Arkin Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Εχοντας απο μικρος αδυναμια στα γλυκα και μη προσεχοντας μεχρι τα 15 ειχα κανει αρκετα σφραγισματα. Στα 26 μου εβγαλα φρονιμιτη εγκλειστο με χειρουργειο τροχακι σκισιμο το ουλο και ραμματα κανονικα συν μια γεφυρα 600 ευρω τοτε. Απο τοτε το 2016 μεχρι σημερα και βαζοντας πεισμα να κανω καλο βουρτσισμα καθημερινα + οδοντικο νημα + στοματικο διαλυμα δεν με ξανα εχει πονεσει τιποτα μηδεν σφραγισματα απο τοτε και ελαχιστη πετρα στα κατω δοντια. Ολα ειναι στην περιποιηση μικροτεροι ολοι μας βαριομαστε και ας τρεχουμε οδοντιατρο καθε λιγακι. Μολις κατι αρχισουμε να το κανουμε σωστα και μακροπροθεσμα θα δουμε και τα θετικα. Επισης μην φοβαστε τις ενεσεις. Δεν νιωθετε τιποτα με αυτες στον εγκλειστο που εκοψε το δοντι και εσκισε το ουλο δεν καταλαβα τιποτα ουτε οταν εβγαλα τα ραμματα. Η γεφυρα περισσοτερο με ταλαιπωρησε μιας και καμια βδομαδα ειχα πονο σε ολα τα δοντια λογικα απο την πιεση της γεφυρας απο τοτε 1 μηνα μετα τη νιωθω σαν δικα μου δοντια και μηδεν πονος 9 χρονια τωρα. 2
mariosnik_ Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 3 ώρες πριν, crtt είπε Υποθετω οτι ειναι αρκετοι στη θεση μου, που εχουν αφαιρεσει ενα παλαιο μαυρο σφραγισμα... Κάνατε καποια ιδιαιτερη διαδικασια ή απλα το ξανατροχισε; Αφαιρεί το παλιό υλικό του σφραγίσματος και βάζει καινούργιο. Ομως, εάν έχουν συμβεί διαφορα προβλήματα επιπλέον, όπως τερηδονισμος άλλων μερών του δοντιου εκτός του σφραγίσματος. Άνοιγμα μέρους του σφραγίσματος και εισχώρηση τροφής, με αποτέλεσμα τερηδόνα εσωτερικά, δύναται να τροχισει το δόντι περαιτέρω η να έχεις αλλα.. 55 λεπτά πριν, Arkin είπε Εχοντας απο μικρος αδυναμια στα γλυκα και μη προσεχοντας μεχρι τα 15 ειχα κανει αρκετα σφραγισματα. Στα 26 μου εβγαλα φρονιμιτη εγκλειστο με χειρουργειο τροχακι σκισιμο το ουλο και ραμματα κανονικα συν μια γεφυρα 600 ευρω τοτε. Απο τοτε το 2016 μεχρι σημερα και βαζοντας πεισμα να κανω καλο βουρτσισμα καθημερινα + οδοντικο νημα + στοματικο διαλυμα δεν με ξανα εχει πονεσει τιποτα μηδεν σφραγισματα απο τοτε και ελαχιστη πετρα στα κατω δοντια. Ολα ειναι στην περιποιηση μικροτεροι ολοι μας βαριομαστε και ας τρεχουμε οδοντιατρο καθε λιγακι. Μολις κατι αρχισουμε να το κανουμε σωστα και μακροπροθεσμα θα δουμε και τα θετικα. Επισης μην φοβαστε τις ενεσεις. Δεν νιωθετε τιποτα με αυτες στον εγκλειστο που εκοψε το δοντι και εσκισε το ουλο δεν καταλαβα τιποτα ουτε οταν εβγαλα τα ραμματα. Η γεφυρα περισσοτερο με ταλαιπωρησε μιας και καμια βδομαδα ειχα πονο σε ολα τα δοντια λογικα απο την πιεση της γεφυρας απο τοτε 1 μηνα μετα τη νιωθω σαν δικα μου δοντια και μηδεν πονος 9 χρονια τωρα. Το διπλό βούρτσισμα και όλα αυτά, δεν τους γλιτώνουν όλους πάντα από τα προβλήματα, όμως τα μειώνουν στο καλύτερο δυνατόν. Τα προβληματα στα δόντια είναι και συνάρτηση της κληρονομικότητας. Της χημικής σύστασης του σάλιου μας, μερικοί έχουμε πιο οξινο σάλιο και αυτό φθείρει τα δοντια. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζουν και οι τροφές. Πολύ ζάχαρη και οξινες τροφές, αναψυκτικά με ανθρακικό και τροφές όπως το λεμόνι, εντείνουν την φθορά στα δόντια. 4
Arkin Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 4 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Αφαιρεί το παλιό υλικό του σφραγίσματος και βάζει καινούργιο. Ομως, εάν έχουν συμβεί διαφορα προβλήματα επιπλέον, όπως τερηδονισμος άλλων μερών του δοντιου εκτός του σφραγίσματος. Άνοιγμα μέρους του σφραγίσματος και εισχώρηση τροφής, με αποτέλεσμα τερηδόνα εσωτερικά, δύναται να τροχισει το δόντι περαιτέρω η να έχεις αλλα.. Το διπλό βούρτσισμα και όλα αυτά, δεν τους γλιτώνουν όλους πάντα από τα προβλήματα, όμως τα μειώνουν στο καλύτερο δυνατόν. Τα προβληματα στα δόντια είναι και συνάρτηση της κληρονομικότητας. Της χημικής σύστασης του σάλιου μας, μερικοί έχουμε πιο οξινο σάλιο και αυτό φθείρει τα δοντια. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζουν και οι τροφές. Πολύ ζάχαρη και οξινες τροφές, αναψυκτικά με ανθρακικό και τροφές όπως το λεμόνι, εντείνουν την φθορά στα δόντια. Αν σου πω ότι για χρόνια έλεγα ότι φταίει το σμάλτο λόγο κληρονομικοτητας έβρισκα δικαιολογία λέω να χαλάνε γιατί δεν είναι καλο το σμάλτο. Από γλυκά πάμε καλά από αναψυκτικα μια φορά κάθε Πάσχα Χριστούγεννα. Και επειδή βλέπω ότι αναφέρετε το βούρτσισμα να τονίσω το σωστό βούρτσισμα. Γιατί κάποιοι τα πλένουν αλλά νομίζουν ότι τα πλένουν σε μισό λεπτό τα ξεπετάνε. Ενδελεχή βούρτσισμα οδοντικό ανά 2 3 μέρες και στοματικό διάλυμα ανά 3 μέρες και έχω ηρεμήσει. Βλεπω 40 50 χρόνων ανθρώπους που είναι με μασελακια και λέω πάλι καλά έβαλα μυαλό και πρόλαβα να τα σώσω με μικρές απώλειες. 1
Morosana Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Εκτός από καθημερινό σωστό βούρτσισμα οδοντιατρικός καθαρισμός τουλάχιστον μία φορά το χρόνο οπότε αν εντοπίσει ο οδοντίατρος κάποιο σφράγισμα θα είναι πολύ μικρό. Όσοι λένε για θήκες και ζηλεύουν το χαμόγελο Hollywood όταν βλέπω τέτοιους δεν σκέφτομαι κοίτα τι λαμπερό χαμόγελο έχει αλλά πώς πρόκειται για κάποιον που είχε παραμελήσει χρόνια το στόμα του 2
marilou198530 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου @AMANDA2003 Καλημέρα γράφω στα γρήγορα Προσπάθησα να στείλω μήνυμα αλλά πρέπει να πιστοποιηθώ πρώτα ενώ μπορώ να δεχτώ, οπότε σου στέλνω το link της κλινικής που έχω επιλέξει και για μένα και κάνει τα πάντα όπως θα δεις και μέθη και νάρκωση και οτιδήποτε χρειαστεί. Αν χρειαστείς κάτι στείλε μου μήνυμα. Καλή δύναμη https://oralis.gr/ Oralis Dental Center στο Μαρούσι στο Περιστέρι και στη Θεσσαλονίκη.
AMANDA2003 Δημοσ. 31 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου Στις 29/3/2025 στις 8:53 ΜΜ, Vstromrider είπε Στον Παντελιδη στην Πολυτεχνειου, πισω ακριβως απο την Εθνικη τραπεζα. Γκουγκλισε για το τηλεφωνο, και παρε τηλεφωνο Δευτερα - Πεμπτη μετα τις 10.30 το πρωι. https://www.doctoranytime.gr/d/Odontiatros/PANTELIDIS-KONSTANTINOS-L ευχαριστω πολυ ! Ειναι υπομονετικός ??????????????? Στις 30/3/2025 στις 1:45 ΜΜ, marilou198530 είπε Και εγώ τους τρέμω και πιέζομαι πολύ όταν παω. Σε καταλαβαίνω πραγματικά. Εχω βρει μια κλινική στο Περιστέρι που λέει ότι κάνει μέθη για επεμβάσεις εμφητευμάτων, θα κοιτάξω να δω που την έχω γράψει και θα σου στείλω μήνυμα. Ευχαριστω πολυ !! 20 ώρες πριν, Nabuko είπε Συνέχισε να το αναβάλλεις καλοοοοο !!!! κατευθειαν μια μασελιτσα 6 ώρες πριν, Arkin είπε Αν σου πω ότι για χρόνια έλεγα ότι φταίει το σμάλτο λόγο κληρονομικοτητας έβρισκα δικαιολογία λέω να χαλάνε γιατί δεν είναι καλο το σμάλτο. Από γλυκά πάμε καλά από αναψυκτικα μια φορά κάθε Πάσχα Χριστούγεννα. Και επειδή βλέπω ότι αναφέρετε το βούρτσισμα να τονίσω το σωστό βούρτσισμα. Γιατί κάποιοι τα πλένουν αλλά νομίζουν ότι τα πλένουν σε μισό λεπτό τα ξεπετάνε. Ενδελεχή βούρτσισμα οδοντικό ανά 2 3 μέρες και στοματικό διάλυμα ανά 3 μέρες και έχω ηρεμήσει. Βλεπω 40 50 χρόνων ανθρώπους που είναι με μασελακια και λέω πάλι καλά έβαλα μυαλό και πρόλαβα να τα σώσω με μικρές απώλειες. Ενδελεχη βουρτσισμα και νημα και οδοντιατρικο διαλυμα και τα παντα κανω...Αλλα δεν παω σε οδοντιατρο ουτε για καθαρισμο δοντιων μπρρρ 11 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Αφαιρεί το παλιό υλικό του σφραγίσματος και βάζει καινούργιο. Ομως, εάν έχουν συμβεί διαφορα προβλήματα επιπλέον, όπως τερηδονισμος άλλων μερών του δοντιου εκτός του σφραγίσματος. Άνοιγμα μέρους του σφραγίσματος και εισχώρηση τροφής, με αποτέλεσμα τερηδόνα εσωτερικά, δύναται να τροχισει το δόντι περαιτέρω η να έχεις αλλα.. Το διπλό βούρτσισμα και όλα αυτά, δεν τους γλιτώνουν όλους πάντα από τα προβλήματα, όμως τα μειώνουν στο καλύτερο δυνατόν. Τα προβληματα στα δόντια είναι και συνάρτηση της κληρονομικότητας. Της χημικής σύστασης του σάλιου μας, μερικοί έχουμε πιο οξινο σάλιο και αυτό φθείρει τα δοντια. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζουν και οι τροφές. Πολύ ζάχαρη και οξινες τροφές, αναψυκτικά με ανθρακικό και τροφές όπως το λεμόνι, εντείνουν την φθορά στα δόντια. αμαν καθε πρωι πινω νερο με σταγονες λεμονι !! 5 ώρες πριν, marilou198530 είπε @AMANDA2003 Καλημέρα γράφω στα γρήγορα Προσπάθησα να στείλω μήνυμα αλλά πρέπει να πιστοποιηθώ πρώτα ενώ μπορώ να δεχτώ, οπότε σου στέλνω το link της κλινικής που έχω επιλέξει και για μένα και κάνει τα πάντα όπως θα δεις και μέθη και νάρκωση και οτιδήποτε χρειαστεί. Αν χρειαστείς κάτι στείλε μου μήνυμα. Καλή δύναμη https://oralis.gr/ Oralis Dental Center στο Μαρούσι στο Περιστέρι και στη Θεσσαλονίκη. ΩΩΩ χιλια ευχαριστω για την πληροφορια !!! 1
mariosnik_ Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 6 ώρες πριν, Arkin είπε Αν σου πω ότι για χρόνια έλεγα ότι φταίει το σμάλτο λόγο κληρονομικοτητας έβρισκα δικαιολογία λέω να χαλάνε γιατί δεν είναι καλο το σμάλτο. Από γλυκά πάμε καλά από αναψυκτικα μια φορά κάθε Πάσχα Χριστούγεννα. Και επειδή βλέπω ότι αναφέρετε το βούρτσισμα να τονίσω το σωστό βούρτσισμα. Γιατί κάποιοι τα πλένουν αλλά νομίζουν ότι τα πλένουν σε μισό λεπτό τα ξεπετάνε. Ενδελεχή βούρτσισμα οδοντικό ανά 2 3 μέρες και στοματικό διάλυμα ανά 3 μέρες και έχω ηρεμήσει. Βλεπω 40 50 χρόνων ανθρώπους που είναι με μασελακια και λέω πάλι καλά έβαλα μυαλό και πρόλαβα να τα σώσω με μικρές απώλειες. Έχω θείο που άφηνε τα δόντια χωρίς να τα πλένει, μέρα παρά μέρα γενικώς, και τα δόντια δεν έχουνε πάθει τίποτα πέρα από πέτρα... Πηγαίνει οδοντίατρο και φεύγει χωρίς να του βρίσκει κάτι. Για αυτό μίλησα για κληρονομικότητα. Άλλοι βουρτσιζουμε δόντια 2 φορές την μέρα και ακόμα οι οδοντίατροι βρίσκουν διαφορα. Βουρτσισμα μισού και ενος λεπτου δεν είναι Βουρτσισμα, εμένα διαρκεί ένα 5λεπτο και πιο πολύ για να πω ότι καθαριστηκαν καλά. 1
tzampatzis Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Αν και σίγουρα σου έχουν προτείνει αρκετούς γιατρούς ήδη, αν αυτό που ψάχνεις είναι απλά "οδοντιατρειο υπομονετικο και εξειδικευμενο σε φοβικους ασθενεις" τότε ίσως να μπορείς να πας και σε οδοντίατρο που είναι και παιδοδοντίατρος, και να του εξηγήσεις πρώτα το άγχος που έχεις. Χειρότερα από την 8χρονη κόρη μου δε θα είσαι! Και υπάρχουν αρκετοί και στην περιοχή σου (αν θες σου προτείνω και συγκεκριμένη γιατρό σε pm). 1
Vstromrider Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 51 λεπτά πριν, AMANDA2003 είπε ευχαριστω πολυ ! Ειναι υπομονετικός ??????????????? Αν εισαι νορμαλ ανθρωπος, θα φυγεις με ενα νεφρο λιγοτερο απο το γελιο! προχωρα ακαθεκτη! ο ανθρωπος ειναι ψυχοθεραπεια! 22 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Έχω θείο που άφηνε τα δόντια χωρίς να τα πλένει, μέρα παρά μέρα γενικώς, και τα δόντια δεν έχουνε πάθει τίποτα πέρα από πέτρα αν ελεγες οτι εχει πεθανει , θα σου ελεγα οτι τον ελεγαν Χαραλαμπο! Πατερας φιλου. Πεθανε πριν απο 2 χρονια στα 88 αν δεν κανω λαθος. Μεχρι πριν 5 χρονια, ανοιγε τις amstel με τα δοντια. Οχι μια amstel. Αλλα τις amstel σε τραπεζι Πασχα. Ολες τις μπυρες. Δεν ειχαμε ανοιχτηρι. Δεν τα ειχε πλυνει ποτε στην ζωη του. Δεν ειχε καν οδοντοβουρτσα. Μονο με νερο και αλατι , και το δαχτυλο, οπως εμαθε στο χωριο του. 1
Arkin Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 2 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Έχω θείο που άφηνε τα δόντια χωρίς να τα πλένει, μέρα παρά μέρα γενικώς, και τα δόντια δεν έχουνε πάθει τίποτα πέρα από πέτρα... Πηγαίνει οδοντίατρο και φεύγει χωρίς να του βρίσκει κάτι. Για αυτό μίλησα για κληρονομικότητα. Άλλοι βουρτσιζουμε δόντια 2 φορές την μέρα και ακόμα οι οδοντίατροι βρίσκουν διαφορα. Βουρτσισμα μισού και ενος λεπτου δεν είναι Βουρτσισμα, εμένα διαρκεί ένα 5λεπτο και πιο πολύ για να πω ότι καθαριστηκαν καλά. Ναι σιγουρα υπαρχουν και τετοιοι παιζει σιγουρα ρολο το σμαλτο αλλα πιστευω οτι παιζει ρολο και η ζαχαρη που τρωει ο καθενας πχ αν δεν τρως καθολου γλυκα η γενικα διατροφη χωρις καθολου ζαχαρη ακομα και αν δεν τα πλενεις τοσο σχολαστικα αν εχεις καλο σμαλτο δυσκολα θα εχεις μεγαλο θεμα. Εγω το εριχνα απο παντα στην κληρονομικοτητα και στα γλυκα αν και ηξερα οτι φταιω εγω που δεν τα πλενω καθε μερα. Σημερα πηγα εκανα πετρα σε 10 λεπτα τελειωσα μηδεν σφραγισματα απο το 2016 δηλαδη που ξεκινησα την σχολαστικη περιποιηση. Ενας καλυτερο στοματικο διαλυμα με προτεινε που παρηγγειλα αμεσα της InterMed Chlorhexil 0.20% λογο μιας ελαφριας ουλιτιδας και σε 1 χρονο παλι ελα. Ενω καποτε ετρεχα καθε λιγακι περα απο τον τρελο πονο που οκ δεν αντεχετε σε καποιες περιπτωσεις. Και τα δοντια πολλοι τα παραλειπουν βαριουνται τα 2-3 λεπτα τη μερα πλυσιμο ενω δεν σκεφτονται μετα ολο το τρεξιμο τον πονο και τα χρηματα. Και εγω ετσι ημουν αλλα υπαρχει το σημειο που λες τελος και αρχιζεις να σκεφτεσαι περισσοτερο καποια πραγματα. 2 1
sil_unique Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Στις 29/3/2025 στις 1:53 ΜΜ, AMANDA2003 είπε Ευχαριστω για την απαντηση ! Ειμαι απελπισμενη γιαυτο ψαχνω εδω .Με ενδιαφερει να ειναι υπομονετικος ο οδοντιατρος να αντεχει τον φοβικο ασθενη να μην βιαζεται Αθηνα , Νεο Ηρακλειο αλλα θα πηγαινα και στην κολαση για ενα καλο οδοντιατρο Παναγιωτοπούλου Ειρήνη Η δική μου πρόταση και κοντά σου. Γρήγορη και ελαφρύ χέρι. Χρησιμοποιεί ρητίνη και όχι αμάλγαμα. 1
AMANDA2003 Δημοσ. 31 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, sil_unique είπε Παναγιωτοπούλου Ειρήνη Η δική μου πρόταση και κοντά σου. Γρήγορη και ελαφρύ χέρι. Χρησιμοποιεί ρητίνη και όχι αμάλγαμα. Καλα το ελαφρυ χερακι μαρεσει . Το γρηγορη με τρομαζει !! 3 ώρες πριν, tzampatzis είπε Αν και σίγουρα σου έχουν προτείνει αρκετούς γιατρούς ήδη, αν αυτό που ψάχνεις είναι απλά "οδοντιατρειο υπομονετικο και εξειδικευμενο σε φοβικους ασθενεις" τότε ίσως να μπορείς να πας και σε οδοντίατρο που είναι και παιδοδοντίατρος, και να του εξηγήσεις πρώτα το άγχος που έχεις. Χειρότερα από την 8χρονη κόρη μου δε θα είσαι! Και υπάρχουν αρκετοί και στην περιοχή σου (αν θες σου προτείνω και συγκεκριμένη γιατρό σε pm). ναι θα ηθελα ! Και παιζει να ειμαι χειροτερη απο την 8 χρονη κορουλα σου
dimviii Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 10 ώρες πριν, marilou198530 είπε @AMANDA2003 Καλημέρα γράφω στα γρήγορα Προσπάθησα να στείλω μήνυμα αλλά πρέπει να πιστοποιηθώ πρώτα ενώ μπορώ να δεχτώ, οπότε σου στέλνω το link της κλινικής που έχω επιλέξει και για μένα και κάνει τα πάντα όπως θα δεις και μέθη και νάρκωση και οτιδήποτε χρειαστεί. Αν χρειαστείς κάτι στείλε μου μήνυμα. Καλή δύναμη https://oralis.gr/ Oralis Dental Center στο Μαρούσι στο Περιστέρι και στη Θεσσαλονίκη. απο τιμες τι λενε? λεω να κλεισω ενα ραντεβου αυτες τις μερες για αρκετη δουλεια.
marilou198530 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 46 λεπτά πριν, dimviii είπε απο τιμες τι λενε? λεω να κλεισω ενα ραντεβου αυτες τις μερες για αρκετη δουλεια. Ακόμα δεν έχω πάει πάντως διαφημίζει ότι έχει τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά. Προς το παρόν και λόγω έλλειψης χρόνου θα καθυστερήσω να πάω. Αν κλείσεις ραντεβού και πας νωρίτερα από εμένα ενημέρωσε μας αν μπορείς.🙂 2
mariosnik_ Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Arkin είπε Ναι σιγουρα υπαρχουν και τετοιοι παιζει σιγουρα ρολο το σμαλτο αλλα πιστευω οτι παιζει ρολο και η ζαχαρη που τρωει ο καθενας πχ αν δεν τρως καθολου γλυκα η γενικα διατροφη χωρις καθολου ζαχαρη ακομα και αν δεν τα πλενεις τοσο σχολαστικα αν εχεις καλο σμαλτο δυσκολα θα εχεις μεγαλο θεμα. Εγω το εριχνα απο παντα στην κληρονομικοτητα και στα γλυκα αν και ηξερα οτι φταιω εγω που δεν τα πλενω καθε μερα. Σημερα πηγα εκανα πετρα σε 10 λεπτα τελειωσα μηδεν σφραγισματα απο το 2016 δηλαδη που ξεκινησα την σχολαστικη περιποιηση. Ενας καλυτερο στοματικο διαλυμα με προτεινε που παρηγγειλα αμεσα της InterMed Chlorhexil 0.20% λογο μιας ελαφριας ουλιτιδας και σε 1 χρονο παλι ελα. Ενω καποτε ετρεχα καθε λιγακι περα απο τον τρελο πονο που οκ δεν αντεχετε σε καποιες περιπτωσεις. Και τα δοντια πολλοι τα παραλειπουν βαριουνται τα 2-3 λεπτα τη μερα πλυσιμο ενω δεν σκεφτονται μετα ολο το τρεξιμο τον πονο και τα χρηματα. Και εγω ετσι ημουν αλλα υπαρχει το σημειο που λες τελος και αρχιζεις να σκεφτεσαι περισσοτερο καποια πραγματα. Θα ψάξω να το πάρω και εγώ αυτό το διαλυμα αφού στο πρότεινε οδοντίατρος. Εμένα μου πρότεινε μια οδοντόκρεμα την Colgate duraphat 5000, έχει παραπάνω φθοριο από το κανονικό και βοηθάει στην καταπολέμηση της τερηδόνας, μου είπε από τις 2 φορές την μέρα να βουρτσιζω την μια με αυτή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα