johnmayson Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 2 ώρες πριν, andreasomagiras είπε Την ίδια ερώτηση / απορία έχω κι εγώ, αλλά όπως φαίνεται μόνο online ισχύει. Ναι σιγα μη δινουν sim απο καταστημα για να κανεις on line ενεργοποιηση. Λογικα ομως δε θα παρει παραταση?? Δε αντιλαμβανομαι γιατι δε βαζουν και το καταστημα στη διαδικασια ωστε να μη πληρωνουν κουριερ και να γινονται ολα ποιο γρηγορα??? Ακομα και παραταση να μη παρει λογικα για πασχα δε θα βγαλουν καποια προσφορα ισως και σε frog;;;Αν καποιος θελει esim λογικα πρωτα να παρει σιμ και μετα να μετατραπει σε esim?? 1
soul_d Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 8 ώρες πριν, gkat2829 είπε Σε διπλανό forum υπάρχει ενημέρωση από υπάλληλο τη NOVA που αναφέρει χαρακτηριστικά ότι σε όλα τα UNILIMITED πακέτα τους υπάρχει πολιτική ορθής χρήσης. Επίσης αναφέρει ότι ακόμη και στα πακέτα για το σπίτι NOVA 4G HOME INTERNET και 5G HOME INTERNET υπάρχει ο λεγόμενος κόφτης. Μετά από πολλά παράπονα πελατών όχι μόνο δεν άνοιξαν το όριο αλλά συνέχισαν να τα πουλάνε και άλλαξαν απλώς την ταχύτητα κατεβάσματος από τα 8 στα 12. Αν θέλεις μπορώ να βάλω και εδώ μέσα τα όσα αναφέρει ο υπάλληλος την NOVA. Αν και συνεχίζουμε το off topic.. Ουσιαστικά λέμε και οι 2 ότι άλλα υποστηρίζει ο 1 υπάλληλος και άλλα ο άλλος. Σωστά; 8 ώρες πριν, motoboots είπε Όλους τους συνδρομητές Nova αφορά ο περιορισμός. Πρόκειται για περιορισμένα απεριόριστα. Μπορείς να μου βρεις την προσφορά με τα απεριόριστα στο επίσημο site σε παρακαλώ;
Thrylos7 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Εντάξει παιδιά, πολύς ντόρος για την πολιτική ορθής χρήσης στα "απεριόριστα data". Στην πράξη, σε όλες τις εταιρείες είναι πολύ ψηλά τα όρια και μπορεί να επηρεάσουν μόνο κάποιον που το χρησιμοποιεί σαν βασική γραμμή internet και κατεβάζει αβερτα. Πόσοι είναι αυτοί ανάμεσα μας? Πιο πολύ με ενδιαφέρει σα χρήστη η χαοτική διάφορα σε ταχύτητες on the go ανάμεσα σε cosmote και τους υπόλοιπους, παρά τα όρια (και γι'αυτό γύρισα πίσω). Τώρα αν κάποιος περιμένει να τροφοδοτήσει με internet ένα μικρό γραφείο με 10 υπαλλήλους με μια κάρτα sim σε ένα wifi router και θέλει να κάνει τη δουλειά με 9€ το μήνα, πάω πάσο, αλλά κάπου έχουμε χάσει τη μπάλα... 1
ThaSAS12 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Παιδιά συγχωρέστε με αλλά επειδή πιέζει ο χρόνος. Για να ανανεώνεις κάθε μήνα το πρόγραμμα; Ή θα γίνεται αυτόματα; Επίσης. Μετά την πάροδο των 9 μηνών τον πρόγραμμα τελειώνει αυτόματα;
taslikos Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 1 λεπτό πριν, ThaSAS12 είπε Παιδιά συγχωρέστε με αλλά επειδή πιέζει ο χρόνος. Για να ανανεώνεις κάθε μήνα το πρόγραμμα; Ή θα γίνεται αυτόματα; Επίσης. Μετά την πάροδο των 9 μηνών τον πρόγραμμα τελειώνει αυτόματα; δεν χρειάζεται να ανανεώνεις κάθε μήνα. απλά αν ανανεώσεις + αν ενεργοποιήσεις ένα από τα επιτρεπτά πακέτα θα πάρεις αυτόματα απεριόριστα λεπτά και ίντερνετ. σε συμφέρει το data month με 8,5€ (NAI δίνει και λεπτά). μετά τους 9 μήνες ΔΕΝ θα στο κάνει απεριόριστα αν ενεργοποιήσεις κάποιο από τα πακέτα άρα πας κανονικά με ότι υπάρχει και ισχύει τότε. 2
leoy Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) Μολις μου ήρθε, ενεργοποίησα σχεδον αμεσα, μου πηρε κανα 20 λεπτο να κανω ολα τα βηματα. Το data month με 8,5€ ναι συμφέρει αλλα δεν εχεις sms, μονο απεριόριστα λεπτα/GB. Αλλιως βαζεις με 11,5 το Calls to All και εχεις και 300 sms . Επεξ/σία 7 Απριλίου από leoy
foler79 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Μου ήρθε απόρριψη της φορητότητας λόγω διαφορετικό/ελλιπής δελτίο ταυτότητας. ΑΝ κάνω πάλι την διαδικασία σήμερα από το app με διαβατήριο θα προλάβω την προσφορά ή πρέπει να ολοκληρωθεί η φορητότητα μέχρι σήμερα;
ultrahd Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) Παιδιά μόλις τώρα κοίταξα στη σελίδα του what's up και βλέπω πως μάλλον πήρε παράταση μέχρι 21/04. Εχω στα χέρια μου μια νέα sim what's up, νέο νούμερο,που είχα παραγγείλει και θα την ενεργοποιούσα σήμερα.Εφοσον έχουμε παράταση, σκέφτομαι μήπως την αφήσω να την ενεργοποιήσω αργότερα.Λετε να υπάρχει πρόβλημα,να μην ενεργοποιείται online η sim,αν αφήσω να κάνω την διαδικασία της ενεργοποίησης αργότερα π.χ.στις 21/04 ? Πάντως πάνω στο χαρτάκι της κάρτας λέει για ημερομηνία λήξης 2 χρόνια από σήμερα,κάπου το 2027.Οποτε λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα νομίζω.Εσεις όμως τι γνώμη έχετε? Επεξ/σία 7 Απριλίου από ultrahd 3
chris_kan71 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Πάλι καλά που πήρε παράταση έως 21/04/2025. Έκανα αίτηση φορητότητας την παρασκευή, και μέχρι τώρα δεν είχε γίνει τίποτα... Μήπως ξέρει κάποιος πόσες ημέρες χρειάζεται για την φορητότητα?? Ελπίζω σε 2 ημέρες να έχω ξεμπερδέψει από vodafone....
Moderators matrixxx Δημοσ. 7 Απριλίου Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου Εβαλα στον τιτλο την παραταση - νεα ημερομηνια. 4 1
George6633 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Να είχαν πολλές αιτήσεις σε εξέλιξη και έδωσαν παράταση;Να είδαν τις άλλες δύο ότι έχουν αντίστοιχες προσφορές (επίσημα και ανεπίσημα);Σημασία έχει ότι συνεχίζει η προσφορά και αυτό είναι θετικό.
Spyrito33 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Ρε παιδία έβαλα το πακέτο των 8.5ε. Μου ήρθε μήνυμα ότι τα έχω όλα απεριόριστα αλλά στο app δείχνει αυτό. Εχει τύχει σε κανέναν?
Thrylos7 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Το ίδιο δείχνει και σε μένα.... Η απορία σου είναι γιατί δε δείχνει το σήμα των απεριόριστων στα δεδομένα όπως στην ομιλία? Δείχνει 100 Terabyte....θεωρώ ότι αυτό είναι πρακτικά απεριόριστα δηλαδή αντιστοιχεί σε κατανάλωση 142gb την ώρα για να τα φράσεις...οκ ας μην πιάσουμε πάλι την κουβέντα για τους κόφτες κλπ 1 1
fotismantzoros Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Να υποθέσω ότι με φορητότητα από frog δεν γίνεται, έτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση