rudigarcia222 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Καλησπέρα φαντάζομαι όλοι ενημερώθηκαμε για τα νέα μέτρα για την καταπολέμηση της οπτικοακουστικής πειρατείας. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να γίνει εφικτό ένα πρόστιμο σε ιδιώτες η αν απευθύνεται σε επαγγελματιες κυρίως , η αν ακούγεται παντού πλέον για να δημιουργήσει και λίγο κινδυνολογια στον κόσμο ώστε να σταματήσει να πειρατευει, , θα ήθελα να ρωτήσω καθαρά για μας που χρησιμοποιούμε τορρεντ για να κατεβάζουμε παιχνίδια και σειρές η sportzone για να βλέπουμε μπάλα αν βάλουμε ένα vpn θα είμαστε ακόμα πιο '' ασφαλής''.? Εγώ εδώ και χρόνια που οι παροχοι δεν αφήνουν να ανοίγουν σαιτ τύπου πιτατεμπει κλπ θείος από αμερικα το προσπερνουσα με ένα browser που έχει ενσωματωμένο vpn.
kormos Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 4 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε Καλησπέρα φαντάζομαι όλοι ενημερώθηκαμε για τα νέα μέτρα για την καταπολέμηση της οπτικοακουστικής πειρατείας. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να γίνει εφικτό ένα πρόστιμο σε ιδιώτες η αν απευθύνεται σε επαγγελματιες κυρίως , η αν ακούγεται παντού πλέον για να δημιουργήσει και λίγο κινδυνολογια στον κόσμο ώστε να σταματήσει να πειρατευει, , θα ήθελα να ρωτήσω καθαρά για μας που χρησιμοποιούμε τορρεντ για να κατεβάζουμε παιχνίδια και σειρές η sportzone για να βλέπουμε μπάλα αν βάλουμε ένα vpn θα είμαστε ακόμα πιο '' ασφαλής''.? Εγώ εδώ και χρόνια που οι παροχοι δεν αφήνουν να ανοίγουν σαιτ τύπου πιτατεμπει κλπ θείος από αμερικα το προσπερνουσα με ένα browser που έχει ενσωματωμένο vpn. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα