spirostolios Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Όταν δεν γνωρίζεις τα όρια σου, κάνεις συνεργασία με τους όμοιους σου. Η volton παίζει με αυτή την κίνηση να φουντάρει οριστικά και αμετάκλητα. Αποδεικνύει με πράξεις ότι λειτουργεί τυχοδιωκτικά είτε στην λιανική ρεύματος (μαζί με άλλους γνωστούς τυχοδιώκτες) είτε τώρα στην κινητή (ασυνάρτητες χρεώσεις, ανυπαρξία ανταγωνισμού, εταιρικές ακροβασίες). Η vodafone επίσης θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα εάν μπει ένας σοβαρός παίκτης στην Ελληνική αγορά (υπάρχει καπνός). Η vodafone ειδική στην άντληση κεφαλαίων από πρόγραμμα χρηματοδότησης έχει επενδύσει στην Χώρα μας αλλά δεν ολοκλήρωσε τίποτα με τον ενδεδειγμένο τρόπο (λαϊκά μισές δουλειές) ενώ αδυνατεί διαχρονικά να ορίσει μία τιμολογιακή πολιτική βάσης για να έχει σταθερό πελατολόγιο, γενικότερα παραπαίει δεκαετίες τώρα τρώγοντας από τα περιττώματα του ΟΤΕ και κάνοντας τις γνωστές τιμολογιακές ακροβασίες. Μεγάλοι όμιλοι τηλεπικοινωνιών και εταιρίες παροχής ενέργειας με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία αλλάζουν πολιτικές στον τομέα επέκτασης (διεύρυνση κυρίως για λόγους ασφάλειας σε περίπτωση πολιτικής/ αμυντικής ένωσης στην Ε.Ε.) και μάλλον θα δούμε αλλαγές και στην Χώρα μας. 1
kallair Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 57 λεπτά πριν, jimakris είπε Παιδιά όσον αφορά την έλευση 4ου παρόχου κινητής ο οποίος ούτε δική του υποδομή έχει ούτε ανταγωνιστικός σε τιμές είναι συμφωνώ απόλυτα μαζί σας . Όμως επειδή δουλεύω χρόνια στον τομέα τηλεπικοινωνιών μην ακούω ότι να’ναι για τις τιμές και δήθεν καρτελ . Γενικά οι τιμές κινητής όλων των παρόχων είναι το ΜΟΝΟ πράγμα που σταθερά μειώνονται με τα χρόνια . Πουλάγαμε πριν λίγα χρόνια προγράμματα με περιορισμένη χρήση με 30-40€ και έχουμε φτάσει να πουλάμε το Unlimited ALL (απεριόριστα τα πάντα) με 22-25€ !!!! Σε καιρούς που τα καταστήματα μας από 200€ τον μήνα ρεύμα πληρώνουμε 750€!! Σε καιρούς που το πιτόγυρο από 2€ πήγε στα 3.70€ και τα ενοίκια από 350€ πήγαν 650€ και μια κάρτα GPU πλέον έχει ένα μηνιάτικο !!! trust me αλλά επειδή είμαι όντως επαγγελματίας του χώρου, ο κλάδος της κινητής ΟΥΤΕ ΚΑΝ μπορεί να συγκριθεί σε αύξηση τιμών με όλους τους υπόλοιπους που πληρώνετε καθημερινά , είναι μίλια μακρυά !! Όποιος ενδιαφέρεται να πάρει απεριόριστο πρόγραμμα στα 22-25€ ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα 😃 εχεις δει τις τιμες στο εξωτερικο; εκει δεν εχουν ενοικια, ρευμα και παγια εξοδα; τι ασυναρτησιες λετε μερικοι; σιγα μην τους πουμε και ευχαριστω που μας κλεβουν συστηματικα εδω και 30-35 χρονια!🤣 8 2
whiteman7 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Γελοιότητες !!! Διαβάζεις το άρθρο και σε πιάνει "σπαστικό" γέλιο ...
tsifotis Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Επειδη λετε για μαφια, κι οτι η Ελλαδα εχει πανακριβες τηλεπιλοινωνιες, εγω διαβαζω την ειδηση διαφορετικα. Διαβαστε τον συλλογισμο μου και πειτε που διαφωνειτε. Συμφωνουμε ολοι οτι με τετοιες τιμες δεν παει πουθενα ο νεος παικτης της αγορας. Ποιος πελατης θα μπει στον διαδικασια να φυγει απο τον παροχο του (χαρτουρα, αβεβαιοτητα) για να δινει 18€ το μηνα για 5gb; ελαχιστοι. Αφου δεν εχουν κινητρο να πανε απο γνωστη εταιρια με χρονια στον χωρο σε κατι καινουριο αδοκιμαστο; Ο νεος παροχος επικοινωνιων δεν ειναι καινουριο αναψυκτικο που θα πει ο αλλος "δεν βαριεσαι ας δοκιμασω ενα κουτακι απο περιεργεια" Πολλοι πιστευουν οτι πληρωνουμε τις επικοινωνιες πανακριβα κι οτι πρακτικα οι εταιριες κοβουν χρημα. Οτι εχουν τρελα περιθωρια κερδους. Οτι ξερω γω στη Δανια ειναι παμφθηνες οι τιμες με τριπλους μισθους. Οτι θα μπορουσε η νεα εταιρια να ελεγε πχ "10€ το μηνα με 50gb και 500 λεπτα ομιλιας" γιατι και παλι θα κονομουσε αλλα επειδη ειναι μαφιοζικο καρτελ δεν τους συμφερει, τα κανουν πλακακια οι εταιριες. Οτι ειμαστε μπανανια. Μα και τι τον νοιαζει τον νεο παικτη οι αλλοι; Να κρατησει τιμες πιατσες και να παει καρφι για 1% μεριδιο αγορας; ποιο το νοημα; "Μα ειναι στο δικτυο της vodafone, δεν θα τον αφηναν να τους κανιβαλισει" Και η nova; Αντι να ειναι τριτη και καταϊδρωμενη γιατι δεν βαζει τιμες Δανιας; Να τους σκισει ολους, να κανουν ουρες οι πελατες; Γιατι αν ειναι οπως νομιζουν καποιοι τα περιθωρια κερδους τρελα και οτι κοβουν χρημα γιατι δεν ερχεται πραγματικος τεταρτος παικτης; Που στο κατω κατω εδω ο τριτος με τιμες καρτελ που κοβει χρημα αλλα ζοριζεται να επιβιωσει. Απο τελεστετ σε tim, σε wind σε nova και δεν ξερω γω πως προσπαθει να κρατηθει ορθια, καθε αλλο παρα χρηματομηχανη ειναι. Δηλαδη οι της εκαστοτε Wind τοσο ηλιθιοι ειναι; εμ εχουν τρελα περιθωρια κερδους εμ ζοριζονται να επιβιωσουν; Το ιδιο και με τα σουπερματκετ για οσους λενε "οι ελληνικες αλυσιδες εχουν βρει τα κοροιδα τους ελληνες και χρεωνουν το σαμπουαν 3€ ενω το ιδιο στη Γερμανια εχει 2€ παρα τους διπλους μισθους". Και η απορια παραμενει, αν τα ποσοστα κερδους ειναι τοσο τρελα γιατι δεν βαζει χαμηλες τιμες ενα ok market, ενα bazaar, ή ενας νεος παικτης να κανουν ουρες; Κατα καιρους ερχονται κατι asda, aldi και επειδη δεν εχουν κερδοφορια κλεινουν Μηπως ειναι οντως πανακριβα τα εξοδα των ελληνικων επιχειρησεων για πολλους συνθετους λογους και τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα οσο φανταζομαστε; 1 3
nat10 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 9 ώρες πριν, Hellenicsun είπε Το γεγονός ότι λήγει (λες και μιλάμε για γάλα στο ψυγείο) το υπόλοιπο των χρημάτων που έχεις στον λογαριασμό σου κι αυτό είναι αποδεκτό/ νόμιμο αποτελεί μια ξεκάθαρη απόδειξη ύπαρξης καρτέλ που κλέβει τους πελάτες της (διότι στη "λήξη" τα κρατάει) με τις πλάτες του κράτους. Αλλά εντάξει, για την Ελλάδα μιλάμε. Ο πλέον αυτοκτονικός λαός του πλανήτη που γουστάρει BDSM μέχρι θανάτου. Σε εμένα έτυχε μια μέρα λόγο της δουλειάς να ξεχαστω να ανανεωσω τον χρόνο ομιλίας κ μου έφαγαν 105,44€.. Τους έστειλα μήνυμα στο messenger να τους εξηγήσω τον λόγο κ αυτοι να λένε τα δικά τους..ότι σου είχαμε στείλει μήνυμα πριν 15 μέρες κ μπλα μπλα χωρίς ίχνος ανθρωπιάς.. Ότι το λέει στον όρο μας ότι αν δεν βάλεις χρήματα σε 2 μήνες λήγουν κ τους λέω το ξέρω λέτε να το έκανα επίτηδες κ τώρα δεν έχω τι να κάνω κ να ασχολούμαι με εσάς;.. Κ στην τελική μου έκαναν πίστωση μόνο 50€ με την δήθεν δικαιολογία ότι αυτό είναι το "καλύτερο" που μπορούν να κάνουν κ ότι συνήθως δεν βάζουν καθόλου πίστωση σε περίπτωση που σου λήγουν τα χρήματα.. Κοινώς ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΆΖΕΙ.. Είναι απαράδεκτο να σου διαγράφονται τα χρήματα που έχεις πληρώσει είτε να τα έχεις μαζέψει πχ χρόνια ως ελεύθερα κ που κ που να βάζω πακέτο κ ξαφνικά επειδή ξεχάστηκα όντως να κάνω ανανέωση να μου τα διαγραφουν με το έτσι θέλω κ να μην μου τα δίνουν πίσω.. Είναι σαν οι τράπεζες αύριο μεθαύριο να βάλουν έναν όρο ότι ξέρεις κάτι..αν μείνεις χωρίς δουλειά ή αν δεν κάνεις κατάθεση 1.000€ πχ για 2 μήνες ότι χρήματα έχεις θα διαγραφουν κ δεν θα σου ανήκουν.. Είναι τελείως παράλογο αυτό να σου παίρνουν με το έτσι θέλω τα χρήματα σου 8
MitsosMitsaras Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Έχοντας περάσει από εναλλακτικούς σε ρεύμα και τηλεπικοινωνίες, πλέον διαλέγω με "κλειστά μάτια" ΔΕΗ σε ρεύμα-αέριο, ΟΤΕ σε Internet-τηλέφωνο και ΕΛΤΑ Courrier για τις αποστολές ή παραγγελίες μου ( πλέον επιλέγω καταστήματα που στελνουν μόνο με αυτήν) Επεξ/σία 28 Μαρτίου από MitsosMitsaras 1
kotzak2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 8 λεπτά πριν, nat10 είπε Σε εμένα έτυχε μια μέρα λόγο της δουλειάς να ξεχαστω να ανανεωσω τον χρόνο ομιλίας κ μου έφαγαν 105,44€.. Τους έστειλα μήνυμα στο messenger να τους εξηγήσω τον λόγο κ αυτοι να λένε τα δικά τους..ότι σου είχαμε στείλει μήνυμα πριν 15 μέρες κ μπλα μπλα χωρίς ίχνος ανθρωπιάς.. Ότι το λέει στον όρο μας ότι αν δεν βάλεις χρήματα σε 2 μήνες λήγουν κ τους λέω το ξέρω λέτε να το έκανα επίτηδες κ τώρα δεν έχω τι να κάνω κ να ασχολούμαι με εσάς;.. Κ στην τελική μου έκαναν πίστωση μόνο 50€ με την δήθεν δικαιολογία ότι αυτό είναι το "καλύτερο" που μπορούν να κάνουν κ ότι συνήθως δεν βάζουν καθόλου πίστωση σε περίπτωση που σου λήγουν τα χρήματα.. Κοινώς ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΆΖΕΙ.. Είναι απαράδεκτο να σου διαγράφονται τα χρήματα που έχεις πληρώσει είτε να τα έχεις μαζέψει πχ χρόνια ως ελεύθερα κ που κ που να βάζω πακέτο κ ξαφνικά επειδή ξεχάστηκα όντως να κάνω ανανέωση να μου τα διαγραφουν με το έτσι θέλω κ να μην μου τα δίνουν πίσω.. Είναι σαν οι τράπεζες αύριο μεθαύριο να βάλουν έναν όρο ότι ξέρεις κάτι..αν μείνεις χωρίς δουλειά ή αν δεν κάνεις κατάθεση 1.000€ πχ για 2 μήνες ότι χρήματα έχεις θα διαγραφουν κ δεν θα σου ανήκουν.. Είναι τελείως παράλογο αυτό να σου παίρνουν με το έτσι θέλω τα χρήματα σου Γιατι ειχες 105 ευρω στο καρτοκινητο σου; Ή κατι δεν καταλαβα;
Braveheart1980 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Ολόκληρη Cyta και δεν πέτυχε με MVNO, θα το πετύχει η .... Volton??
nepomuk Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 11 ώρες πριν, ideal09 είπε Καρτούλα από εξωτερικό, 11€ το μήνα, 15gb και απεριόριστα λεπτά προς όλη την Ευρώπη + συνδέομαι σε όποιο δίκτυο επιθυμώ αναλόγως την κάλυψη. Καληνύχτα. Προχωρα στο παρασυνθημα , ποιο εξωτερικο απ ολα ; Δωσε χωρα , λινκ , Αφορα μονο e-sim ; Αγορα εξ αποστασεως ; κτλπ 1
kotzak2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 25 λεπτά πριν, tsifotis είπε Επειδη λετε για μαφια, κι οτι η Ελλαδα εχει πανακριβες τηλεπιλοινωνιες, εγω διαβαζω την ειδηση διαφορετικα. Διαβαστε τον συλλογισμο μου και πειτε που διαφωνειτε. Συμφωνουμε ολοι οτι με τετοιες τιμες δεν παει πουθενα ο νεος παικτης της αγορας. Ποιος πελατης θα μπει στον διαδικασια να φυγει απο τον παροχο του (χαρτουρα, αβεβαιοτητα) για να δινει 18€ το μηνα για 5gb; ελαχιστοι. Αφου δεν εχουν κινητρο να πανε απο γνωστη εταιρια με χρονια στον χωρο σε κατι καινουριο αδοκιμαστο; Ο νεος παροχος επικοινωνιων δεν ειναι καινουριο αναψυκτικο που θα πει ο αλλος "δεν βαριεσαι ας δοκιμασω ενα κουτακι απο περιεργεια" Πολλοι πιστευουν οτι πληρωνουμε τις επικοινωνιες πανακριβα κι οτι πρακτικα οι εταιριες κοβουν χρημα. Οτι εχουν τρελα περιθωρια κερδους. Οτι ξερω γω στη Δανια ειναι παμφθηνες οι τιμες με τριπλους μισθους. Οτι θα μπορουσε η νεα εταιρια να ελεγε πχ "10€ το μηνα με 50gb και 500 λεπτα ομιλιας" γιατι και παλι θα κονομουσε αλλα επειδη ειναι μαφιοζικο καρτελ δεν τους συμφερει, τα κανουν πλακακια οι εταιριες. Οτι ειμαστε μπανανια. Μα και τι τον νοιαζει τον νεο παικτη οι αλλοι; Να κρατησει τιμες πιατσες και να παει καρφι για 1% μεριδιο αγορας; ποιο το νοημα; "Μα ειναι στο δικτυο της vodafone, δεν θα τον αφηναν να τους κανιβαλισει" Και η nova; Αντι να ειναι τριτη και καταϊδρωμενη γιατι δεν βαζει τιμες Δανιας; Να τους σκισει ολους, να κανουν ουρες οι πελατες; Γιατι αν ειναι οπως νομιζουν καποιοι τα περιθωρια κερδους τρελα και οτι κοβουν χρημα γιατι δεν ερχεται πραγματικος τεταρτος παικτης; Που στο κατω κατω εδω ο τριτος με τιμες καρτελ που κοβει χρημα αλλα ζοριζεται να επιβιωσει. Απο τελεστετ σε tim, σε wind σε nova και δεν ξερω γω πως προσπαθει να κρατηθει ορθια, καθε αλλο παρα χρηματομηχανη ειναι. Δηλαδη οι της εκαστοτε Wind τοσο ηλιθιοι ειναι; εμ εχουν τρελα περιθωρια κερδους εμ ζοριζονται να επιβιωσουν; Το ιδιο και με τα σουπερματκετ για οσους λενε "οι ελληνικες αλυσιδες εχουν βρει τα κοροιδα τους ελληνες και χρεωνουν το σαμπουαν 3€ ενω το ιδιο στη Γερμανια εχει 2€ παρα τους διπλους μισθους". Και η απορια παραμενει, αν τα ποσοστα κερδους ειναι τοσο τρελα γιατι δεν βαζει χαμηλες τιμες ενα ok market, ενα bazaar, ή ενας νεος παικτης να κανουν ουρες; Κατα καιρους ερχονται κατι asda, aldi και επειδη δεν εχουν κερδοφορια κλεινουν Μηπως ειναι οντως πανακριβα τα εξοδα των ελληνικων επιχειρησεων για πολλους συνθετους λογους και τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα οσο φανταζομαστε; Η βενζινη στην Αθηνα εχει 1,80. στην Λαμια εχει 2,00. 20 λεπτα του ευρω παραπανω. Θα μου πεις ειναι τα μεταφορικα. Ενα επικαθημενο φορτηγο κουβαλαει 20,000 λιτρα επι 0,2 βγαινει 4,000 ευρω ,τα μεταφορικα δηλαδη. Πιστευεις εσυ οτι 4000 ευρω χρειαζεται ενα γεματο φορτηγο να παει Λαμια; ( σημειωση : μια γεματη νταλικα βγαζει 3 χλμ σε καθε λιτρο καυσιμου) Σκεψου το αντιστοιχα στα παραπανω ευρω που πληρωνεις για 1 τεμαχιο προιοντος στο σουπερ μαρκετ. Δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι εννοω..... και ναι ακομη και οι καινουργοι παικτες καρτελοποιουνται! 5
Hellenicsun Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 44 λεπτά πριν, nat10 είπε Σε εμένα έτυχε μια μέρα λόγο της δουλειάς να ξεχαστω να ανανεωσω τον χρόνο ομιλίας κ μου έφαγαν 105,44€.. Τους έστειλα μήνυμα στο messenger να τους εξηγήσω τον λόγο κ αυτοι να λένε τα δικά τους..ότι σου είχαμε στείλει μήνυμα πριν 15 μέρες κ μπλα μπλα χωρίς ίχνος ανθρωπιάς.. Ότι το λέει στον όρο μας ότι αν δεν βάλεις χρήματα σε 2 μήνες λήγουν κ τους λέω το ξέρω λέτε να το έκανα επίτηδες κ τώρα δεν έχω τι να κάνω κ να ασχολούμαι με εσάς;.. Κ στην τελική μου έκαναν πίστωση μόνο 50€ με την δήθεν δικαιολογία ότι αυτό είναι το "καλύτερο" που μπορούν να κάνουν κ ότι συνήθως δεν βάζουν καθόλου πίστωση σε περίπτωση που σου λήγουν τα χρήματα.. Κοινώς ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΆΖΕΙ.. Είναι απαράδεκτο να σου διαγράφονται τα χρήματα που έχεις πληρώσει είτε να τα έχεις μαζέψει πχ χρόνια ως ελεύθερα κ που κ που να βάζω πακέτο κ ξαφνικά επειδή ξεχάστηκα όντως να κάνω ανανέωση να μου τα διαγραφουν με το έτσι θέλω κ να μην μου τα δίνουν πίσω.. Είναι σαν οι τράπεζες αύριο μεθαύριο να βάλουν έναν όρο ότι ξέρεις κάτι..αν μείνεις χωρίς δουλειά ή αν δεν κάνεις κατάθεση 1.000€ πχ για 2 μήνες ότι χρήματα έχεις θα διαγραφουν κ δεν θα σου ανήκουν.. Είναι τελείως παράλογο αυτό να σου παίρνουν με το έτσι θέλω τα χρήματα σου Παράλογη είναι η κοινωνική αποδοχή. Όλα τα άλλα είναι σύννομα αφού είναι αποδεκτά από το κράτος και λοιπούς θεσμούς. Δε το παίζω αναίσθητος - το αντίθετο. Είμαι εξοργισμένος. Κυρίως επειδή αισθάνομαι ανίσχυρος. 1
SaFiS Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Με τις τιμες χονδρικης του καρτελ, MVNO δεν μπορει να επιζησει. Ειδαμε και την κινητη της Cyta πριν πουληθει εντελως…
evark Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Τώρα σοβαρά πιστεύετε ότι οι επενδυτές/ιδιοκτήτες, αυτοί που πληρώνουν για την εταιρία αυτή, περιμένουν να βγάλουν κάτι; Ούτε πρόκειται να πάρει σοβαρό μερίδιο στην αγορά, ούτε φυσικά να έχει πραγματικά κέρδη όσο φθηνά (που δεν) κι αν τους δίνει χονδρική η vodafone (και γιατί να το κάνει). Πιο πολύ για "λεύκανση" και "ανακάτεμα" χρήματος μου φαίνεται το όλο θέμα παρά ως πραγματική επένδυση. Πολύ θα ήθελα να δω το business plan της εταιρίας.... Επεξ/σία 28 Μαρτίου από evark
mclound Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 12 hours ago, ideal09 said: Καρτούλα από εξωτερικό, 11€ το μήνα, 15gb και απεριόριστα λεπτά προς όλη την Ευρώπη + συνδέομαι σε όποιο δίκτυο επιθυμώ αναλόγως την κάλυψη. Καληνύχτα. δώσε κάνα λινκ μπας και σώσουμε τπτ στην τσέπη μας ευχαριστούμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα