chrisgewrgi Δημοσ. 3 Μαϊου Δημοσ. 3 Μαϊου Το τελευταίο boss το έβγαλα αφου το επαιξα τόσες πολλές φορές και έμαθα απεξω κάθε κίνηση. Όπως σου έλεγε ο δασκαλος γράψε 100 φορες αυτο😂
lucanis Δημοσ. 4 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 4 Μαϊου Εγώ παλεύω ακόμα με τον Hismar (Easy Mode). Κλασικά όπως σε όλα τα souls games σε κλέβει το παιχνίδι λίγο πριν τον νικήσεις. Εχω φτάσει level 159. Vitality: 47 Endurance: 47 Strength: 29 Willpower: 15 Proficiency: 70
Readiness Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου Εχω την εντύπωση οτι έχεις λίγο "βαρύ" build. Με spear παιζεις?
lucanis Δημοσ. 5 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 5 Μαϊου Τον έβγαλα τελικά. Είχα ξεχάσει εντελώς ότι μπορείς να φτιάξεις τις 2 πέτρες που δίνουν spirits στον blacksmith.
lucanis Δημοσ. 5 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 5 Μαϊου Εφτασα στην Reese παιδιά! Level 168 Vitality: 49 Endurance: 48 Strength: 29 Willpower: 15 Proficiency: 76 Καμιά συμβουλή για την Reese?
Readiness Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Επιθετικά και γρήγορα πριν αρχίσει να σηκώνει τείχη. Επίσης να προτείνω να βάλεις vitality και endurance στο 60, μετα να σηκώσεις το strength μέχρι να πας agility A και μετα τα υπόλοιπα + jar helm απο τα 3 τελευταία που ανεβαζουν stats και μειώνουν requirements.
lucanis Δημοσ. 6 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 6 Μαϊου Εφτασα επιτέλους στον Ozman αλλά μου φαίνεται αρκετά δύσκολος και έχω βαρεθεί κιόλας με τόσο δύσκολα bosses. Μάλλον θα περιμένω το dlc να γίνω δυνατότερος για να γυρίσω μετά να βγάλω τον Ozman.
lucanis Δημοσ. 10 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 10 Μαϊου Βρήκα έναν οδηγό που προτείνει trance move σε συνδυασμό με το jar κεφάλι που προσθέτει 10 proficiency, οπότε έχω αρχίσει να μαζεύω τα jars και όσα soulstones δεν είχα πάρει. Γενικά από ότι βλέπω στα gaming streams το παιχνίδι ακόμα ανεβαίνει σε popularity καθώς δουλεύει συνέχεια η φήμη από στόμα σε στόμα.
chrisgewrgi Δημοσ. 12 Μαϊου Δημοσ. 12 Μαϊου Εγω με great sword μου φενοταν πολυ πιο εύκολο το game. Κανει πολυ damage.
lucanis Δημοσ. 14 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 14 Μαϊου Μου φαίνεται πρέπει να φύγω από το spear και να πάω σε τσεκούρια για τον OZMA. Level 175 easy mode και ακόμα δεν τον έχω.
chrisgewrgi Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Βαλε great sword. Θα του κατεβάζεις το hp για πλακα. Με skills η charge attack και potend blow
lucanis Δημοσ. 15 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 15 Μαϊου Δε πα να βγήκε ότι θέλει. Εγώ δεν ξανα ασχολούμαι, εκτός και αν βγει DLC.
NoiSy MaN Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) Έβγαλα Hismar σε normal mode χωρίς summon. I am a living God😋. Με το spear που έπαιζα σε όλο το game δεν έκανα τίποτα. Το γύρισα σε dual wield με beastslayer set, μιας και το whirlwind είναι το πιο βασικό skill σε αυτή τη μάχη. Μαθαίνεις φουλ καλά το περιορισμένο moveset μετά από αρκετές ήττες, πολύ whirlwind στο κεφάλι (μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε και το Phantom: Sword Dance skill), Ruthless όταν το έχει κάτω για ώρα και άγιος ο Θεός. Επεξ/σία 27 Μαϊου από NoiSy MaN 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα