Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σέ όλους

Μετά από  επισκέψεις "υπαλλήλων τής ΔΕΗ" στην πολυκατοικία των γονιών μου, "απαίτησα" ( δεν ήθελαν για να μην τους θεωρούν οι γείτονες ότι δεν τούς έχουμε εμπιστοσύνη. ........) να βάλουμε κάμερες.

Θέλω να βάλω 4 μία εξωτερικά της εισόδου καί τρεις εσωτερικά και να έχουν ανίχνευση κίνησης τουλάχιστον όι δύο καί αποθήκευση στό cloud ώστε να μην "χαθεί" η εικονα εάν παρουν μαζί καί τό καταγραφικό. Υπάρχει σύνδεση 24αρα.

Το ερωτηματα είναι:

1) έχουμε να προτείνουμε κάποια αξιόπιστη κάμερα χωρίς αποσυνδέσεις;

2) Επίσης κάποια υπηρεσία cloud  που να μην είναι φαρμακείο 

Ευχαριστώ πολύ για τήν βοήθεια σάς 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, NIGHT_68 είπε

Καλησπέρα σέ όλους

Μετά από  επισκέψεις "υπαλλήλων τής ΔΕΗ" στην πολυκατοικία των γονιών μου, "απαίτησα" ( δεν ήθελαν για να μην τους θεωρούν οι γείτονες ότι δεν τούς έχουμε εμπιστοσύνη. ........) να βάλουμε κάμερες.

Θέλω να βάλω 4 μία εξωτερικά της εισόδου καί τρεις εσωτερικά και να έχουν ανίχνευση κίνησης τουλάχιστον όι δύο καί αποθήκευση στό cloud ώστε να μην "χαθεί" η εικονα εάν παρουν μαζί καί τό καταγραφικό. Υπάρχει σύνδεση 24αρα.

Το ερωτηματα είναι:

1) έχουμε να προτείνουμε κάποια αξιόπιστη κάμερα χωρίς αποσυνδέσεις;

2) Επίσης κάποια υπηρεσία cloud  που να μην είναι φαρμακείο 

Ευχαριστώ πολύ για τήν βοήθεια σάς 

παλια ειχα καμερα+cloud service απο foscam με 3 καμερες σε ενα cloud, μετα αρχισαν να χρεωνουν ανα καμερα την cloud εγγραφη κ τους χαιρετησα! τωρα ειμαι με reolink, καλες καμερες κ εχει και μπαταριας που δεν θελουν ρευμα (αλλα ειναι λιγο μεγαλυτερες σε ογκο) κ η φτηνοτερη συνδρομη ειναι νομιζω 7ημερων για μεχρι 5 συσκευες κανενα 50αρικο το χρονο (ειναι 1,5 χρονος που γραφτηκα δεν νομιζω να αλλαξαν ομως)

υποψιν οτι την καμερα εξωπορτας πρωτα θα στην κλεψουν ή καταστρεψουν κ μετα θα συνεχισουν οτι ηθελαν να κανουν...

9 ώρες πριν, NIGHT_68 είπε

update οι τιμες ειναι οι παρακατω, απο την εφαρμογη μου τις βγαζει δεν ξερω αν ισχυουν άλλα για νεο πελατη

Screenshot_20250328_094633_Reolink.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα καί ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σού 

Δέν τίς είχα προσέξει τις συγκεκριμένες, αλλά η τιμη για το cloud τους, είναι  normal επίσης καλές τιμές έχουν καί οι μη αδιάβροχες, δηλ εσωτερικού χώρου 

Όσον αφορά αυτό πού αναφέρεις για την εξωτερική κάμερα σίγουρα πρώτα θα τήν καταστρέψουν, αλλά θα δώσει σήμα κίνησης οπότε σε 5-6 λεπτά είμαι εκεί τό βράδυ τήν ημέρα εάν είμαι δουλειά....

Γιαυτο θα βάλω καί εναν μικρό συναγερμό με WiFi ώστε να τόν ενεργοποιω τό βράδυ ή να ενεργοποιω τήν σειρήνα σέ τέτοια περίπτωση.

Θα ψάξω τά μοντέλα της 

Έχεις να προτείνεις κάποια από αυτές που χρησιμοποιείς;;

Δημοσ.

Ασχετο με το ζήτημά σου, αλλά θα ξοδέψεις άδικα χρήματα. Αφενός την εξωτερική θα στην βουτήξουν (και θα χρειαστεί να την πληρώνεις ξανά και ξανά) αφετέρου δεν τους νοιάζει αν τους βιντεοσκοπούν ή όχι. Αλλωστε οι αστυνομία τους ξέρει οικογενειακώς. Ούτε καν γάντια δεν χρησιμοποιούν, αδιαφορούν αν θα αφήσουν αποτυπώματα.

Μετά απο "μπούκα" στο σπίτι μου, η αστυνομία πήρε δακτυλικά (βρήκε κυριολεκτικά παντού) και μετά απο λίγο καιρό με κάλεσαν στο τμήμα για να επιβεβαιώσω οτι δεν τον γνωρίζω τον κύριο. Μου έδειξαν φωτογραφίες απο 12 διαφορετικές συλλήψεις. Σαν οικογενιακό άλμπουμ, ξεκινούσε απο ανήλικο και έφταναν μέχρι σήμερα. Εδώ έχει αλλάξει χτένισμα, εδώ έχει κάνει τατού, εδώ πήρε κιλά, κτλ κτλ...

Οπότε μην πετάς άδικα λεφτά. Ενας συναγερμός βοηθάει στο να τους κάνει να το σκεφτούν λίγο παραπάνω, αλλά σωστά τοποθετημένος, να προστατεύει τα σημεία εισόδου πρίν φτάσει ο επενδυτής σε αυτά, με κουρτίνες και ανιχνευτές κίνησης (μπαλκονια, παράθυρα, εξώπορτες). Απο εκεί και περα, τα συνδιάζεις και με μια κάμερα για να βλέπεις τι γίνετε όταν ενεργοποιείτε ο συναγερμός.

• Confused 1
Δημοσ.

Ο κίνδυνος είναι από τήν είσοδο τού διαμερίσματος τα μπαλκόνια είναι δύσκολα προσβάσιμα καί θά τά καλύψω με τον συναγερμό παγίδες και την εσωτερική κάμερα με ανίχνευση γιατί τήν ημέρα δεν μπαίνεις εύκολα.

Το ότι δεν τούς καταδικάζουν το ξέρουμε όλοι,  τους συλλαμβάνουν, αλλα τα δικαστήρια....

Δέν υπάρχει τίποτα αξίας πλέον στό σπίτι, εκτός από ένα μικρό κουτί με φο και κάνα δύο παλιά ρολόγια μου, καθώς καί καμία 100 ευρώ, ώστε να έχουν κάτι να πάρουν γιατί σέ περίπτωση στην γειτονιά (Πατήσια) μια γιαγιά τήν έσπασαν στό ξύλο γιατί τούς ελεγε ότι τής τά πήραν πριν ενα μήνα καί Δεν τήν πίστευαν 

Τήν βία θέλω να γλυτώσω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...