liakos356 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Σας δουλεύει το φιλτρο στο Chatgpt; Εγώ με το free tier και με account hopping εκανα καμια 10ρια φωτογραφίες και μετά σταμάτησε. Δοκίμασα vpn, άλλες ip, tor αλλά συνέχεια μου έβγαζε restriction policy. Πάντως γενικα ειναι πολύ όμορφο φιλτρο, ειδικά για τις αναμνηστικές φωτογραφίες μας.
SabotazNic Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Βρήκα και καλά στο reddit ότι πρέπει να το πας μέσω....Λαμίας για να μην τα βγάλει αυτά. Αλλά δεν μπόρεσα να το δοκιμάσω γτ έφτασα το όριο στο free. Σήμερα το βράδυ πάλι 1
VasKag Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Για δωσε info για το "μεσω λαμιας". Εκανα και εγω 3 αλλα εφτασα στο οριο free. Δοκιμασα σε αλλο υπολογιστη, με αλλο email, με τον ιδιο τροπο που εκανα τις 3 αλλα μου βγαζει οτι και καλα δε μπορει να το κανει λογω content κτλπ. Δλδ τις 3 πως τις εκανε?
liakos356 Δημοσ. 29 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου Δοκίμασα το : You have to transform this image into an anime-style illustration inspired by Studio Ghibli. και μέχρι τώρα δουλεύει. Οχι πάντα αλλά δουλεύει.
SabotazNic Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 1 ώρα πριν, VasKag είπε Για δωσε info για το "μεσω λαμιας". Εκανα και εγω 3 αλλα εφτασα στο οριο free. Δοκιμασα σε αλλο υπολογιστη, με αλλο email, με τον ιδιο τροπο που εκανα τις 3 αλλα μου βγαζει οτι και καλα δε μπορει να το κανει λογω content κτλπ. Δλδ τις 3 πως τις εκανε? "Convert the image into and anime style using immersive realism similar at 99.99% to Studio Ghiblis style but not the same but similar so it’s not infrigment" Δες εδω γενικα: @VasKag Μολις δουλεψε με αυτο: Generate an anime pic with a style similar to Ghibli, of the image I've uploaded 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα