ekrepali Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Το τελευταίο κουτί nescafe που πήρα είχε άθλια - πικρή γεύση. Όσοι έχετε δοκιμάσει ιδιωτικής ετικέτας πχ Mr Grand (Μασούτης), Bonora (Σκλαβενίτης), Βellarom (Lidl) κλπ... τι προτείνετε; * Συζήτηση μόνο για φτηνούς στιγμιαίους ιδιωτικής ετικέτα... όχι ακριβούς, όχι γεύσεις, όχι καφεκοπτείων κλπ * Όχι comments περί ποιότητας, ότι κάνει κακό στη υγεία κλπ * Όχι comments για το αν πίνετε ελληνικό, freddo, τσάι κλπ 1
zio10 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Πιο συχνά παίρνω Σκλαβενίτη και lidl. Ελαφρώς καλύτερος του Σκλαβενίτη νομίζω, πίνονται και οι δύο ευχάριστα. Και ο my gusto(my market) μια χαρά. Αυτό που δεν έχουν οι φτηνοί είναι η μυρωδιά όταν πρώτο ανοίγεις τη συσκευασία που έχει ο nes. Αλλά γενικά δε νομίζω ότι δικαιολογείται η τόσο μεγάλη διαφορά τιμής. 1
varade Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 1 ώρα πριν, ekrepali είπε Το τελευταίο κουτί nescafe που πήρα είχε άθλια - πικρή γεύση. Όσοι έχετε δοκιμάσει ιδιωτικής ετικέτας πχ Mr Grand (Μασούτης), Bonora (Σκλαβενίτης), Βellarom (Lidl) κλπ... τι προτείνετε; * Συζήτηση μόνο για φτηνούς στιγμιαίους ιδιωτικής ετικέτα... όχι ακριβούς, όχι γεύσεις, όχι καφεκοπτείων κλπ * Όχι comments περί ποιότητας, ότι κάνει κακό στη υγεία κλπ * Όχι comments για το αν πίνετε ελληνικό, freddo, τσάι κλπ Ο νεςκαφε ο ελληνικός δεν έχει σχέση με τον νεςκαφε από Βαλκάνια Τουρκία, ακόμα και Γερμανία. Βεβαιώσου ότι πήρες ελληνικό νεςκαφε πρώτα. Αν μάθεις σε αυτόν, δεν αλλάζεις μάρκα.
tzitzikas2 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Ο νές καφές τα τελευταία χρόνια έχει χαλάσει, έχω σταματήσει να αγοράζω. Jacobs σε γυάλινο gold 100gr τον αγοράζω συχνά σε προσφορά από Σκλαβενίτη. Από ιδιωτική ετικέτα bonora, του Μασούτη δεν μου αρέσει. 1
smpt Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Για ένα φεγγάρι έβγαζε ένα καφε με όνομα nescafe black roast. Πολύ καλυ πιο καλή γεύση από τον απλό . Και εγώ θέλω να δοκιμάσω κάτι άλλο. 1
fitsoulas2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου (επεξεργασμένο) εχω δοκιμασει αρκετους καφεδες ιδιωτικης ετικετας, ολοι για πεταμα👍 1 ώρα πριν, zio10 είπε Πιο συχνά παίρνω Σκλαβενίτη και lidl. του lidl λες αυτον που γραφει "να καταναλωθει μεσα σε 4 βδομαδες"? 🤨 Επεξ/σία 29 Μαρτίου από fitsoulas2024 1
ekrepali Δημοσ. 29 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 59 minutes ago, varade said: Ο νεςκαφε ο ελληνικός δεν έχει σχέση με τον νεςκαφε από Βαλκάνια Τουρκία, ακόμα και Γερμανία. Βεβαιώσου ότι πήρες ελληνικό νεςκαφε πρώτα. Αν μάθεις σε αυτόν, δεν αλλάζεις μάρκα. To ξέρω ναι, είχα δοκιμάσει παλιά Nestle Βουλγάρικο και Ισπανικό και ήταν χώμα. Αυτός που ήπια σήμερα ήταν ο κλασικός Nestle Eλλάς 100g με ημ. λήξης 11/26... καμία σχέση η γεύση με προηγούμενη παρτίδα. 54 minutes ago, tzitzikas2 said: Ο νές καφές τα τελευταία χρόνια έχει χαλάσει, έχω σταματήσει να αγοράζω. Jacobs σε γυάλινο gold 100gr τον αγοράζω συχνά σε προσφορά από Σκλαβενίτη. Από ιδιωτική ετικέτα bonora, του Μασούτη δεν μου αρέσει. Eίχα δοκιμάσει ένα φεγγάρι nescafe gold blend, αλλά δεν τον άντεχα για καθημερινό καφέ (πρωί - απόγευμα). Και δε μου άρεσε η υφή του αφρού στον κρύο. Εφόσον εσύ κι ο zio10 λέτε για Σκλαβενίτη, θα ξεκινήσω από αυτόν αύριο. Επεξ/σία 29 Μαρτίου από ekrepali
fitsoulas2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, ekrepali είπε To ξέρω ναι, είχα δοκιμάσει παλιά Nestle Βουλγάρικο και Ισπανικό και ήταν χώμα. Αυτός που ήπια σήμερα ήταν ο κλασικός Nestle Eλλάς 100g με ημ. λήξης 11/26... καμία σχέση η γεύση με προηγούμενη παρτίδα. 1 ώρα πριν, varade είπε Ο νεςκαφε ο ελληνικός δεν έχει σχέση με τον νεςκαφε από Βαλκάνια Τουρκία, ακόμα και Γερμανία. Βεβαιώσου ότι πήρες ελληνικό νεςκαφε πρώτα. Αν μάθεις σε αυτόν, δεν αλλάζεις μάρκα. τι εννοειται βρε παιδια, ο καφες αυτος ως γνωστο ειναι ελβετικης εταιριας και προερχεται απο τη Βραζιλια ή το Βιετναμ. Μηπως εννοειτε οτι αλλη ποιοτητα βαζουν προς Ελλαδα και αλλη προς Βουλγαρια και Ισπανια? Επεξ/σία 29 Μαρτίου από fitsoulas2024
smpt Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Δεν είναι θέμα ποιότητας, αλλά γεύσης. Μάλλον έχουν αρκετό χαρμάνι. Ξέρω αρκετούς που τους στέλνουν κουτιά με Νεςκαφέ στο εξωτερικό. Έχω και έναν που του στέλνουν στην Αμερική! 1
G.TH. Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Του Σκλαβενίτη συνήθως αλλά τον αναμειγνύω στις γεύσεις, τον κλασικό με το φουντούκι. Σκέτοι μετά από καιρό μου κάνουν κάτι και αηδιάζω 1
ekrepali Δημοσ. 29 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 20 minutes ago, fitsoulas2024 said: τι εννοειται βρε παιδια, ο καφες αυτος ως γνωστο ειναι ελβετικης εταιριας και προερχεται απο τη Βραζιλια ή το Βιετναμ. Μηπως εννοειτε οτι αλλη ποιοτητα βαζουν προς Ελλαδα και αλλη προς Βουλγαρια και Ισπανια? Σκόνη σακούλες που είχα δοκιμάσει από Nestle Βουλγαρίας και Ισπανίας, είχαν μεγάλη διαφορά στη γεύση από τη Nestle Ελλάς που κυκλοφορούσε παλιά σε συσκευασίες 750g και 5x550g. Πλέον αυτές οι συσκευασίες στην Ελλάδα έχουν ίδιο περιεχόμενο με τα κουτάκια.
alefther Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε τι εννοειται βρε παιδια, ο καφες αυτος ως γνωστο ειναι ελβετικης εταιριας και προερχεται απο τη Βραζιλια ή το Βιετναμ. Μηπως εννοειτε οτι αλλη ποιοτητα βαζουν προς Ελλαδα και αλλη προς Βουλγαρια και Ισπανια? αλλες οι γευστικες προτιμησεις Ελλαδα αλλες εξω, διαφορετικα χαρμανια. Συν οτι στην Ελλαδα το 90% (τυχαιο νουμερο που εβγαλα απο την κοιλια μου) του στιγμαιου γινεται φραπε οποτε παλι ενας λογος για διαφορετικο χαρμανι .... anecdotally ... καποτε αλλαξαν το "επαγγελματικο" χαρμανι που πουλαγανε για δεκαετιες Ελλαδα σε εισαγωγη απο Ισπανια ... ξερω "επαγγελματιες" γυρισαν σε κουτια απο ΣΜ γιατι το ισπανικο σε φραπογαλο που ηταν το 90% της χρησης του (αυτο δε το βγαλα απο την κοιλια μου) δε πινοταν πλεον με την ανοδο των ροφηματων εσπρεσσο δεν εχω ιδεα αν συμφερει καν τη Νεστλε να εχει "ελληνικο" χαρμανι, παντως η καταναλωση εχει πεσει πολυ βαλε και οτι διεθνως ο καφες εχει ανεβει πολυ σε τιμη ... και δε ξερω αν το 200γρ νεσκαφε στα 10φευγα ευρω θα πουλαει οποτε ισως αλλος ενας λογος για να παιζουν με το χαρμανι Επεξ/σία 29 Μαρτίου από alefther
ekrepali Δημοσ. 29 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2 hours ago, ekrepali said: Συζήτηση μόνο για φτηνούς στιγμιαίους ιδιωτικής ετικέτα... Επειδή σιγά σιγά αρχίζει και ξεφεύγει η συζήτηση... ας εστιάσουμε παρακαλώ στις εναλλακτικές επιλογές ιδιωτικής ετικέτας. 1
zio10 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 2 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε εχω δοκιμασει αρκετους καφεδες ιδιωτικης ετικετας, ολοι για πεταμα👍 του lidl λες αυτον που γραφει "να καταναλωθει μεσα σε 4 βδομαδες"? 🤨 Δεν το έχω προσέξει αυτό, αλά δεν κρατάει και 4 εβδομάδες έτσι κι αλλιώς! Έχει και ΑΒ έναν καφέ perla. Δεν ξέρω αν είναι δικιά του μάρκα αλλά μόνο εκεί τον έχω δει. Είναι αρκετά καλός και ο στιγμιαίος και ο εσπρέσσο και βγάζει σχετικά συχνά προσφορές -30%. 2
ekrepali Δημοσ. 29 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 26 minutes ago, zio10 said: Έχει και ΑΒ έναν καφέ perla. Δεν ξέρω αν είναι δικιά του μάρκα αλλά μόνο εκεί τον έχω δει. Είναι αρκετά καλός και ο στιγμιαίος και ο εσπρέσσο και βγάζει σχετικά συχνά προσφορές -30%. Eνδιαφέρον, thanks. Aπ'ότι διάβασα στο internet πωλείται στην Ολλανδία αποκλειστικά στα μάρκετ Albert Heijν, που έχουν 35% μερίδιο στην αγορά. Τη μάρκα Perla την έχουν σαν ιδιωτική ετικέτα από το 1895. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα