Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα Ξαφνικά σε κινητό samsung a55 χάθηκε η αναζήτηση σε messenger και στη θέση της μπήκε μια μαλακια να ρωτήσουμε το .. Meta AI Σε κινητό iphone δεν υπάρχει αυτή η αλλαγή. Επεξ/σία 29 Μαρτίου από Γιάννης Platano
alxandros_gr Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Γιάννης Platano said: Καλημέρα Ξαφνικά σε κινητό samsung a55 χάθηκε η αναζήτηση σε messenger και στη θέση της μπήκε μια μαλακια να ρωτήσουμε το .. Meta AI Σε κινητό iphone δεν υπάρχει αυτή η αλλαγή. Γράψε τη λέξη που θες να κάνεις αναζήτηση και αν υπάρχει σε κάποια συνομιλία σου θα στην εμφανίσει Επεξ/σία 29 Μαρτίου από alxandros_gr . 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 51 λεπτά πριν, alxandros_gr είπε Γράψε τη λέξη που θες να κάνεις αναζήτηση και αν υπάρχει σε κάποια συνομιλία σου θα στην εμφανίσει Άρα αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει και να επανέλθει η παλιά μορφή με κάποια ρύθμιση Σωστα;
alxandros_gr Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 20 minutes ago, Γιάννης Platano said: Άρα αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει και να επανέλθει η παλιά μορφή με κάποια ρύθμιση Σωστα; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alxandros_gr είπε Δεν βρίσκω το 4ο βήμα τουλάχιστον σε ελληνικό μενού. Αν κατάλαβα καλά να δοκιμάσω μετά από μια δυο μέρες; Έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις. Android 14 Επεξ/σία 29 Μαρτίου από Γιάννης Platano
Λύση alxandros_gr Δημοσ. 29 Μαρτίου Λύση Δημοσ. 29 Μαρτίου 19 minutes ago, Γιάννης Platano said: Δεν βρίσκω το 4ο βήμα τουλάχιστον σε ελληνικό μενού. Αν κατάλαβα καλά να δοκιμάσω μετά από μια δυο μέρες; Έχω κάνει όλες τις αναβαθμίσεις. Android 14 Ούτε εγώ βλέπω κάτι αντίστοιχο στο δικό μου. Πάντως η αναζήτηση δουλεύει και βρίσκει λέξεις στις συνομιλίες αρκετά χρόνια πίσω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα