Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αγόρασα το NordVPN το βασικό πακέτο και δοκιμάζω να δω τι παίζει.

Παρατήρησα ότι όταν μπαίνω σε site με ταινίες δεν ανοίγει το site. (όπως tenies-online, tainio-mania, voody-online) Το μόνο που παίζει είναι το Greek-movies.

Είναι κάτι που πρέπει να αλλάξω στις ρυθμίσεις για να παίξει ή δεν τα παίζει γενικά?

Έχει κάποιος το ιδιο θέμα?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, kamenos1_1 είπε

Καλησπέρα,

Αγόρασα το NordVPN το βασικό πακέτο και δοκιμάζω να δω τι παίζει.

Παρατήρησα ότι όταν μπαίνω σε site με ταινίες δεν ανοίγει το site. (όπως tenies-online, tainio-mania, voody-online) Το μόνο που παίζει είναι το Greek-movies.

Είναι κάτι που πρέπει να αλλάξω στις ρυθμίσεις για να παίξει ή δεν τα παίζει γενικά?

Έχει κάποιος το ιδιο θέμα?

Μη πως φταίει το adblock; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι.και με απενεργοποιημένο το adblock δεν ανοίγει τίποτα. 

Κάτι θα παίζει με τους servers και με setup μάλλον. Γιατί τώρα συνδέθηκα σε server του Παναμά και μου άνοιξε το site. δεν παίζει η ταινία ακόμα όμως.

Επεξ/σία από kamenos1_1
Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Φαίνεται ότι το media player εντός της ιστοσελίδας δεν μπορεί να φορτώσει.

Μία λύση είναι να αφήσεις την ιστοσελίδα να φορτώσει, έχοντας βρει πρώτα την ταινία που θες, να ενεργοποιήσεις μετά το vpn και θα παίξει κανονικά. Αλλά κάποιος που γνωρίζει πρέπει να μας πει, αν σε αυτή τη περίπτωση φαίνεται ότι η ip σου μετατρέπεται σε μία άλλη (ή δεν ξέρω γω τι...) ή απλά χάνεται η ip σου και εμφανίζεται μία άλλη, όταν κάνεις το επόμενο κλικ. Για παράδειγμα, στην Γερμανία υποτίθεται ότι αν φαινόσουν μόνο να επισκέπτεσαι ένα σάιτ, δεν είχες πρόστιμο. Έπρεπε να κατεβάσεις την ταινία.

Και γω βλέπω ταινίες από το ταινιομανια και έβαλα nord vpn. Οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα φορτώνει απροβλημάτιστα, μόνο το ταινιομάνια δεν παίζει.

Δημοσ.

Καλησπέρα, αγόρασα μόλις σήμερα NordVPN και έχω ακριβώς το ίδιο θέμα. Το Voody πλέον δεν φορτώνει με ενεργοποιημένο το VPN (επίσης χωρίς adblock). Κατάφερε να φορτώσει την σελίδα σε έναν τυχαίο αμερικάνικο σέρβερ, αλλά δεν μπορούσε να φορτώσει το player, ακριβώς όπως με τον Παναμά (δοκίμασα και άλλες χώρες, επέστρεψα σε ΗΠΑ και πλέον δεν φόρτωνε τίποτα). Μόνο Xrysoi και Greek-movies λειτουργούν χωρίς πρόβλημα.

Δεν είναι κάτι τραγικό, αλλά είναι κρίμα γιατί έκανα συνδρομή για να είμαι άνετος με streaming, ελπίζω να υπάρξει κάποια λύση σύντομα μιας κι έχω συνηθίσει στο Voody. Ειδάλλως θα αλλάξω σε κάποιο που δουλεύει.

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρεα

Δυστυχως και εγώ με nord vpn δεν έχω πρόσβαση σε αρκετά τέτοια…Έχω δοκιμάσει αρκετές χώρες αλλά τίποτα. Αν ξέρει οποίος έμπειρος εδώ ας μας πει τι μπορούμε να κάνουμε ή να αλλάξουμε στις ρυθμίσεις 

Δημοσ.

Και εγώ έβαλα vpn το Mullvad κ΄ έχω το ίδιο πρόβλημα με αυτά site, κάτι παίζει με τον web player webrtc όπου είναι ενσωματωμένο στον Browser html5 εκεί φαίνεται η i.p

κ΄ μπορούν να σε μαρκάρουν ότι βλέπεις οπτικοακουστικό υλικό, ας βρεθεί μία λύση vpn βάζουμε κ΄ πάλι δεν μπορούμε να δούμε ταινίες-σειρές

Δημοσ.
Στις 4/4/2025 στις 7:28 ΠΜ, sam187 είπε

Καλημέρα στην παρεα

Δυστυχως και εγώ με nord vpn δεν έχω πρόσβαση σε αρκετά τέτοια…Έχω δοκιμάσει αρκετές χώρες αλλά τίποτα. Αν ξέρει οποίος έμπειρος εδώ ας μας πει τι μπορούμε να κάνουμε ή να αλλάξουμε στις ρυθμίσεις 

τα ιδια κ εγω.αγορα νορντ κ προσπαθησα να κατεβασω απο γαματο κ τενιες ονλιν αλλα με τιποτα.Υπαρχει καποια ρυθμιση η τζαμπα πληρωσαμε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ (σελίδα 62)

το μέλος Peace12 γράφει 
"Βρήκα επιτελους την λυση για nord και ταινιομάνια ,voody κτλ. όποιος θέλει ας μου στηλει μυνημα"

Κάποια ρύθμιση θα είναι. Στείλτε του μήνυμα.
Κι όταν μάθετε το κόλπο, το γράφετε κι εδώ να το δουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι. 
Μην αρχίσουν να τον ρωτάνε όλοι ένας-ένας και του σπάσουν τα νεύρα 😂...

-

Επεξ/σία από V.I.Smirnov
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, V.I.Smirnov είπε

Εδώ (σελίδα 62)

το μέλος Peace12 γράφει 
"Βρήκα επιτελους την λυση για nord και ταινιομάνια ,voody κτλ. όποιος θέλει ας μου στηλει μυνημα"

Στείλτε του μήνυμα.
Κι όταν μάθετε το κόλπο, το γράφετε κι εδώ να το δουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι. 
Μην αρχίσουν να τον ρωτάνε όλοι ένας-ένας και του σπάσουν τα νεύρα 😂...

-

Σε ευχαριστω.Το βρηκα το μελος κ του εστειλα μηνυμα.Ελπιζω να εχει την απαντηση κ να με ενηρωσει!😀

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, roroti είπε

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα
Αλλά γιατί δεν γράφουμε την απάντηση είναι μυστικό?

Μαλλον.

Το γραφει στο site της ταινιομανια τι συμβαινει 

Καθε Vpn εχει προτιμησεις σε χωρες

πχ Με Vpn Vanish και επιλογη Καναδα ανοιγουν κανονικα τα ταινιομανια κλπ

Στο nord με χωρα Ιρλανδια ανοιγει το site αλλα δεν παιζει ο player 

Εδω υπαρχουν πληροφοριες και ενα κολπακι 

https://tainio-mania.online/forum/topic_5/3

• Like 1
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...