chrisgewrgi Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, lucanis είπε Λοιπόν για να περάσω το πρώτο boss αναγκάστηκα να πάω το παιχνίδι σε Easy Mode. Προσοχή αν πάτε σε Easy Mode δεν μπορείτε να ξαναγυρίσετε σε Normal Mode και χάνετε κάποια Achievements από ότι λέει το game. Εχω φτάσει πλέον στο δεύτερο boss το οποίο φαίνεται να είναι πολύ πιο δύσκολο από το πρώτο, μιας και χάνω χωρίς να του κόψω και πολύ health πριν χάσω. Είμαι level 21 με Vitality: 20 Endurance: 20 Strength: 10 Willpower: 10 Proficiency: 10 Μιας και παίζω με Dual Wielding αυτό το boss έχω την εντύπωση μιας και κοίταξα έναν οδηγό ότι πρέπει να αυξήσω Strength και Willpower τουλάχιστον κατά 5 μονάδες το καθένα πριν τον προσπαθήσω ξανά. Λοιπόν άκου. Αφού είχα χάσει και εγω καμια 10αρια φορες στο πρώτο boss ,εκεί που έπαιζα σκαει μυτη ο γιος μου και κοιταζε. Ρε πατέρα μου λεει είσαι τρελός? Το game ειναι στημένο πανω στο PARRY. Χωρίς PARRY δεν τρως boss. Και όντως στην πρώτη προσπάθεια με σωστό parry βγήκε. Να και βιντεακι για να γουστάρουμε. 😂 Και με χαμηλά stats. Τώρα είμαι 13lvl Επεξ/σία 30 Μαρτίου από chrisgewrgi 3
lucanis Δημοσ. 30 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου Θέλει και parry το παιχνίδι ναι. Το κατάλαβα καλά στο δεύτερο boss που το έβγαλα με parry και υπομονή. Μιας και πέρασα και το δεύτερο boss και προχώρησα στην επόμενη περιοχή να κάνω το εξής σχόλιο. Τι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ είναι αυτή; 1
chrisgewrgi Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, lucanis είπε Θέλει και parry το παιχνίδι ναι. Το κατάλαβα καλά στο δεύτερο boss που το έβγαλα με parry και υπομονή. Μιας και πέρασα και το δεύτερο boss και προχώρησα στην επόμενη περιοχή να κάνω το εξής σχόλιο. Τι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ είναι αυτή; Ναι και από τι είδα,μετα το πρώτο boss παίρνεις αν θες skill που με parry σκαει dmg. δεν ξερω από που ξεφυτρώσε όντως αυτή η παιχνιδαρα από το πουθενά.
Mitroglou7 Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Πριν από το παιχνίδι έτυχε έκανε 2ο playthrough το sekiro και ο ρυθμοσ του parry μου βγήκε εύκολα Γενικά οπωσδήποτε το sekiro είναι rhythm game. Είμαι 4 main bosses πριν το τέλος (περίπου 15 ειναι νομιζω) και τα έχω απολαύσει όλα. Κανένα δεν έβγαλα σε 2-3 προσπάθειες. Όλα ήθελαν 10-20 μέσες άκρες εξαιρεση κανα δυο που τα βρηκα ευκολα. Όλα ήθελαν να τα μάθεις και όλα ήταν μοναδικά. Τα bosses τα θεωρώ καλύτερα από όλα τα souls. Τα πιο δίκαια bosses ever και τα πιο δύσκολα ταυτοχρονα. Δεν έχει gimmicks και work around. Η τα μαθαίνεις και τα ξεφτιλίζεισ η δε τα περνάς. Και κάθε ένα ειναι διαφορετικό Εποσ το παιχνίδι. Άγνωστο γιατί η βαθμολογία του ειναι αντίστοιχη η και πιο κάτω από το σκουπίδι τησ ubisoft. 1
Daredevil Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου το παιχνίδι γενικότερα θέλει καλό ρυθμό και το parry και το dodge θέλουν timing δουλευουν και τα 2 αλλά όχι μόνο το 1 απ' αυτά. τα boss fights είναι δίκαια, τουλάχιστον τα 5-6 που έχω αντιμετωπίσει.
lucanis Δημοσ. 31 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 57 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε Πριν από το παιχνίδι έτυχε έκανε 2ο playthrough το sekiro και ο ρυθμοσ του parry μου βγήκε εύκολα Γενικά οπωσδήποτε το sekiro είναι rhythm game. Είμαι 4 main bosses πριν το τέλος (περίπου 15 ειναι νομιζω) και τα έχω απολαύσει όλα. Κανένα δεν έβγαλα σε 2-3 προσπάθειες. Όλα ήθελαν 10-20 μέσες άκρες εξαιρεση κανα δυο που τα βρηκα ευκολα. Όλα ήθελαν να τα μάθεις και όλα ήταν μοναδικά. Τα bosses τα θεωρώ καλύτερα από όλα τα souls. Τα πιο δίκαια bosses ever και τα πιο δύσκολα ταυτοχρονα. Δεν έχει gimmicks και work around. Η τα μαθαίνεις και τα ξεφτιλίζεισ η δε τα περνάς. Και κάθε ένα ειναι διαφορετικό Εποσ το παιχνίδι. Άγνωστο γιατί η βαθμολογία του ειναι αντίστοιχη η και πιο κάτω από το σκουπίδι τησ ubisoft. Εντάξει δύσκολο σε καινούριο game από καινούρια team από την Κορέα να δώσουν μεγάλη βαθμολογία, παρόλο που βάζει τα γιαλιά σε όλη τη βιομηχανία του gaming. Πάντως επειδή έχει σε πολλά icons αντιγράψει το nioh, ίσως να πήγανε άτομα που φτιάξανε εκείνο το παιχνίδι στην εταιρία αυτή. Ετσι κι αλλιώς η κανονική βαθμολογία ενός παιχνιδιού είναι αυτή που βάζουν οι παίκτες στο metacritic και εκεί παίρνει 9. @Mitroglou7 Στο skill tree τι έχεις βάλει;
Mitroglou7 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, lucanis είπε @Mitroglou7 Στο skill tree τι έχεις βάλει; Μια χαρά βαθμολογίες είχε πάρει το wukong και το lies of p (το ένα κινέζικο και το άλλο soulslike όχι από τη from). Ανώτερο είναι και από τα 2. Στο skill tree υποθέτω τα must είναι το dodge/parry να τρώει λιγότερο stamina και από κει και πέρα εξαρτάται από το όπλο. Στο spear πχ που παίζω πήρα τα αρχικά στα περισσότερα sections που έχουν passive buffs, επένδυσα σε όλο το moon veil tree και μετά σε ένα active skill. Τα common εκτός από αυτό που δίνει life σε brutal attack τα ακούμπησα όταν τελείωσα με το skill tree του όπλου. Γενικά εχεισ άπειρα skill points και refunds οπότε δε νομίζω ότι παίζει κάποιο ρόλο το build ιδιαίτερα. Μάθε parry και dodge. Α και κάτι που ανακάλυψα πολυυυυυ αργά στο game. Μετά από κάθε parry ΠΑΝΤΑ κάνεις counterattack (must have skill). Κάνει άπειρο stamina damage και κάνει τα bosses να πέφτουν στο 1/3 του χρόνου σε σχέση με το απλό parry dodge και attack κάθε τόσο loop. Συνηθιστε από νωρίς να πατάτα light attack αμέσως μετά το parry έχοντας το αντίστοιχο skill Επεξ/σία 31 Μαρτίου από Mitroglou7 2
seithan Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 9 hours ago, chrisgewrgi said: Λοιπόν άκου. Αφού είχα χάσει και εγω καμια 10αρια φορες στο πρώτο boss ,εκεί που έπαιζα σκαει μυτη ο γιος μου και κοιταζε. Ρε πατέρα μου λεει είσαι τρελός? Το game ειναι στημένο πανω στο PARRY. Χωρίς PARRY δεν τρως boss. Και όντως στην πρώτη προσπάθεια με σωστό parry βγήκε. Να και βιντεακι για να γουστάρουμε. 😂 Και με χαμηλά stats. Τώρα είμαι 13lvl Ωραίος ο μπαμπάκος! 1
SPANK Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Και στο easy πάντως το παιχνίδι θέλει να κάνεις ορισμένα πράγματα σωστά και με ακρίβεια για να βγούν τα mobs και τα bosses , δεν ειναι οτι πάς και σκοτώνεις αβέρτα απλα κάνεις πιο πολύ damage έχουν λιγότερο health οι εχθροί κτλπ
lucanis Δημοσ. 31 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου Το παιχνίδι έχει 92% ποσοστό positive γνώμης στους χρήστες στο steam, όσο δηλαδή και το Elden Ring. Και φυσικά στις πωλήσεις πάει σφαίρα.
lucanis Δημοσ. 31 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνουν τα παρακάτω στατιστικά που έχει ένα όπλο; (Στην συγκεκριμένη περίπτωση το Dual Wield) Lv.32 Reforged Dual Wield 138 Total Attack DMG Attack DMG : 92 Willpower Scaling B : 30 Strength Scaling C : 16
chrisgewrgi Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, lucanis είπε Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνουν τα παρακάτω στατιστικά που έχει ένα όπλο; (Στην συγκεκριμένη περίπτωση το Dual Wield) Lv.32 Reforged Dual Wield 138 Total Attack DMG Attack DMG : 92 Willpower Scaling B : 30 Strength Scaling C : 16 Λοιπόν αν δεν κάνω λάθος. 138 ειναι το συνολικό dmg. Τα attributes που εχει το οπλο ειναι Willpower Scaling b. Δηλαδή κάνει Scaling ανάλογα ποσο Willpower έχεις στον χαρακτήρα σου ,βαση με αυτό που έχεις σου δίνει +30 στο dmg του όπλου. Scaling C ,τωρα. Προφανώς χειρότερο από το Scaling Β. Λογικά A B C D κτλπ Οποτε αυτό το οπλο ειναι καλο να ανεβάσεις το Willpower. Έχει Scaling b στο Willpower. Όσο το ανεβάζεις στον χαρακτηρα τόσο θα αυξάνεται και το bonus του όπλου. Επειδή το Strength στο συγκεκριμένο όπλο ειναι Scaling c ,αν ανεβάζεις το Strength του χαρακτήρα θα παίρνει πιο μικρό bonus από το να ανεβάζεις το Willpower. Επεξ/σία 31 Μαρτίου από chrisgewrgi 1
Mitroglou7 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 17 λεπτά πριν, lucanis είπε Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνουν τα παρακάτω στατιστικά που έχει ένα όπλο; (Στην συγκεκριμένη περίπτωση το Dual Wield) Lv.32 Reforged Dual Wield 138 Total Attack DMG Attack DMG : 92 Willpower Scaling B : 30 Strength Scaling C : 16 Μόνο το 138 σε ενδιαφέρει. Τα υπόλοιπα είναι αδιάφορα γιατί όλα τα weapons έχουν το ίδιο scaling δηλαδή b στο βασικό τουσ stat. Προφανώς επιλέγεις ένα είδος weapon και πασ με αυτό για να μάθεις το moveset. Και κάθε φορά φοράσ αυτό με το μεγαλύτερο total damage εκτός και αν είναι μέρος set που είναι άλλη κουβέντα και θα το αντιμετωπισεισ πιο μετα
chrisgewrgi Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Μετά μπορεί να βρεις οπλο που να λέει Scaling A στο Strength λογικά. Οπότε ανεβάζεις τα stats σου και κρατάς το οπλο που σου δίνει το μεγαλύτερο bonus βαση του Scaling. Παω να παιξω😂 * ναι στην τελική σε ενδιαφέρει μόνο το total damage. Απλά αν έχεις αράξει με καποιο οπλο καλο και δεν θες να το αλλαξεις. αν ανεβάζεις τα Scaling που δείχνει το οπλο στα statς του χαρακτήρα,θα παίρνεις και bonus dmg. Αλλα λογικά συνέχεια θα αλλάζεις οπλα Επεξ/σία 31 Μαρτίου από chrisgewrgi
lucanis Δημοσ. 31 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου Είμαι στη φάση που Spoiler Νίκησα ένα μποσάκι, εκεί που σταματάς τα 3 δαχτυλίδια που απελευθερώνουν την ενέργεια, και πλέον στο grace έχω και την επιλογή για 2 phantoms. Αυτά τι ακριβώς είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα