leolipop Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Στις 28/3/2025 στις 8:01 ΜΜ, AMANDA2003 είπε καλησπερα Εχω τεραστια φοβια με τους γιατρους και κυριως με οδοντιατρους .Εχω αφησει τα δοντια μου στην τυχη τους γιατι δεν καταφερνω να φτασω μεχρι τον οδοντιατρο. Γνωριζει καποιος απο προσωπικη εμπειρια οδοντιατρειο υπομονετικο και εξειδικευμενο σε φοβικους ασθενεις με μεθη η καποια μορφη αναισθησιας για να καταφερω να φιαξω τα δοντια μου ; Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε απαντηση σας Αν τυχον εχει καποιος καλη εμπειρια με οδοντιατρο εντος Αττικης να μου προτεινει Ευχαριστω Ο πονόδοντος είναι από τους πιο έντονους και δύσκολα τον πολεμάς.Πιο νέος και εγώ δεν ασχολιομουν, χωρίς να έχω φοβία αλλά τα τελευταία χρόνια και μέσω δημοσίων δομών , κυνηγάω τα ραντεβού για ένα καθαρισμό κάθε 6 μήνες να γλιτώσω τα απρόοπτα όσο γίνεται. 1
mariosnik_ Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 2 ώρες πριν, sil_unique είπε Παναγιωτοπούλου Ειρήνη Η δική μου πρόταση και κοντά σου. Γρήγορη και ελαφρύ χέρι. Χρησιμοποιεί ρητίνη και όχι αμάλγαμα. Θέλω να πιστεύω ότι όλοι ρητίνες χρησιμοποιούν πλέον. Το αμάλγαμα είναι αρχαίο.
karditsiotis Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου On 30/03/2025 at 17:38, AMANDA2003 said: χιλια ευχαριστω μπρρρρ ! Δεν καταλαβες τιποτα δηλαδη ? Τίποτα απολύτως. Κάποια στιγμή με ξύπνησαν να με ρωτήσουν αν πονάω και μόλις είπα ναι, με ξανακοίμησαν. Αλλά δεν ήταν κανονικό ξύπνημα. Σαν όνειρο ήταν. Δεν έχω ανάμνηση του πόνου. 1
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου On 30/03/2025 at 17:38, AMANDA2003 said: χιλια ευχαριστω μπρρρρ ! Δεν καταλαβες τιποτα δηλαδη ? Κι εγω τα εχω αμελησει παρα πολυ μεχρι να ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ. με την μεθη δεν θα καταλαβεις τιποτα και δεν θα θυμασαι τιποτα. εχω κανει για αλλους λογους και δεν καταλαβαινεις τιποτα. 1
AMANDA2003 Δημοσ. 4 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου Στις 31/3/2025 στις 11:50 ΜΜ, poulinos είπε μεχρι να ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ. με την μεθη δεν θα καταλαβεις τιποτα και δεν θα θυμασαι τιποτα. εχω κανει για αλλους λογους και δεν καταλαβαινεις τιποτα. ευχαριστω τοσο πολυ για τις απαντήσεις !!!
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου On 29/03/2025 at 20:17, Morosana said: Το οξύμωρο είναι ότι οι περισσότεροι φοβούνται τον πόνο που μπορεί να σου προκαλέσει ο γιατρός την ώρα της εργασίας αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση μεγαλύτερος από τον πόνο που σε στέλνει στο γιατρό. ποσο αληθεια. On 30/03/2025 at 18:38, AMANDA2003 said: Εχω κανει κατι γυναικολογικο με αναισθησια . Η φοβια ειναι για ολους τους γιατρους που σε πλησιαζουν πολυ. τοτε ισως αξιζει να πας καπου που θα σου κανουν μεθη
AMANDA2003 Δημοσ. 9 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου Στις 31/3/2025 στις 12:28 ΠΜ, BritGreek είπε Εμένα δεν με πιάνει εύκολα η απλή ένεση και γενικότερα η νάρκωση. Ο οδοντίατρός μου το ξέρει και πηγαίνω μισή ώρα νωρίτερα, μου κάνει τις ενέσεις και περιμένω μέχρι να νιώσω το μούδιασμα. Γενικότερα έχω σοβαρό θέμα με τη νάρκωση, καθώς όταν με πιάνει διαρκεί πολύ λίγο. Βρες έναν οδοντίατρο που να έχει χρόνο να σε ακούσει και να καταλάβει τον φόβο σου. Κοινώς να μην βιάζεται / να μην λειτουργεί διεκπεραιωτικά επειδή περιμένουν 5-10 ραντεβού στο σαλόνι του. Ο γιατρός είναι πολύ προσωπική επιλογή και πρέπει ο ίδιος να τον εμπιστευτείς. Εγώ αυτό κοιτάζω, όπως και το να έχει σύγχρονα μηχανήματα αποστείρωσης. ναι ναι απολυτο δικιο εχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα