Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, il_mak είπε

Μα τι γίνεται;;; Δεν αναγνωρίζει λέει το barcode.

Λοιπόν, τι έκανα και κατάφερα να ενεργοποιηθεί η κάρτα:

Σε 2 συσκευές έκανα προσπάθειες και με τις 2 εφαρμογές (cosmote και what's up) με απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση, οπότε πάμε συνολικά 8 δοκιμές. 

Όταν έπειτα δοκίμασα από άλλη συσκευή, με την εφαρμογή της cosmote, κατάφερα να κάνω ενεργοποίηση. 

Για το barcode τώρα, θέλει το μεγάλο barcode. Εγώ έκρυψα το μικρό, αυτό με το qr και σκαναρα το άλλο. Υπάρχει και η επιλογή να το περάσεις με το χέρι. 

Αυτά. 

• Απαντ. 366
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 ώρες πριν, andreasomagiras είπε

Λοιπόν, τι έκανα και κατάφερα να ενεργοποιηθεί η κάρτα:

Σε 2 συσκευές έκανα προσπάθειες και με τις 2 εφαρμογές (cosmote και what's up) με απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση, οπότε πάμε συνολικά 8 δοκιμές. 

Όταν έπειτα δοκίμασα από άλλη συσκευή, με την εφαρμογή της cosmote, κατάφερα να κάνω ενεργοποίηση. 

Για το barcode τώρα, θέλει το μεγάλο barcode. Εγώ έκρυψα το μικρό, αυτό με το qr και σκαναρα το άλλο. Υπάρχει και η επιλογή να το περάσεις με το χέρι. 

Αυτά. 

Πολύ σωστά.Χειροκινητα περνάει το barcode, ενώ με το σκαναρισμα συνεχώς βγάζει πρόβλημα και δε προχωράει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγω παντως σκαναρα το barcode της sim (ειναι ιδιο με το barcode το εξω, οχι το QR) και το διαβασε κανονικα. Θα την προχωρησω την διαδικασια το βραδυ μιας κ ο αριθμος που εκανα φορητοτητα ειναι στο ονομα της μανας μου κ θελει αυτη την βλακεια με το προσωπο αν θυμαμαι καλα.

Επεξ/σία από kallair
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα 

Ενεργοποιηση μια χαρά και πρόσθεση του στο app της COSMOTE . 
Αλλά…..ενώ σε κινητό παίζει μια χαρά το βάζω στο zte mu5001 και σαν να μη την αναγνωρίζει . Βγάζει πάνω αριστερά εκεί που πρέπει να δείχνει το σήμα limited service….Εχω ενεργοποιήσει και πακέτο για απεριόριστα …..

update

Όλα οκ . Έκανα από συσκευή 5g ότι γράφει ο ένας φίλος στη φωτό που ανεβάζω και όλα οκ😄!!

IMG_0940.jpeg

Επεξ/σία από ovelix11
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ovelix11 είπε

Καλησπέρα 

Ενεργοποιηση μια χαρά και πρόσθεση του στο app της COSMOTE . 
Αλλά…..ενώ σε κινητό παίζει μια χαρά το βάζω στο zte mu5001 και σαν να μη την αναγνωρίζει . Βγάζει πάνω αριστερά εκεί που πρέπει να δείχνει το σήμα limited service….Εχω ενεργοποιήσει και πακέτο για απεριόριστα …..

Λογικα θα πρεπει να τσεκαρεις αρχικα οτι τα APN settings ειναι σωστά.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, kallair είπε

Λογικα θα πρεπει να τσεκαρεις αρχικα οτι τα APN settings ειναι σωστά.

Σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα οπως εγραψα πιο πανω λυθηκε με τις οδηγιες που ειχε στειλει ενα αλλο μέλος 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλό βράδυ, σε πόση ώρα ολοκληρώνεται η φορητότητα του αριθμού? Συγνώμη αν έχει απαντηθεί παραπάνω. Μπορεί επειδή είναι βράδυ να πάρει περισσότερο? Μετά το pin με πετάει στην αρχική οθόνη της εφαρμογής και δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται σωστά. Έχω ήδη ένα σταθερό στην cosmote, μήπως για αυτό δε θέλει φώτο ή κάτι πάει λάθος;

Επεξ/σία από Konstantin77
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/3/2025 στις 6:50 ΜΜ, teoqq είπε

Εμείς πεταγόμαστε για κανά 12 μηνό στην Vodafone που δίνει τα ίδια και μετά ξανά πίσω 😂

Πάντως να πω κάτι, μπορώ δηλαδή να κάνω νέα αίτηση για νέα sim και να την βάλω σε μια συσκευή την οποία στην συνέχεια την κάνω Hotspot και σε αυτόν τον χώρο έχω απεριόριστό Internet και ομιλία από αυτό το νούμερο. Καλά τα λέω ?

Σωστα.Το κάνω χρόνια σε airbnb και λειτουργεί άψογα.

Στις 27/3/2025 στις 6:50 ΜΜ, teoqq είπε

😂

Επεξ/σία από alexioannou
Δημοσ.
14 ώρες πριν, alexioannou είπε

Σωστα.Το κάνω χρόνια σε airbnb και λειτουργεί άψογα.

Μάζευε λεφτά για τα πρόστιμα από το παράνομο downloading των φιλοξενούμενών σου στο AirBnB... 😂

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ChrisN.S. είπε

Μάζευε λεφτά για τα πρόστιμα από το παράνομο downloading των φιλοξενούμενών σου στο AirBnB... 😂

Ξενυχτάς που ξενυχτάς,ενημερώσου γενικώς .....

Δημοσ.
11 ώρες πριν, alexioannou είπε

Ξενυχτάς που ξενυχτάς,ενημερώσου γενικώς .....

Ενημέρωσέ μας και εμάς να μάθουμε εσύ που γνωρίζεις.

Δημοσ.

Ενεργοποιήθηκε ο νέος αριθμός της κόρης μου, μπορώ να βάλω κάρτα και να ενεργοποιήσω ένα πακέτο χωρίς να χάσω την προσφορά οπότε θέλω πλέον;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, foler79 είπε

Ενεργοποιήθηκε ο νέος αριθμός της κόρης μου, μπορώ να βάλω κάρτα και να ενεργοποιήσω ένα πακέτο χωρίς να χάσω την προσφορά οπότε θέλω πλέον;

ναι

Δημοσ.
19 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε

Ενημέρωσέ μας και εμάς να μάθουμε εσύ που γνωρίζεις.

Άκου να μαθαίνεις .......

Εγώ δίνω ίντερνετ στους τουρίστες,και νόμιμο netflix.

Η δική μου ip δεν κάνει οτιδήποτε παράνομο.

Τώρα τι κάνει ο τουρίστας απο την δική του συσκευή είναι δικο του πρόβλημα,και δεν θα ασχοληθεί κανείς μαζί του επιδη είναι τουρίστας.

*Το κινητό που χρησιμοποιω σαν hot spot είναι φουλ κλειδωμένο,και δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει.....

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, alexioannou είπε

Άκου να μαθαίνεις .......

Εγώ δίνω ίντερνετ στους τουρίστες,και νόμιμο netflix.

Η δική μου ip δεν κάνει οτιδήποτε παράνομο.

Τώρα τι κάνει ο τουρίστας απο την δική του συσκευή είναι δικο του πρόβλημα,και δεν θα ασχοληθεί κανείς μαζί του επιδη είναι τουρίστας.

*Το κινητό που χρησιμοποιω σαν hot spot είναι φουλ κλειδωμένο,και δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει.....

Φιλικά το λέω, αλλά κάπου έχεις μπερδευτεί. Όταν μια συσκευή συνδέεται στο διαδίκτυο μέσω κάποιου άλλου (π.χ. με hotspot, μέσω router κλπ), τότε η κίνηση της περνάει μέσα την IP που έχει αποδώσει ο πάροχος στον router ή στο κινητό που δίνει το internet.

Η εσωτερική (τοπική) IP που αποδίδεται από τον router στη συνδεδεμένη συσκευή (π.χ. 192.168.x.x) δεν είναι ορατή προς τα έξω και δεν καταγράφεται από τον πάροχο. Αντίθετα, ο πάροχος καταγράφει μόνο τη δημόσια IP που ο ίδιος έχει αποδώσει στον τελικό πελάτη. Συνεπώς, όλη η διαδικτυακή δραστηριότητα φαίνεται ότι προέρχεται από αυτόν που προσφέρει τη σύνδεση.

Κατά συνέπεια, αν κάποιος δώσει internet σε τρίτο άτομο, ό,τι κάνει αυτός ο τρίτος online θα φανεί (προς τον πάροχο και προς τις ιστοσελίδες) σαν να το έκανε ο αρχικός κάτοχος της σύνδεσης. Αυτό σημαίνει ότι η ευθύνη για τη δραστηριότητα στο internet — σε τεχνικό και σε νομικό επίπεδο — αποδίδεται στον κάτοχο της δημόσιας IP.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...