chrisgewrgi Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 4 ώρες πριν, lucanis είπε Βασικά φαρμάρω τώρα το αγαπημένο μου παραλιακό ψαροχώρι και έτσι ανεβάζω το health στα φαντάσματα (Spirit of Advocacy εννοεί το παιχνίδι όλα τα φαντάσματα). Τα φαντάσματα είναι 8. Τα 2 πρώτα τα έχω τερματίσει (lvl 20) και τώρα ανεβάζω το 3ο που είναι τελικά το πιο σημαντικό από όλα (Keshta the Unyielding). Τον Skalpel σκοπεύω να τον βγάλω με φάντασμα σχεδόν τερματισμένο και μέσα στο level του το δικό του, και μέσα από max health στο 3πλο tab με τα spirit of advocacy όταν πας στην τύπισα με τα γιαλιά. Επίσης μαζεύω shards, για να μπω στη μάχη με 6 πέτρες (x5 η κάθε μία) και να του τις πετάξω όλες. To level μου είναι 115 και παίζω στο easy mode. Σε αυτήν εχεις παει να το ανεβάσεις?
lucanis Δημοσ. 19 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου Αυτή είναι η γενική για όλα τα φαντάσματα. Αν πας στο bon fire και κάνεις phantoms βλέπεις και τα 8. Συνεπώς πρέπει να ανεβάζουμε και τα δύο.
chrisgewrgi Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 26 λεπτά πριν, lucanis είπε Αυτή είναι η γενική για όλα τα φαντάσματα. Αν πας στο bon fire και κάνεις phantoms βλέπεις και τα 8. Συνεπώς πρέπει να ανεβάζουμε και τα δύο. Περιμενε .τα έχεις μπερδέψει. Τα φαντάσματα που ανεβάζεις, ανεβάζουν τα δικά σου στατς. Πχ λεει 30% stamina recovery. Ενοει το δικό σου. Σε αυτήν που σου έδειξα ανεβάζεις τα στατς από το φάντασμα που πολεμάει μαζί σου στα boss
lucanis Δημοσ. 19 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου Οχι δεν τα έχω μπερδέψει. Ξέρω Αγγλικά. Ξέρω τι σημαίνει Ally Effect.
chrisgewrgi Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lucanis είπε Οχι δεν τα έχω μπερδέψει. Ξέρω Αγγλικά. Ξέρω τι σημαίνει Ally Effect. Ναι νομίζω ένα μονο δίνει το ally effect. Και αν δεν κάνω λάθος δίνει dmg. Ally advocacy dmg κατι τετιο λεει. Τα πιο πολλά δίνουν δυνάμεις σε σένα. To spirit of advocacy ειναι το φάντασμα που πολεμάει μαζί σου. Ότι γραφει ετσι ειναι γιαυτον. Οι υπόλοιποι και καλα είχαν πει στην αρχη ότι θα σε βοηθήσουν να νικήσεις τον κακό,και καλά είναι ally σου και σου δίνουν κάποιες δυνάμεις . Εγω ξεχάστηκα και είμαι 130 lvl? Καπου εκει. Και εχω ανεβάσει μονο ένα που μου δίνει stamina. Τώρα βάζω τα άλλα. Επεξ/σία 20 Απριλίου από chrisgewrgi
lucanis Δημοσ. 20 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου Εξακολουθεί να πέφτει νωρίς ρε γαμότο το φάντασμα. Τι να πω. Συνεχίζω μέχρι να τα μαξάρω και τα 3 τα ταμπάκια λοιπόν.
chrisgewrgi Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου 12 λεπτά πριν, lucanis είπε Εξακολουθεί να πέφτει νωρίς ρε γαμότο το φάντασμα. Τι να πω. Συνεχίζω μέχρι να τα μαξάρω και τα 3 τα ταμπάκια λοιπόν. Ναι γενικά πεφτει εύκολα. Προσπαθώ να χωνομαι μπροστά για να μην τις τρώει αβέρτα. 😂 Ώρες ώρες κανει και μλκιες. Δεν προστατευεται. Εχω πάρει και ενα σετ χρυσαφικά που του δίνουν 50% dmg
chrisgewrgi Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου 1 ώρα πριν, lucanis είπε @chrisgewrgi Τον scalpel τον έχεις περάσει; Ναι. Εχω την εντύπωση ότι είμαι στην τελευταία πίστα του game. Γενικά αν κολλάω σε boss κάθομαι και αλλάζω build μέχρι να βρω τι ταιριάζει.εχω αλλάξει 10 φορες. Greatsword spear κτλπ😂
lucanis Δημοσ. 20 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου Το σκέφτηκα και εγώ να αλλαξω σε Greatsword. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξεις το προφίλ εύκολα;
chrisgewrgi Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου 30 λεπτά πριν, lucanis είπε Το σκέφτηκα και εγώ να αλλαξω σε Greatsword. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξεις το προφίλ εύκολα; Εγω μέσα σε 3 λεπτά αλλάζω τα στατς και gear . Αν δεν εχω κρύσταλλο που μηδενίζει τα στατς craftarο. Με το great sword αντέχεις πιο πολυ το ξύλο σε guard.Λογο του υψηλού str.
lucanis Δημοσ. 21 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου @chrisgewrgi Τώρα είμαι εδώ : https://firstberserkerkhazan.wiki.fextralife.com/Princess+Ilyna Την έχεις περάσει; Μία φορά την έπαιξα μόνο και επειδή δεν ήξερα καν ότι παίζει με chaos έχασα φυσικά, καθώς ήμουν απροετοίμαστος.
chrisgewrgi Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 34 λεπτά πριν, lucanis είπε @chrisgewrgi Τώρα είμαι εδώ : https://firstberserkerkhazan.wiki.fextralife.com/Princess+Ilyna Την έχεις περάσει; Μία φορά την έπαιξα μόνο και επειδή δεν ήξερα καν ότι παίζει με chaos έχασα φυσικά, καθώς ήμουν απροετοίμαστος. Ναι.λογικα είμαι στο τελικό boss. Λίγο μανίκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα