gkat2829 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 10 λεπτά πριν, rose from hell είπε Καλησπέρα ισχύει ακόμα αυτό το πακέτο? Μάλιστα μέχρι 30/06. 1
rose from hell Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, gkat2829 είπε Μάλιστα μέχρι 30/06. Από εδώ? https://www.whatsup.gr/ela-sto-whatsup
gkat2829 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, rose from hell είπε Από εδώ? https://www.whatsup.gr/ela-sto-whatsup Πολύ σωστά. Σπεύσε όμως γιατί για καινούργιο νούμερο αρκούν οι μέρες μέχρι τις 30/06 αλλά αν θες για φορητότητα είσαι οριακά. 1 1
johnythedirector Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Εκανα παραγγελία Δευτέρα 11 το πρωί. Μου ήρθε (επαρχία κιόλας ) χτες Τρίτη στις 10 το πρωί η κάρτα. Προχωρήσα σε ενέργεια για ενεργοποίηση . Από χτες βράδυ Τρίτη στις 9 απολαμβάνω απεριόριστα Mb και λεπτά με data month , και μου έμειναν και σχεδόν 4 ευρώ. Κάντε το άμεσα . Ευχαριστω όσους βοήθησαν Εννοείται έκανα φορητότητα από F2G και κράτησα ίδιο νούμερο !!! Επεξ/σία 18 Ιουνίου από johnythedirector 2
kallair Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 24 λεπτά πριν, johnythedirector είπε Καλησπέρα σε όλους. Εκανα παραγγελία Δευτέρα 11 το πρωί. Μου ήρθε (επαρχία κιόλας ) χτες Τρίτη στις 10 το πρωί η κάρτα. Προχωρήσα σε ενέργεια για ενεργοποίηση . Από χτες βράδυ Τρίτη στις 9 απολαμβάνω απεριόριστα Mb και λεπτά με data month , και μου έμειναν και σχεδόν 4 ευρώ. Κάντε το άμεσα . Ευχαριστω όσους βοήθησαν Εννοείται έκανα φορητότητα από F2G και κράτησα ίδιο νούμερο !!! Χαχα αν εχεις τον θεο σου! με τι μεταφορικη στο εστειλαν; εγω ειμαι με courier center, πειραια και ακομα περιμενω απο την περασμενη βδομαδα... κ το στελνουν απο Αυλώνα αν θυμαμαι καλα.
il_mak Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 2 ώρες πριν, gkat2829 είπε Μάλιστα μέχρι 30/06. Εγώ είμαι σε nova συμβόλαιο που έχει λήξει και έκανα αίτηση για φορητότητα στο cosmote.gr/online-kartokinhto και αναμένω την κάρτα sim αύριο. Αφού κάνω την ενεργοποίηση,πρέπει να κατεβάσω το cosmote app και να βάλω από εκεί τα 13 ευρώ ώστε να ενεργοποιηθεί η προσφορά; 1
StormGr Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου Επειδή είμαι σε περιοχή που ακόμα το vdsl είναι ένα μαύρο χάλι με συνεχής αποσύνδεσεις. Μπορώ να πάρω κανένα ρούτερ να βάλω μέσα αυτή τη κάρτα σαν 5G και να δίνει wifi από εκεί; Υπάρχει κάτι τέτοιο; Εάν ναι πόσο πάνε αυτά τα ρούτερ;
Arkin Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 1 ώρα πριν, StormGr είπε Επειδή είμαι σε περιοχή που ακόμα το vdsl είναι ένα μαύρο χάλι με συνεχής αποσύνδεσεις. Μπορώ να πάρω κανένα ρούτερ να βάλω μέσα αυτή τη κάρτα σαν 5G και να δίνει wifi από εκεί; Υπάρχει κάτι τέτοιο; Εάν ναι πόσο πάνε αυτά τα ρούτερ; Εννοειται οτι μπορεις 2 χρονια το εχω ετσι και εχω ησυχασει με τις χαλια ταχυτητες της cosmote στην περιοχη μου. 5G η 4G να παρεις με ενα τετοιο εισαι 100% καλυμμενος. Αν θες στυλ hotspot δηλαδη να το βαζεις τσεπη και να φευγεις παμε σε αλλα μοντελα αν θες σταθερο μονιμα στο σπιτι το παρακατω ειναι τοπ. Για 9 μηνες θα εισαι κομπλε επειτα πας frog το γυρνας απο εκει unlimited data για 1 χρονο με 144 ευρω η αν παιζει καμια προσφορα περσι επαιξε στα 90 το χρονο και ξενοιαζεις τελειως για 12 μηνες. https://www.skroutz.gr/s/41669191/ZTE-MC888-Asyrmato-5G-Mobile-Router-Wi-Fi-6-me-2-THyres-Ethernet.html 1
gkat2829 Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 49 λεπτά πριν, astavlas είπε Καλημέρα, μετά το 9μηνο γνωρίζουμε τι θα ισχύει? Καλημέρα. Περιμένεις κανένα μήνα και το παίρνεις πάλι. Μέχρι στιγμής το έχει βαλει 5 φορές με διακοπή κάποιων ημερών ή ενός μήνα.
Errik Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Να ρωτήσω κάτι, η διαδικασία με τη φορητότητα ποια είναι; Με το που παραλάβεις τη SIM πως εκτελείται η φορητότητα; Παίρνει μέρες;
johnythedirector Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 19 ώρες πριν, kallair είπε Χαχα αν εχεις τον θεο σου! με τι μεταφορικη στο εστειλαν; εγω ειμαι με courier center, πειραια και ακομα περιμενω απο την περασμενη βδομαδα... κ το στελνουν απο Αυλώνα αν θυμαμαι καλα. Courier center και εγώ. Δεν ξέρω πως ήρθαν τόσο γρήγορα. Έκανα και για την σύζυγο Τρίτη βράδυ αίτηση, και σήμερα μου ήρθε η κάρτα. Με την ενεργοποίηση ασχολήθηκα 5 λεπτά, για να βάλω το Barcode , να ανεβάσω ταυτότητα και να βγάλω selfie. Μετά αναμονή μερικών ωρών και τέλος... Εντυπωσιακά γρήγορα...!!!!😃 1
kallair Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 2 ώρες πριν, Errik είπε Να ρωτήσω κάτι, η διαδικασία με τη φορητότητα ποια είναι; Με το που παραλάβεις τη SIM πως εκτελείται η φορητότητα; Παίρνει μέρες; Mεσα απο την εφαρμογη του what's up εχει σχετικη επιλογη για ενεργοποιηση/ταυτοποιηση του αριθμου σου. 30 λεπτά πριν, johnythedirector είπε Courier center και εγώ. Δεν ξέρω πως ήρθαν τόσο γρήγορα. Έκανα και για την σύζυγο Τρίτη βράδυ αίτηση, και σήμερα μου ήρθε η κάρτα. Με την ενεργοποίηση ασχολήθηκα 5 λεπτά, για να βάλω το Barcode , να ανεβάσω ταυτότητα και να βγάλω selfie. Μετά αναμονή μερικών ωρών και τέλος... Εντυπωσιακά γρήγορα...!!!!😃 εμενα η αιτηση μου φαντασου ειναι απο 13 του μηνα κ δεν εχει προχωρησει καθολου. Στο τελος βλεπω να ερχεται μετα απο τις 30 του μηνα που ληγει η προσφορα...
andreasomagiras Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου Δεν λειτουργεί η ενεργοποίηση sim, ούτε από την εφαρμογή της cosmote, ούτε από την εφαρμογή του what's up. Να φανταστώ ότι είναι κόλλημα αυτής της ώρας;
il_mak Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 21 ώρες πριν, andreasomagiras είπε Δεν λειτουργεί η ενεργοποίηση sim, ούτε από την εφαρμογή της cosmote, ούτε από την εφαρμογή του what's up. Να φανταστώ ότι είναι κόλλημα αυτής της ώρας; Μα τι γίνεται;;; Δεν αναγνωρίζει λέει το barcode.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση