Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμφανισιακα φαινεται οτι ειναι scam, αλλα το θεμα ειναι οτι στελνει χωρις να χρειαστει να προπληρωσεις. Εκανα μια παραγγελια για δοκιμη και μου ηρθε μεσα σε μια ημερα το δεμα.

Το θεμα ειναι οτι την επομενη μου ηρθε e-mail για ακομα μια παραγγελια, χωρις να κανω κατι. Εστειλα e-mail να ζητησω ακυρωση και οτι εγινε λαθος και μου λεει οτι εχει ηδη σταλει, αν θελω να μην την δεχτω απο το courier.

Εντυπωση μου εκανε και ο αριθμος οταν τον εψαξα στο google, μου εβγαλε οτι κανει κολπακια..

https://www.white-pages.gr/arithmos/6978135630

Τι φαση ακριβως; Θα μου στελνουν συνεχως πραγματα χωρις να τα εχω παραγγειλει; Μπορω να κανω κατι; Υποτιθεται οτι εχουν και ιστοσελιδα στο facebook με αρκετα σχολια. Δε ξερω αν οντως την πατησα. Εαν ναι, θα ειναι πρωτη φορα μετα απο παρα πολλα χρονια.

https://www.facebook.com/profile.php?id=61554192974885

** Ακομα ενα.. https://gr.athenabooks.eu/

Οκ προφανως την πατησα.. Εχει γεμισει το facebook με τετοια.. **

Το θεμα ειναι οτι η πρωτη παραγγελια ηρθε σωστα και χωρις μεταφορικα. Τωρα απλα δεν θα την δεχθω και βλεπουμε..

<< 

Γεια σας,

Συγγνώμη που σας γράφουμε τόσο αργά. Ναι, μπορείτε να μην παραλάβετε το δέμα ή να το απορρίψετε. Οι courier θα το επιστρέψουν σε εμάς.

Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση. Πιθανόν το τηλεφωνικό μας κέντρο να επιβεβαίωσε την παραγγελία χωρίς να επικοινωνήσει μαζί σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!

Με εκτίμηση και ευγνωμοσύνη! 

>>

Το e-mail μολις ηρθε. Να μου πεις ποιος στελνει τοσο αργα, εαν δεν ειναι απατεωνας;; Φανταζομαι το δευτερο δεμα τωρα που θα ερχοταν θα ηταν αδειο.. Αφου τσιμπησα με το πρωτο που ηταν κομπλε.

*** Μονος μου μιλαω, μονος μου απανταω :D ***

**** Επειδη βλεπω οτι για την κ. Παπαδοπουλου στα σχολια γραφουν για διαφορα προΊοντα ( drone, βιβλια, διαφορα πλαστικα παιχνιδια ) και επειδη εχω εντοπισει αλλες 3 σελιδες με ιδια εμφανιση, αλλα διαφορετικα προϊοντα, φανταζομαι οτι ειναι το ιδιο ατομο που τα στελνει. Σου στελνει μια-δυο παραγγελιες, παραλαμβγανεις και μετα κανει το κολπο με το iban που ζηταει να τις δωσεις τα λεφτα επειδη δεν γινεται πλεον με αντικαταβολη. ****

Επεξ/σία από Witcher1st
  • Confused 1
Δημοσ.

Μόλις ήρθε καινούρια απάντηση σχετικά με το ύποπτο κινητό:

"" Γεια σας,

Οι παραγγελίες επιβεβαιώνονται από εξωτερικό τηλεφωνικό κέντρο, το οποίο μας προκαλεί επιπλέον έξοδα. Επομένως, εμείς είμαστε οι πλέον ζημιωμένοι και θα διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας.

Δεν έχουμε καμία απολύτως γνώση για αυτά τα πράγματα. Θα το ελέγξουμε και θα αλλάξουμε το τηλεφωνικό μας κέντρο.

Σας το είπαμε ήδη: απλώς μην παραλάβετε την παραγγελία.

Καλή σας ημέρα!

""

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...