chrisgewrgi Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 1 ώρα πριν, lucanis είπε Και εγώ στην τελευταία περιοχή είμαι. Θα φας καλά και εσύ 😂😂
chrisgewrgi Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, lucanis είπε @chrisgewrgi Τον hismar πως τον βγάζουμε; Τον δράκο? Θέλεις να σου πω τον εύκολο τρόπο? Επεξ/σία 22 Απριλίου από chrisgewrgi
chrisgewrgi Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, lucanis είπε Για πες. Spoiler Την ωρα που πετάει ψηλα αν του ρίξεις εκείνη την μπάλα το poison ,θα σκάσει κατω και του αφαιρεί την μισή ζωή. 2 φορες να το κάνεις βγήκε. Αλλα μονο την ωρα που πετάει ψηλα. Δεν ξερω αν ειναι bug , αλλά το έκανα γιατί ποτέ δεν μαρεσαν οι δρακοι😂😂 Και γενικά σε πολλά boss το poison κόβει την κίνηση που πάνε να κάνουν Ο τελευταίος (μαλλον) πάντως μου εχει βγάλει την πίστη, 2 -3 ωρες που δοκίμασα έφαγα το ξύλο της αρκούδας. Αύριο τωρα βλέπουμε Επεξ/σία 22 Απριλίου από chrisgewrgi
lucanis Δημοσ. 22 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου Ας ελπίσουμε να μην το αφαιρέσουν στο update (8.76gb) που μπαίνει τώρα! Γενικά αν κρίνω από την συχνότητα των updates σε ένα game που ουσιαστικά δεν έχει bugs, μιλάμε για μεγάλα αστέρια αυτό το Κορεάτικο studio.
lucanis Δημοσ. 22 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου @chrisgewrgi Δεν το βλέπω να δουλεύει! Το φάντασμα εννοείται ότι πέφτει πολύ γρήγορα. Μόνο με μάχη τον έφτασα second phase.
chrisgewrgi Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 1 ώρα πριν, lucanis είπε @chrisgewrgi Δεν το βλέπω να δουλεύει! Το φάντασμα εννοείται ότι πέφτει πολύ γρήγορα. Μόνο με μάχη τον έφτασα second phase. Spoiler Δουλευει προχθες το έκανα ,και εγω και ο γιος μου. Σε κάποια φάση ριχνει πολλα μπουκέτα, μετά από αυτήν την κίνηση κανει να πετάξει ψηλα. Εκεί του ρίχνεις το poison και σκαει κατω @lucanis Spoiler Εδω εισαι. Αυτό το poison του ριχνεις. https://youtu.be/SRSURRD55pQ?si=OHc-jMWssO52e0kO
lucanis Δημοσ. 22 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου (επεξεργασμένο) Μα το patch σήμερα μπήκε! Φοβάμαι ότι το έφτιαξαν! Ασε που δεν τον φθάνει η μπάλα με το δηλητήριο όταν είναι ψηλά! Λοιπόν έκανα τα εξής. Radiant Guardian's armorer set και μαξάρισμα των 2 accessories που προστατεύουν από Chaos αλλά και πάλι στην second phase χάνεις και από το υγρό που φτύνει αλλά και σε πιάνει και σε μασάει χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι. Επεξ/σία 22 Απριλίου από lucanis
chrisgewrgi Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 45 λεπτά πριν, lucanis είπε Μα το patch σήμερα μπήκε! Φοβάμαι ότι το έφτιαξαν! Ασε που δεν τον φθάνει η μπάλα με το δηλητήριο όταν είναι ψηλά! Λοιπόν έκανα τα εξής. Radiant Guardian's armorer set και μαξάρισμα των 2 accessories που προστατεύουν από Chaos αλλά και πάλι στην second phase χάνεις και από το υγρό που φτύνει αλλά και σε πιάνει και σε μασάει χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι. Δεν ξερω αλλα με greatsword νομίζω είναι όλα πιο εύκολα. Κανει πολυ dmg.
lucanis Δημοσ. 22 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου Θα δοκιμάσω να πιω και chaos potion στο δεύτερο phase να δω αν κάνει stack για να μη χάνω.
lucanis Δημοσ. 22 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου Καλά το υποψιάστηκα. Από τα patch notes : Fixed an issue where throwing the “Concentrated Poison Aura” item at Hismar while it is in the air during the boss battle would cause it to fall and take damage 1
chrisgewrgi Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 33 λεπτά πριν, lucanis είπε Καλά το υποψιάστηκα. Από τα patch notes : Fixed an issue where throwing the “Concentrated Poison Aura” item at Hismar while it is in the air during the boss battle would cause it to fall and take damage Δεν το πρόλαβες.. κοίτα δεν θα το εβγαζα ετσι αν ηταν νορμαλ boss. Αλλα οι δράκοι ειναι αχώνευτοι .χαχα
lucanis Δημοσ. 22 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου Η μάχη με τον Hismar και λόγω κάμερας, είναι το μόνο μελανό σημείο του παιχνιδιού.
chrisgewrgi Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 2 μερες είμαι στο final boss. Σήμερα θα αλλάξω το skill tree.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα