Makis38 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Ελλάδα το viber δουλεύει καλούτσικα, εξωτερικό ας το. Το μόνο καλό, το viber out όπου καλείς κινητά σταθερά, από εξωτερικό όταν είσαι, "τζάμπα"
jimmy213 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 11 hours ago, Digital-Entity said: Μην πούμε βέβαια και για το desktop viber app όπου είναι για τα σκουπίδια τελείως. Ειδικά η εφαρμογή σε Mac, τέρμα σκουπίδι. 3
transparent Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 12 hours ago, Digital-Entity said: Πρόσφατα πήγα από android σε ios, η μεταφορά μηνυμάτων κτλ σε whatsapp έγινε χωρίς πρόβλημα. Ωστόσο στο viber δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα να μεταφέρεις από android σε ios και το αντίστροφο. Μην πούμε βέβαια και για το desktop viber app όπου είναι για τα σκουπίδια τελείως. Πρόσφατα πήγα από Android σε Android. Το restore εμένα στο 70% και δε μου έφερε τα μηνύματα. Λεω κάποια στιγμή θα ξεκολλήσει. Μετά το WhatsApp τράβηξε νέο backup και έκανε override το κανονικό. Έχασα όλη την ιστορικότητα μηνυμάτων μου. Δυστυχώς το χρησιμοποιώ κατά κόρον στη δουλειά μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα