Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eskimoos είπε

Tα 3 τελευταια μου τηλ. ειναι ολα poco. Δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα με αυτα και θεωρω πως ειναι το καλυτερο vfm κινητο. Οθονη, χαρακτηριστικα, επιδοσεις, σουπερ. Επισης το οτι σου δινει φορτιστη max φορτισης, θηκη και τζαμακι ηδη πανω στην οθονη λεει για μενα πολλα οταν οι υπολοιποι κοιτανε να τα καταργησουν ολα και καλα για προστασια του περιβαλ. Οι τιμες για το 7 λογικα θα πανε στα επιπεδα κοντα στο F6 αργοτερα απο εξωτερικο η μη επισημους μεταπωλητες στο σκρουτζ, οποτε μια χαρα

Το θέμα φορτιστή μας τελείωσε για όλα τα κινητά της Ε.Ε.

Δεν έχει κανένα πλέον! 

Μόνο αγορά από τα κινέζικα μαγαζιά...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, eskimoos είπε

Tα 3 τελευταια μου τηλ. ειναι ολα poco. Δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα με αυτα και θεωρω πως ειναι το καλυτερο vfm κινητο. Οθονη, χαρακτηριστικα, επιδοσεις, σουπερ. Επισης το οτι σου δινει φορτιστη max φορτισης, θηκη και τζαμακι ηδη πανω στην οθονη λεει για μενα πολλα οταν οι υπολοιποι κοιτανε να τα καταργησουν ολα και καλα για προστασια του περιβαλ. Οι τιμες για το 7 λογικα θα πανε στα επιπεδα κοντα στο F6 αργοτερα απο εξωτερικο η μη επισημους μεταπωλητες στο σκρουτζ, οποτε μια χαρα

Χρησιμοποιώ iPhone (6ετιας βέβαια) και είμαι ευχαριστημένος με τη διάρκεια του λογισμικού του!Οσον αφορά στα poco (σκέφτομαι για το f7 pro όταν πέσει λίγο) έχουν καλό λογισμικό;Μη το πάρω και βρίζω από λαγκαρίσματα,διαφημίσεις κτλ.Δηλωνω άγνοια και θέλω να μάθω γιατί δε θέλω πλέον να δίνω χιλιάρικα στα μήλα.Καλυτερα ένα αντροιντ αν είναι υποφερτό και ανά 4 ετια ας το πετάω στα σκουπίδια!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/3/2025 στις 7:15 ΜΜ, jim1912 είπε

Χρησιμοποιώ iPhone (6ετιας βέβαια) και είμαι ευχαριστημένος με τη διάρκεια του λογισμικού του!Οσον αφορά στα poco (σκέφτομαι για το f7 pro όταν πέσει λίγο) έχουν καλό λογισμικό;Μη το πάρω και βρίζω από λαγκαρίσματα,διαφημίσεις κτλ.Δηλωνω άγνοια και θέλω να μάθω γιατί δε θέλω πλέον να δίνω χιλιάρικα στα μήλα.Καλυτερα ένα αντροιντ αν είναι υποφερτό και ανά 4 ετια ας το πετάω στα σκουπίδια!

Αν και πολύ σύντομα η απάντηση που δίνω :D , θεωρητικά θα έχεις αγοράσει κινητό τώρα, πλέον το έχω στα χέρια μου ( το προ) λαγκαρισμα και διαφημίσεις που φοβόμουν, δεν υπάρχει ούτε για δείγμα, ήμουν σίγουρος ότι θα είναι φουλ σε αυτό αλλά μέχρι στιγμής απολύτως τίποτα!!!

Ότι θέλεις να ρωτήσεις, ελεύθερα!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...