτα απο καρτα να ανανεωνει και να αγοραζει πακετο;
4) ερχεται η σιμ γρηγορα ή θα φτασουμε 21 του μηνος χωρις ενεργοποιηση;

5) στη frog το 144ευρω φαινεται πουθενα ή παει περιπατο; η καρτα εχει παντα μηδεν;

Ζητώ συγνώμη επειδή αυτες είναι εύλογες ερωτήσεις και δεν θα σου απαντήσω σε κάτι που δεν είμαι σίγουρος,θα σου πουνε τα παιδιά που ξέρουν καλύτερα... Θα σου απαντήσω μόνο στο 2) αν υπάρχουν τα 8.5€ βάζεις το πακέτο,νομίζω ότι πλέον λήγει το υπόλοιπο στο δίμηνο οπότε βάζεις μια υπενθύμιση να βάζεις μια μέρα πριν συμπληρωθεί το δίμηνο.Επίσης για το 4) θα σου πω ότι καθημερινή μεσημέρι έκανα την αίτηση,την επόμενη καθημερινή έφυγε από αυτούς και την επόμενη καθημερινή το είχα στα χέρια μου.Βεβαια αυτοι λένε για 4-5 εργάσιμες,οπότε εξαρτάται και πόσες αιτήσεις έχουν. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, akaloith είπε

) δεν ειναι υποχρεωτικη η ανανεωση καθε μηνα;;; ποτε ληγει το χρημα; στο 2μηνο

Αυτή η απορία λύνεται κυριολεκτικά, αν απλώς μπεις στο site του what's up και διαβάσεις τους όρους 

) αρκει να εχεις λεφτα καθε μηνα να αγοραζεις το 8,5ευρω; πχ βαζω 17+φπα καθε διμηνο

Και αυτή 

) ερχεται η σιμ γρηγορα ή θα φτασουμε 21 του μηνος χωρις ενεργοποιηση;

Η sim θα έρθει γρήγορα. Υπάρχει περίπτωση όμως να κολλήσει στο πεδίο της ενεργοποίησης και να το χάσεις. Μικρή πιθανότητα, αλλά υφίσταται 

5) στη frog το 144ευρω φαινεται πουθενα ή παει περιπατο; η καρτα εχει παντα μηδεν

Τα ευρώ καταναλώνονται άμεσα. Έχω την εντύπωση πως μένουν κάποια σεντς μέσα 

γινεται ολη αυτη η διαδικασια ΑΥΤΟΜΑΤΑ μεσω του app; να τραβαει λεφτα απο καρτα να ανανεωνει και να αγοραζει πακετο;

Αυτόματη ανανέωση γίνεται σίγουρα. Δεν έχω πρόσβαση αυτή τη στιγμή στην εφαρμογή του what's up, για να σου πω εάν μπορείς να βάλεις αυτόματα και πακέτο 

Screenshot_2025-04-11-01-12-46-24_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc.jpg

Επεξ/σία από soul_d
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε

Ο εκκλησιασμός ισχύει; Μην πάω τζάμπα. 

Σέρλοκ όνομα και πράμα!! 🤣🤣🤣

• Haha 1
Δημοσ.

Καλημερα στο Forum! Εχει παρει κανεις την προσφορα με τα Unlimited GB (1.024GB δηλαδη καμποσα ΤΒ που φτανουν και περισσευουν σε εναν μηνα και απο τους πιο απαιτητικους χρηστες (Για να προλαβω μηνυματα και ευχουλες το εγραψα :P ) και να την χρησιμοποιησει σε Modem-Router για να εχει internet στο σπιτι??? Αν δεν το εχει κανει κανεις γινετε? Μετακομιζω και νομιζω ειναι ΥΠΕΡ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8.5Ε να εχεις ιντερνετ που ο ποιο φτηνος παροχος το εχει κοντα στο 20αρικο το μηνα..... Οποιος μπορει ας μου δωσει τα φωτα του!!! Ευχαριστω!!! 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Spyrito33 είπε

Καλημερα στο Forum! Εχει παρει κανεις την προσφορα με τα Unlimited GB (1.024GB δηλαδη καμποσα ΤΒ που φτανουν και περισσευουν σε εναν μηνα και απο τους πιο απαιτητικους χρηστες (Για να προλαβω μηνυματα και ευχουλες το εγραψα :P ) και να την χρησιμοποιησει σε Modem-Router για να εχει internet στο σπιτι??? Αν δεν το εχει κανει κανεις γινετε? Μετακομιζω και νομιζω ειναι ΥΠΕΡ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8.5Ε να εχεις ιντερνετ που ο ποιο φτηνος παροχος το εχει κοντα στο 20αρικο το μηνα..... Οποιος μπορει ας μου δωσει τα φωτα του!!! Ευχαριστω!!! 

Ναι 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H NEA ΣOY SIM ΓIA NA METAΦEPEIΣ TON APIΘMO ΣOY ΣTO WHAT'S UP EXEI AΠOΣTAΛEI ME Courier Center (παραγγελια 10 Απρ, 11:27 μ.μ. )

1) για να ενεργοποιηθει το 5g κανεις κατι; σε oneplus 12
2) οταν βαζεις 13 ευρω ποσα λεφτα καθαρα μενουν στη καρτα για αγορα πακετου; 10,48;;;

Επεξ/σία από akaloith

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...