Lux Aeterna Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Γεια χαρά Πρόσφατα μου έκλεψα το παπάκι που είχα 16 χρόνια. Κάνω τη σκέψη μήπως αλλάξω και πάω σε scooter 200-300 κυβικά, για να μπορώ να μετακινηθώ με λίγο παραπάνω άνεση και να βάζω στο πάτωμα κάποια πράγματα που κουβαλάω. Η αλήθεια είναι ότι το παπάκι μου έβγαινε αρκετά οικονομικά και φοβάμαι λίγο τη διαφορά κόστους για σέρβις κλπ. Σκεφτόμουν για ένα Peugeot 200αρι ή ένα κινέζικο Vogel που έχει αρκετά έξτρα. Αλλά επειδή θα ήθελα να το έχω σε βάθος χρόνου, δεν ξέρω μήπως πρέπει να πάω σε κάποια πιο κλασική μάρκα τύπου Yamaha. Ανεβαίνει το κόστος από τα 3000 που θέλω να βάλω όριο, αλλά ίσως τα εξοικονομήσω από σέρβις και ανταλλακτικά. Ποια η γνώμη σας;
Black Demis Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου διαφορα στο κοστος προφανος και υπαρχει.... αλλη καταναλωση αλλα service μην φανταστεις κατι τρελλο αλλα σε σχεση με το παπι ακομη και με τα ποδια παιζει να σου βγει πολυ ακριβα.... κανα sr3 της voge θα ειναι καλη αγορα..... αν το βρεις 1
Lux Aeterna Δημοσ. 29 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 32 λεπτά πριν, Black Demis είπε διαφορα στο κοστος προφανος και υπαρχει.... αλλη καταναλωση αλλα service μην φανταστεις κατι τρελλο αλλα σε σχεση με το παπι ακομη και με τα ποδια παιζει να σου βγει πολυ ακριβα.... κανα sr3 της voge θα ειναι καλη αγορα..... αν το βρεις Το SR 3 είναι κοντά στα 4 χιλιάρικα. Θα προτιμούσα να μη φύγω πάνω από τις 3000. Έχω βρει κάποια σε αυτή την τιμή, αλλά με φοβίζει το κινέζικο και ό,τι ακούγεται γενικά περί ποιότητας και ζημιών. Εσύ τέτοια έχεις;
Black Demis Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 30 minutes ago, Lux Aeterna said: Το SR 3 είναι κοντά στα 4 χιλιάρικα. Θα προτιμούσα να μη φύγω πάνω από τις 3000. Έχω βρει κάποια σε αυτή την τιμή, αλλά με φοβίζει το κινέζικο και ό,τι ακούγεται γενικά περί ποιότητας και ζημιών. Εσύ τέτοια έχεις; το λέω καθαρά και μονο μην σου βγει το φτινο ακριβό... καθώς 250+cc και 3 χιλιαρικα δεν πανε μαζι ..... εγω εχω για κύρια μηχανη ενα 900 (προφανώς οχι scooter και στην δουλειά προσφατα πήραμε sr3 για τοπικός μετακινήσεις αν χρειαζεται καποιος 1
Lux Aeterna Δημοσ. 30 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 20 ώρες πριν, Black Demis είπε το λέω καθαρά και μονο μην σου βγει το φτινο ακριβό... καθώς 250+cc και 3 χιλιαρικα δεν πανε μαζι ..... εγω εχω για κύρια μηχανη ενα 900 (προφανώς οχι scooter και στην δουλειά προσφατα πήραμε sr3 για τοπικός μετακινήσεις αν χρειαζεται καποιος Και στα 200 είμαι οκ. Για πόλη το θέλω άλλωστε
Black Demis Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 1 hour ago, Lux Aeterna said: Και στα 200 είμαι οκ. Για πόλη το θέλω άλλωστε στα γρηγορα που έριξα ματια σε αυτα τα χρήματα κατι αξιόπιστο δεν εχει πάνω απο 125cc 1
kotsonatos04 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 300άρι και με 3k.... Ποτέ πλέον. Αν θες κατι σε 200άρι (λίγο λιγότερο δηλαδή), κοιτάς μόνο σε sym (symphone, jet) και Kymco (agility, people). Εφάμιλλες τιμές και υπάρχουν χρονια στην αγορά. 1
Black Demis Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 10 minutes ago, kotsonatos04 said: 300άρι και με 3k.... Ποτέ πλέον. Αν θες κατι σε 200άρι (λίγο λιγότερο δηλαδή), κοιτάς μόνο σε sym (symphone, jet) και Kymco (agility, people). Εφάμιλλες τιμές και υπάρχουν χρονια στην αγορά. βασικα ναι Kymco οριακα μπορει εισαγωγέας mototrend ετσι τουλαχιστον στα βασικά εισαι οκ https://kymco.gr/product/people-s-200i-abs-e5/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα