Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ένεση κάνεις σφραγίσματα χωρίς πόνο. Η απονεύρωση είναι άλλο πράγμα πολλούς όπως και εμένα μετά όταν φύγει η ένεση με πονάει απίστευτα. Δυστυχώς τα δόντια έχουν.πονο δεν μπορούμε να το γλυτώσουμε. 2 φορές βούρτσισμα την ημέρα για να μην πηγαίνουμε συχνά.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Morosana είπε

Επίσης οι οδοντίατροι σε αντίθεση με άλλους γιατρούς είναι η μόνη ειδικότητα που μπορεί να σου σταματήσει τον πόνο από τη στιγμή που θα τελειώσει η επίσκεψη. 

Επίσης, μπορεί με ένεση αναισθησίας να μειώσει κατά πολύ τυχόν πόνο κατά την εργασία. Δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα σε όλες τις ειδικότητες. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, AMANDA2003 είπε

Αθηνα , Νεο Ηρακλειο αλλα θα πηγαινα και στην κολαση για ενα καλο οδοντιατρο

Στον Παντελιδη στην Πολυτεχνειου, πισω ακριβως απο την Εθνικη τραπεζα. Γκουγκλισε για το τηλεφωνο, και παρε τηλεφωνο Δευτερα - Πεμπτη μετα τις 10.30 το πρωι.

https://www.doctoranytime.gr/d/Odontiatros/PANTELIDIS-KONSTANTINOS-L

Επεξ/σία από Vstromrider
  • Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, tzitzikas2 said:

Με ένεση κάνεις σφραγίσματα χωρίς πόνο. Η απονεύρωση είναι άλλο πράγμα πολλούς όπως και εμένα μετά όταν φύγει η ένεση με πονάει απίστευτα. Δυστυχώς τα δόντια έχουν.πονο δεν μπορούμε να το γλυτώσουμε. 2 φορές βούρτσισμα την ημέρα για να μην πηγαίνουμε συχνά.

βουρτσακια και νημα ειναι must ειδικα αν εχεις στραβα δοντια

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tzitzikas2 είπε

το βουρτσισμα το κανω ευλαβικα ! Στον γιατρο δεν παω με τιποτα μπρρρρ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε

Δεν ισχύει πάντα. Παλαιότερα ακόμα και με ένεση είχα πόνο, απλά ήταν μικρότερος από το να μην έκανα καθόλου σφράγισμα. 

Στην οδοντίατρο που πήγα τις προάλλες δεν πόνεσα καθόλου όμως. Είναι δηλαδή θέμα χειρισμού και δεξιότητας στον τρόπο που χρησιμοποιεί αυτό το εργαλείο (ειδικό σβουρακι, τροχος) για τα δόντια. 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Παλαιότερα ακόμα και με ένεση είχα πόνο, απλά ήταν μικρότερος από το να μην έκανα καθόλου σφράγισμα. 

Να αποφευγεις τον καφε πριν πας οδοντιατρο για να σε πιανει καλυτερα η ενεση. Καποια δοντια ειναι δυσκολα στην αναισθησια και ο καφες χειροτερευει την κατασταση.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον είμαι στην ίδια κατηγορία... Είχα αφήσει τα δόντια μου και τώρα τρέχω να κάνω 3 απονευρώσεις με αφαίρεση των παλαιών σφραγισμάτων... Το πήρα απόφαση, βρήκα και κάποιον με ελαφρύ χέρι... Όμως όταν βγάλαμε το πρώτο παλιό μαύρο σφράγισμα, λόγω κακής αναρρόφησης μάλλον κατάπια αρκετό... Ψάχνοντας στο νετ βρήκα ότι αυτό είναι επικυνδυνο για αυτό υπάρχει ειδικό πρωτοκολο αφαίρεσης μαύρων σφραγισμάτων. Εάν κάποιος έχει κάνει αφαίρεση με το σωστό τρόπο και μπορεί να πει την εμπειρία του και που το έκανε θα ήταν πολύ σημαντικό.

Επεξ/σία από crtt
  • Sad 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, AMANDA2003 είπε

το βουρτσισμα το κανω ευλαβικα ! Στον γιατρο δεν παω με τιποτα μπρρρρ

Και εγώ τους τρέμω και πιέζομαι πολύ όταν παω. Σε καταλαβαίνω πραγματικά. Εχω βρει μια κλινική στο Περιστέρι που λέει ότι κάνει μέθη για επεμβάσεις εμφητευμάτων, θα κοιτάξω να δω που την έχω γράψει και θα σου στείλω μήνυμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 hours ago, kogba said:

Είχε ένα καλό θρίλερ με μανιακό οδοντίατρο. Εκανε βασανιστήρια στα θύματα, τα εδενε με λουρια στο κάθισμα, χωρίς αναισθητικό φυσικά, δεν θυμάμαι τίτλο, πάνε πολλά χρόνια που το είδα. 

Τέλος πάντων.

Σκέψου ότι αν αμελεις τα δόντια σου, θα σαπίσουν και θα χρειαστείς απονεύρωση και πιθανώς εξαγωγή. 

Μετά, ή θα είσαι φαφούτης ή μασελα ή εμφυτεύματα. 

Αξίζουν όλα τα παραπάνω να τα πάθεις, που και ΠΑΛΙ θα υποστεις την επίσκεψη στον γιατρό;

και ένα με την Jeniffer Aniston...αλλά αυτή είχε άλλη περιποίηση...

https://tenor.com/en-GB/view/jennifer-aniston-horrible-bosses-cleavage-hot-sexy-gif-18208405

Πέρα από την πλάκα, γυναίκα να βρεις οδοντίατρο, πολύ ελαφρύ χέρι...όλα πιο κομψά....

Επεξ/σία από Makis38
  • Like 1
Δημοσ.

Στις παρακάτω 2 κλινικές έχω κάνει πολύωρες θεραπείες με μέθη (Ενδοφλέβια αναισθησία), καθώς δεν με πιάνει η ένεση στην κάτω γνάθο.

Απίστευτη εμπειρία. Δεν καταλαβαίνεις τίποτα. 1-2 ώρες μετά την επέμβαση είσαι σχετικά οκ από ζάλη. Παίρνεις ΜΜΜ και πάς σπίτι. Απαγορεύεται η οδήγηση.

Η μέθη γίνεται από αναισθησιολόγο, που τον πληρώνεις επιπλέον. Στην πρώτη η επέμβαση έγινε σε οδοντιατρική καρέκλα, στη δεύτερη σε κανονικό κρεβάτι χειρουργείου.

https://www.metropolitan-hospital.gr/el/υπηρεσίες/γενικές-υπηρεσίες/οδοντοιατρική

https://dentalgroup.gr/services/odontiatrikh-me-methi/

• Thanks 1
Δημοσ.

Απορία για φοβίες ιατρών: είναι μόνο γα οδοντιατρους ή και χειρουργους, ορθοπεδικους, κ.λ.π.; 

Έχετε κάνει εγχείρηση ποτέ; 

Τραύματα; δεν δύναται πάντα τοπική αναισθησία ή σε καλό βαθμό τέλος πάντων. 

Αφαίρεση ρσμματων;

Δημοσ.
56 minutes ago, kogba said:

Απορία για φοβίες ιατρών: είναι μόνο γα οδοντιατρους ή και χειρουργους, ορθοπεδικους, κ.λ.π.; 

Αφαίρεση ρσμματων;

συνηθως ειναι για ολους

καποιοι δεν εχει τυχει απλα να κανουν πχ χειρουργειο ή αλα ατομα απλα δεν μπορουσαν να κανουν αλλιως

• Like 1
Δημοσ.

Τα δοντια θελουν πολλυ φροντιδα και προσοχη γιατι απλα δεν φαινεται η βλαβη.

Εχω ενω προσεχα γενικα ειχα αμελησει κατι χρονια καθαρισμο και ελεγχο. Πηγα προληπτικα για εναν ελαφρυ πονο και τελικα επρεπε να κανω καμια 10ρια σφραγισματα. Αν σκεφτεις το πονο και τα προβληματα που θα εχεις μετα ειναι απο τους γιατρους που ΠΡΕΠΕΙ να πηγαινεις προληπτικα.

Εγω εχω 4 εγκλειστους τραπεζιτες που πρεπει να βγουν (χωρις να ενοχλουν ακομα), εκει οκ χεζομαι λιγο (εως πολυ) γιατι ειναι πονος και ταλαιπωρια αλλα καποια στιγμη θα το κανω και αυτο

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, karditsiotis είπε

Στις παρακάτω 2 κλινικές έχω κάνει πολύωρες θεραπείες με μέθη (Ενδοφλέβια αναισθησία), καθώς δεν με πιάνει η ένεση στην κάτω γνάθο.

Απίστευτη εμπειρία. Δεν καταλαβαίνεις τίποτα. 1-2 ώρες μετά την επέμβαση είσαι σχετικά οκ από ζάλη. Παίρνεις ΜΜΜ και πάς σπίτι. Απαγορεύεται η οδήγηση.

Η μέθη γίνεται από αναισθησιολόγο, που τον πληρώνεις επιπλέον. Στην πρώτη η επέμβαση έγινε σε οδοντιατρική καρέκλα, στη δεύτερη σε κανονικό κρεβάτι χειρουργείου.

https://www.metropolitan-hospital.gr/el/υπηρεσίες/γενικές-υπηρεσίες/οδοντοιατρική

https://dentalgroup.gr/services/odontiatrikh-me-methi/

χιλια ευχαριστω μπρρρρ ! Δεν καταλαβες τιποτα δηλαδη ?

20 λεπτά πριν, imr είπε

Τα δοντια θελουν πολλυ φροντιδα και προσοχη γιατι απλα δεν φαινεται η βλαβη.

Εχω ενω προσεχα γενικα ειχα αμελησει κατι χρονια καθαρισμο και ελεγχο. Πηγα προληπτικα για εναν ελαφρυ πονο και τελικα επρεπε να κανω καμια 10ρια σφραγισματα. Αν σκεφτεις το πονο και τα προβληματα που θα εχεις μετα ειναι απο τους γιατρους που ΠΡΕΠΕΙ να πηγαινεις προληπτικα.

Εγω εχω 4 εγκλειστους τραπεζιτες που πρεπει να βγουν (χωρις να ενοχλουν ακομα), εκει οκ χεζομαι λιγο (εως πολυ) γιατι ειναι πονος και ταλαιπωρια αλλα καποια στιγμη θα το κανω και αυτο

Κι εγω τα εχω αμελησει παρα πολυ λογω φοβιας . Ολο λεω θα παω κι ολο το αναβαλλω

50 λεπτά πριν, poulinos είπε

συνηθως ειναι για ολους

καποιοι δεν εχει τυχει απλα να κανουν πχ χειρουργειο ή αλα ατομα απλα δεν μπορουσαν να κανουν αλλιως

Εχω κανει κατι γυναικολογικο με αναισθησια . Η φοβια ειναι για ολους τους γιατρους που σε πλησιαζουν πολυ.

1 ώρα πριν, kogba είπε

Αφαίρεση ρσμματων;

ευτυχως οχι μπρρρρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...