Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, history είπε

Κυριακή πολύ αργά το βράδυ παραγγελία για sim και μεταφορά, Τρίτη πριν το μεσημέρι παρέλαβα από τον courier την κάρτα, ενεργοποίησα την sim, ανέβασα τα δικαιολογητικά και ξεκίνησε η διαδικασία φορητότητας. Μετά από μία ώρα μου τηλεφώνησαν από την εταιρεία που είμαι για το αίτημα της φορητότητας και το λόγο της αποχώρησης.... οπότε περιμένω την ολοκλήρωση της φορητότητας...

Σήμερα ολοκληρώθηκε η φορητότητα...

• Like 1
  • Απαντ. 366
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 ώρες πριν, history είπε

Κυριακή πολύ αργά το βράδυ παραγγελία για sim και μεταφορά, Τρίτη πριν το μεσημέρι παρέλαβα από τον courier την κάρτα, ενεργοποίησα την sim, ανέβασα τα δικαιολογητικά και ξεκίνησε η διαδικασία φορητότητας. Μετά από μία ώρα μου τηλεφώνησαν από την εταιρεία που είμαι για το αίτημα της φορητότητας και το λόγο της αποχώρησης.... οπότε περιμένω την ολοκλήρωση της φορητότητας...

Όταν ανέβασες τα δικαιολογητικά, στο τέλος που έφτασες είχε το συμβόλαιο με την υπογραφή σου με 2 επιλογές λήψη; Γιατί όταν έφτασα εκεί και άνοιξα μια από τις 2 λήψης και βγήκα με έβγαλε στο αρχικό μενού για να κάνω σύνδεση με τα στοιχεία μου! Ρωτάω μήπως δεν ολοκληρώθηκε και πρέπει να ξανακάνω την διαδικασία αλλά δεν νομίζω!

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Καποιος είπε

Όταν ανέβασες τα δικαιολογητικά, στο τέλος που έφτασες είχε το συμβόλαιο με την υπογραφή σου με 2 επιλογές λήψη; Γιατί όταν έφτασα εκεί και άνοιξα μια από τις 2 λήψης και βγήκα με έβγαλε στο αρχικό μενού για να κάνω σύνδεση με τα στοιχεία μου! Ρωτάω μήπως δεν ολοκληρώθηκε και πρέπει να ξανακάνω την διαδικασία αλλά δεν νομίζω!

Κανονικά κάνεις λήψη και των 2 αρχείων (είναι υποχρεωτικό, διαφορετικά δεν προχωρά), πατάς συνέχεια και κατόπιν αυτού ολοκληρώνεται η διαδικασία. Λαμβάνεις SMS και e-mail με τον αριθμό παραγγελίας όταν όλα τα βήματα γίνουν σωστά.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Καποιος είπε

Ναι, και τα 2

• Like 1
Δημοσ.

Χθες το απόγευμα παρήγγειλα νέο αριθμό με την προσφορά,σήμερα μου ήρθε email ότι στάλθηκε η παραγγελία...Ελπίζω αύριο να είναι εδώ,έστω Παρασκευή.

Δημοσ.

Σήμερα πρωι  ενεργοποίησα την κάρτα , το απογευμα  είχε ολοκληρωθεί η μεταφορά . Έβαλα 13 ευρώ και το πακέτο με τα 8,5€. , Και πήρα δώρο τα απεριόριστα data και ομιλία. τέλεια ευχαριστώ τον ts.

Δημοσ.

Σήμερα το απόγευμα ενεργοποίησα και εγώ τη κάρτα. Αλλά εδώ και 4 ώρες έχω στείλει 5 φορές μήνυμα στο 1333 το 5g αλλά το κινητό δείχνει μόνιμα edge. Η περιοχή έχει σήμα κανονικά 5g το βλέπω από άλλο κινητό. Έχω κάνει πάνω από 10 φορές επανεκκίνηση το κινητό, έχω κλείσει /ανοίξει δεδομένα, λειτουργία πτήσης τα πάντα αλλά πουθενά ένδειξη 5g. Έχει κάποιος καμία ιδέα τι συμβαίνει; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nkmyrtos είπε

Σήμερα το απόγευμα ενεργοποίησα και εγώ τη κάρτα. Αλλά εδώ και 4 ώρες έχω στείλει 5 φορές μήνυμα στο 1333 το 5g αλλά το κινητό δείχνει μόνιμα edge. Η περιοχή έχει σήμα κανονικά 5g το βλέπω από άλλο κινητό. Έχω κάνει πάνω από 10 φορές επανεκκίνηση το κινητό, έχω κλείσει /ανοίξει δεδομένα, λειτουργία πτήσης τα πάντα αλλά πουθενά ένδειξη 5g. Έχει κάποιος καμία ιδέα τι συμβαίνει; 

Φίλε δεν ξέρεις πόσο παίξανε τα νεύρα μου για τον ίδιο λόγο. Και να παίρνω στο 13738 για να δηλώσω βλάβη και να μου βγαίνει συνέχεια μύνημα να κάνω επανεκκίνηση το κινητό και να κλεινει η γραμμή. Τελικά κατάφερα και μίλησα με εκπρόσωπο και μου το έφτιαξε. Ήταν κλειστό το mobile internet της κάρτας για κάποιο λόγο. Μην προσπαθείς άλλο, πάρε τηλέφωνο.

• Like 1
Δημοσ.

Στο τέλος που μου βγάζει τις 2 επιλογές λήψη, και πατάω την μία από τις 2 με το που πατάω το «Χ» πάνω αριστερά, και δεν έχω προλάβει να πατήσω την  δεύτερη επιλογή λήψη, με πετάει έξω στον λογαριασμό για να κάνω σύνδεση από την αρχή και τα ξανακάνω πάλι από την αρχή και να μην σας τα πολυλογώ με έχει πετάξει πάνω από 5 φορές οπότε φτάνω στο τελευταίο στάδιο!!! Έχει συμβεί αυτό σε κανέναν;; Δεν ξέρω τι να κάνω!!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Καποιος είπε

Στο τέλος που μου βγάζει τις 2 επιλογές λήψη, και πατάω την μία από τις 2 με το που πατάω το «Χ» πάνω αριστερά, και δεν έχω προλάβει να πατήσω την  δεύτερη επιλογή λήψη, με πετάει έξω στον λογαριασμό για να κάνω σύνδεση από την αρχή και τα ξανακάνω πάλι από την αρχή και να μην σας τα πολυλογώ με έχει πετάξει πάνω από 5 φορές οπότε φτάνω στο τελευταίο στάδιο!!! Έχει συμβεί αυτό σε κανέναν;; Δεν ξέρω τι να κάνω!!

X που πατάς; Δεν χρειάζεται να ανοίξεις τα έγγραφα, αρκεί να τα κατεβάσεις. Σε περίπτωση που τα ανοίξεις, μήπως να δοκιμάσεις αντί για Χ να πατήσεις το πίσω;

Δημοσ.
11 hours ago, nkmyrtos said:

Το support μου είπε:  Η sim στην πρώτη θέση, START στο 1333, επανεκκίνηση, INTERNET στο 1333 και επανεκκίνηση. Το έκανα και είδα 5g.

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vdanasto είπε

X που πατάς; Δεν χρειάζεται να ανοίξεις τα έγγραφα, αρκεί να τα κατεβάσεις. Σε περίπτωση που τα ανοίξεις, μήπως να δοκιμάσεις αντί για Χ να πατήσεις το πίσω;

Στο τελευταίο στάδιο με το που πατάω λήψη δεν υπάρχει κανένα κουμπί να πατήσω πισω και να πάω στην επόμενη λήψη!! Μόνο πάνω αριστερά μου βγάζει το Χ που θα με πάει πάλι από την αρχή!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...