Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Το τζάμι από το κράνος μου έχει κάποιες γρατσουνιες. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να αφαιρέσω όσο καλύτερα γίνεται και όσες λιγότερες γίνεται; 

Ξέρω θα πείτε πάρε ένα άλλο αλλά το θέμα είναι πως είναι κάπως παλιό μοντέλο και δεν υπάρχουν στην αγορά καθόλου ούτε από εξωτερικό. 

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Πρακτικά τπτ δεν μπορείς να κάνεις καθος αλοιφές κλπ απλά θα καταστρέψουν την επίστρωση στο υπόλοιπο κομμάτι, αν δεν είναι χάλια σε σημείο να σου προκαλεί θέμα το κρατάς αν έχεις θέμα αλλάζεις ζελατίνα αν βρεις, αν δεν βρεις δυστιχος πας για άλλο κράνος (πάντα μηλαμε αν είναι σε σημείο να κάνουν δύσκολη την οδήγηση)

Όσο για το κράνος, ποσο παλιό, στην χειρότερη να είναι 5 με 7 χρόνων λογικά καθος παραπάνω δεν είναι συνετό να το έχεις λόγο ότι το εσωτερικό αφρολεξ χανει της ιδιώτες του και σε περίπτωση πτώσεις πρακτικά αντί να σε σώσει θα σε σκοτώσει

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περισσότερες φαντάζομαι θες να πεις, αλλιώς μην κάνεις τίποτα και θα αφαιρέσεις σίγουρα τις λιγότερες δυνατές :P 

Ίδια διαδικασία με τα φανάρια αυτοκινήτων. Ξεκινάς από 400άρι γυαλόχαρτο, φτάσε μέχρι 3000 και μετά ξεκίνα με κρέμες. Τις επιφανειακές θα τις φτιάξεις, άμα είναι βαθειές δεν σώζονται. 

Μετά πέρνα το μία UV resistant επικάλυψη και έχε στο νου σου ότι θέλει κάθε χρόνο ξαναπέρασμα. 

1 λεπτό πριν, Black Demis είπε

Όσο για το κράνος, ποσο παλιό, στην χειρότερη να είναι 5 με 7 χρόνων λογικά καθος παραπάνω δεν είναι συνετό να το έχεις λόγο ότι το εσωτερικό αφρολεξ χανει της ιδιώτες του και σε περίπτωση πτώσεις πρακτικά αντί να σε σώσει θα σε σκοτώσει

Πολύ σημαντικό αυτό. Κράνος πάνω από 7 χρόνια από ημερομηνία παραγωγής είναι για πέταμα.

Επεξ/σία από kostas_anes
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Black Demis είπε

Πρακτικά τπτ δεν μπορείς να κάνεις καθος αλοιφές κλπ απλά θα καταστρέψουν την επίστρωση στο υπόλοιπο κομμάτι, αν δεν είναι χάλια σε σημείο να σου προκαλεί θέμα το κρατάς αν έχεις θέμα αλλάζεις ζελατίνα αν βρεις, αν δεν βρεις δυστιχος πας για άλλο κράνος (πάντα μηλαμε αν είναι σε σημείο να κάνουν δύσκολη την οδήγηση)

15 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Περισσότερες φαντάζομαι θες να πεις, αλλιώς μην κάνεις τίποτα και θα αφαιρέσεις σίγουρα τις λιγότερες δυνατές :P 

Ίδια διαδικασία με τα φανάρια αυτοκινήτων. Ξεκινάς από 400άρι γυαλόχαρτο, φτάσε μέχρι 3000 και μετά ξεκίνα με κρέμες. Τις επιφανειακές θα τις φτιάξεις, άμα είναι βαθειές δεν σώζονται. 

Μετά πέρνα το μία UV resistant επικάλυψη και έχε στο νου σου ότι θέλει κάθε χρόνο ξαναπέρασμα. 

Πολύ σημαντικό αυτό. Κράνος πάνω από 7 χρόνια από ημερομηνία παραγωγής είναι για πέταμα.

Αρχικά σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας! 

Ναι γνωρίζω και εγώ πως έχουν περάσει τα χρόνια του και έχει παλιωσει. Αλλά είναι carbon κράνος συλλεκτικό εν μέρη και θα ήθελα έστω για κοντινές αποστάσεις να το έχω. Έτσι το σκέφτομαι αλλά αν δεν θα μείνει στην άκρη σαν ενθυμιο. 

Ναι ναι 😅 Περισσότερες ήθελα να γράψω πάνω στην βιασύνη μου έγραψα ότι να ναι. Μάλλον έτσι θα το κάνω με γυαλοχαρτα. Και έχω βρει και διάφορα στο ίντερνετ που λένε πως φεύγουν οι γρατσουνιες σε διάφανο τζάμι όπως αυτό. 

https://www.skroutz.gr/s/11747918/Quixx-Acrylic-Scratch-Remover-Aloifi-Epidiorthosis-gia-Gratzounies-se-Plastika-Aytokinitou-50gr-10003.html

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NikosRocknRolla είπε

Ναι ναι 😅 Περισσότερες ήθελα να γράψω πάνω στην βιασύνη μου έγραψα ότι να ναι. Μάλλον έτσι θα το κάνω με γυαλοχαρτα. Και έχω βρει και διάφορα στο ίντερνετ που λένε πως φεύγουν οι γρατσουνιες σε διάφανο τζάμι όπως αυτό. 

https://www.skroutz.gr/s/11747918/Quixx-Acrylic-Scratch-Remover-Aloifi-Epidiorthosis-gia-Gratzounies-se-Plastika-Aytokinitou-50gr-10003.html

Προσωπικά δουλεύω τις Heavy Cut και Fine Cut της Koch-Chemie και είμαι τρομερά ευχαριστημένος από την δουλειά που κάνουν. Η Micro cut νομίζω υπερβολική, αλλά αν θες τρομερή λεπτομέρεια πας εκεί. Δοκίμασε την Fine Cut, νομίζω θα σε βολέψει. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostas_anes είπε

Προσωπικά δουλεύω τις Heavy Cut και Fine Cut της Koch-Chemie και είμαι τρομερά ευχαριστημένος από την δουλειά που κάνουν. Η Micro cut νομίζω υπερβολική, αλλά αν θες τρομερή λεπτομέρεια πας εκεί. Δοκίμασε την Fine Cut, νομίζω θα σε βολέψει. 

Σε ευχαριστώ πολύ! Θα τις τσεκάρω να δω. 😁

Δημοσ.

εχω δει βιντεο -δεν το βρισκω- πολλα χρονια πριν απο αμερικη με αλοιφη και αλοιφαδορο το εκανε καποιος και τις εστρωσε ολες. το τελικο αποτέλεσμα ηταν ομως λιγο θαμπο την νυχτα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, NikosRocknRolla είπε

Καλημέρα σε όλους. Το τζάμι από το κράνος μου έχει κάποιες γρατσουνιες. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να αφαιρέσω όσο καλύτερα γίνεται και όσες λιγότερες γίνεται; 

Ξέρω θα πείτε πάρε ένα άλλο αλλά το θέμα είναι πως είναι κάπως παλιό μοντέλο και δεν υπάρχουν στην αγορά καθόλου ούτε από εξωτερικό. 

Ευχαριστώ πολύ!

Γτ απλά δεν παίρνεις μια νέα ζελατίνα; Πάρε μια φιμε ή καθρέφτη για να το ανανεώσεις κιόλας. Όσο παλιό και να είναι θα βρεις εκτός κ αν δεν είναι επώνυμο οπότε πάω πάσο.

Εγώ για το δικό μου είχα μια φιμε για το καλοκαίρι και την διάφανη με pin lock για τον χειμώνα.

Στο δεύτερο Nolan, είχα μια καθρέφτη που τα έσπαγε.

Επεξ/σία από bill999r
  • Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, bill999r είπε

Γτ απλά δεν παίρνεις μια νέα ζελατίνα; Πάρε μια φιμε ή καθρέφτη για να το ανανεώσεις κιόλας. Όσο παλιό και να είναι θα βρεις εκτός κ αν δεν είναι επώνυμο οπότε πάω πάσο.

Εγώ για το δικό μου είχα μια φιμε για το καλοκαίρι και την διάφανη με pin lock για τον χειμώνα.

Στο δεύτερο Nolan, είχα μια καθρέφτη που τα έσπαγε.

Καλησπέρα. Το κράνος που έχω είναι το AGV gp-tech five continents. Έχω ρωτήσει στην AGV, σε αντιπρόσωπους Ελλάδα και Ιταλία τίποτα. Είναι σχεδόν 15ετων είναι η αλήθεια. 

9 ώρες πριν, tzotzo είπε

μην ξεκινησεις με 400 σε καμμια περιπτωση. Με το χερι δεν θα καταφερεις να φυγουν ποτε.

Καλησπέρα! Να πάω σε 1000; και με αλοιφαδορο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NikosRocknRolla είπε

Καλησπέρα. Το κράνος που έχω είναι το AGV gp-tech five continents. Έχω ρωτήσει στην AGV, σε αντιπρόσωπους Ελλάδα και Ιταλία τίποτα. Είναι σχεδόν 15ετων είναι η αλήθεια. 

https://www.fc-moto.de/en/Visor-AGV-Race-X?srsltid=AfmBOoq42p9CM-Ybo6CN0G6MldwHff2smk_0hZ8XkH1jz22rSot72khY

Έχω ψωνίσει από αυτούς, είναι αξιόπιστοι 

Επεξ/σία από bill999r
  • Thanks 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, bill999r είπε

https://www.fc-moto.de/en/Visor-AGV-Race-X?srsltid=AfmBOoq42p9CM-Ybo6CN0G6MldwHff2smk_0hZ8XkH1jz22rSot72khY

Έχω ψωνίσει από αυτούς, είναι αξιόπιστοι 

Αυτήν την είδα και εγώ ρε συ Βασίλη! Αλλά αυτό που με κράτησε και δεν την έχω παραγγείλει ακόμα είναι το ιριδιζον που έχει. Έχω οδηγήσει άλλης εταιρίας κράνος και τη νύχτα με ζορισε αρκετά. 😢

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείται, γούστα είναι αυτά, εγώ που είχα ζελατίνα καθρέφτη σε Νόλαν ήμουν πολύ ικανοποιημένος.

Κάνε την προσπάθεια σου με τις αλοιφές για αρχή. Ίσως το αποτέλεσμα να είναι καλό και να μην χρειαστεί να αγοράσεις καινούρια.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Σωστό δε θα γίνει ποτέ πόσο μάλλον για οδήγηση είτε με πολύ ήλιο, είτε βράδυ

Είτε χέρι είτε αλοιφαδωρο θα έχει άλλες αντανακλασεις όταν πέφτει φως πάνω του που μπορεί να το κάνει και επικίνδυνο, οπότε δυστηχως η αγορά νέου είναι μονόδρομος

• Like 1
Δημοσ.
40 minutes ago, Inuyasha said:

Σωστό δε θα γίνει ποτέ πόσο μάλλον για οδήγηση είτε με πολύ ήλιο, είτε βράδυ

Είτε χέρι είτε αλοιφαδωρο θα έχει άλλες αντανακλασεις όταν πέφτει φως πάνω του που μπορεί να το κάνει και επικίνδυνο, οπότε δυστηχως η αγορά νέου είναι μονόδρομος

δεν ισχυει αυτο που λες. απλα πρεπει να το κανει καποιος που ξερει και εχει τα αντιστοιχα εργαλεια.

4 hours ago, NikosRocknRolla said:

βαλε μας μια φωτο να δουμε τι εννοεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...