alex999 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 4 ώρες πριν, akaloith είπε H NEA ΣOY SIM ΓIA NA METAΦEPEIΣ TON APIΘMO ΣOY ΣTO WHAT'S UP EXEI AΠOΣTAΛEI ME Courier Center (παραγγελια 10 Απρ, 11:27 μ.μ. ) 1) για να ενεργοποιηθει το 5g κανεις κατι; σε oneplus 12 2) οταν βαζεις 13 ευρω ποσα λεφτα καθαρα μενουν στη καρτα για αγορα πακετου; 10,48;;; Όταν είχα what's up πριν ένα τετράμηνο, έβαλα τη σιμ σε άλλη συσκευή από αυτές που "υποστηρίζει" η cosmote για 5G μιας και το OnePlus 12 δεν ήταν στην λίστα και έστειλα το μήνυμα για την ενεργοποίηση. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι
soul_d Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, akaloith είπε H NEA ΣOY SIM ΓIA NA METAΦEPEIΣ TON APIΘMO ΣOY ΣTO WHAT'S UP EXEI AΠOΣTAΛEI ME Courier Center (παραγγελια 10 Απρ, 11:27 μ.μ. ) 1) για να ενεργοποιηθει το 5g κανεις κατι; σε oneplus 12 2) οταν βαζεις 13 ευρω ποσα λεφτα καθαρα μενουν στη καρτα για αγορα πακετου; 10,48;;; 11,81€ ή 11,82€ Επεξ/σία 11 Απριλίου από soul_d
akaloith Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 17 ώρες πριν, alex999 είπε Όταν είχα what's up πριν ένα τετράμηνο, έβαλα τη σιμ σε άλλη συσκευή από αυτές που "υποστηρίζει" η cosmote για 5G μιας και το OnePlus 12 δεν ήταν στην λίστα και έστειλα το μήνυμα για την ενεργοποίηση. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι ποιο ειναι το μηνυμα για ενεργοποιηση; 15 ώρες πριν, soul_d είπε 11,81€ ή 11,82€ 10% ειναι ο φορος; σε ολους ή κατω απο 29;
soul_d Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 1 ώρα πριν, akaloith είπε ποιο ειναι το μηνυμα για ενεργοποιηση; 10% ειναι ο φορος; σε ολους ή κατω απο 29; Κάπου εκεί. Ο φόρος πιάνει νομίζω τους άνω των 30
akaloith Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 1 ώρα πριν, soul_d είπε Κάπου εκεί. Ο φόρος πιάνει νομίζω τους άνω των 30 ναι ρωταω σε πανω απο 30 ποσα λεφτα μενουν αν βαλουν 13 ευρω
soul_d Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 35 λεπτά πριν, akaloith είπε ναι ρωταω σε πανω απο 30 ποσα λεφτα μενουν αν βαλουν 13 ευρω Σου απάντησα ήδη βρε πασά μου
akaloith Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 2 ώρες πριν, soul_d είπε Σου απάντησα ήδη βρε πασά μου α δηλαδη οι 29 κατω βαζουν 13 και μενουν 13;;; και οι 29 πανω βαζουν 13 και μενουν 11,81€ (10% φορος) ;; 1
andreasomagiras Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου 4 ώρες πριν, soul_d είπε Κάπου εκεί. Ο φόρος πιάνει νομίζω τους άνω των 30 Και ξεκινά από πόσο κάτω των 30, 18; 1
soul_d Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 2 ώρες πριν, akaloith είπε α δηλαδη οι 29 κατω βαζουν 13 και μενουν 13;;; και οι 29 πανω βαζουν 13 και μενουν 11,81€ (10% φορος) ;; Ακριβώς 2 ώρες πριν, andreasomagiras είπε Και ξεκινά από πόσο κάτω των 30, 18; Νομίζω πως ναι φίλε μου, γιατί γίνεται μέσω gov, λέει εδώ https://www.cosmote.gr/online-ananeosh-whatsup/?gad_source=1 1
manan Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Έχω στο frog ένα νούμερο μου. Μπορώ να πάω σε κατάστημα Γερμανός και να το κάνω what's up αυτό με τη προσφορά?
leo066 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 17 λεπτά πριν, manan είπε Έχω στο frog ένα νούμερο μου. Μπορώ να πάω σε κατάστημα Γερμανός και να το κάνω what's up αυτό με τη προσφορά? Frog, what’s up και κοσμοκαρτα είναι όλα cosmote, οπότε φορητότητα από cosmote σε cosmote δεν είναι φορητότητα.
manan Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 52 minutes ago, leo066 said: Frog, what’s up και κοσμοκαρτα είναι όλα cosmote, οπότε φορητότητα από cosmote σε cosmote δεν είναι φορητότητα. Κατάλαβα. Νέο νούμερο μπορώ σε Γερμανό ή μόνο απ' το site γίνετε η διαδικασί;
leo066 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 58 λεπτά πριν, manan είπε Κατάλαβα. Νέο νούμερο μπορώ σε Γερμανό ή μόνο απ' το site γίνετε η διαδικασί; Νομίζω μόνο από το site
dopermann Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Καλησπερα παιδια σε ολους η αναλογη προσφορα που τρεχει τωρα στο cu πρεπει να εισαι φοιτητης η και οχι?Ζηταει 13 ευρω στο σιτε για φορητοτητα η νεο αριθμο...
alex999 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Έκανα σήμερα μετά κοπων και βασάνων την αίτηση φορητότητας και μου γράφει ότι θέλει 14 μέρες (?). Έκανα κάποια λάθος επιλογή η απλά αναφέρει by default αυτό; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση